| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 8:43 am | |
| Vai de mine Dana,mie nu-mi place Are dreptate Aura,acum o sa te asociez cu poza asta si o sa am cosmaruri noaptea Daca vrei o poza haioasa dar foarte draguta pune-o pe cea in care esti cu baietelul tau cel mic,acasa si tu esti in genunchi,aduni niste jocuri de-ale lui. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 8:47 am | |
| Da pe aia unde ai mai vazut-o, ca nu mai stiu? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 8:53 am | |
| Pe feisbuc | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 8:54 am | |
| O sa caut una mai draguta cand ma intorc acasa! Bay, bay! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 9:38 am | |
| Sa cauti, DanaA, ca altfel nu voi mai fi ei Pene-Cloanta, ci tu vei fi Dana- Cloanta !!! Nici nu-mi vine sa ma uit la poza asta, ca am impresia ca-mi infigi ghearele in ochi ... noroc ca port ochelari acum | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 9:49 am | |
| Gata s-a decis! Cum vine de la Mr Bricolage cum schimba poza ! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 1:18 pm | |
| Intrebare: mi-am cumparat 3 rhododendroni obtusum, sunt de interior sau de exterior? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 1:40 pm | |
| Rhododendronii sunt, in general, de exterior. Problema e ca le trebuie pamant special de azalee/rhododendroni sau de conifere, umbra si apa de ploaie. Peste iarna e bine sa fie protejati cu crengute de brad. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 1:42 pm | |
| .....Si nu uita de poza, adica s-o schimbi | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 1:48 pm | |
| Multumesc Pene! Nu uit Cora! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 1:56 pm | |
| Fara presiune Mie imi place poza Danei, fiindca exprima un spirit jucaus Cat despre Rhodendronii, pot spune ca aici cresc ca Fat Frumos si pentru ca iernile sunt blande, nu au nevoie de protectie. Asta chiar am inceput sa apreciez.. Si sa inteleg ca m-am dat de ceasul mortii cu muscatele mele si cu toate plantele de pe balcon, fiindca am observat ca sunt singura panicata dintre vecinele cate mai au muscate si spre deosebire de ale mele care stau pe casa scarii blocului, ale lor sunt verzi si frumoase iar ale mele arata ca niste zombi cracanati si ametiti Apropo, in urma cu doua saptamani am facut aceasta poza. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ce este? Un Rhodo sau o Azalee? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:01 pm | |
| Dar care e diferenta intre ele,eu credeam ca sunt acelasi lucru | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:04 pm | |
| E din 2012, dar nu mai conteaza. E bine asa Cora si Pene? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:05 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:06 pm | |
| Da e muuult mai bine | |
|
| |
DanaA
| |
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:18 pm | |
| Na, am facut una proaspata! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:31 pm | |
| Cumparaturile de azi! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astea au fost la capitolul gradina! Iar ea este o minunatie luata din Mr. Bricolaj! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:35 pm | |
| Da poza imi place si phala imi place,chiar ma mir ca nu o aveai | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:38 pm | |
| Sa fie sanatoasa, ai vazut ce draguta am fost? Ti-am lasat-o tie, dar si mie mi-a placut! Frumoasa si fata si poza! Imi place! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:39 pm | |
| ... n-a uitat! Esti revoltator de tanara si draguta, DanaA!!! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:42 pm | |
| Pai normal ca arata tanara ca n-are decat 34 de ani nu 76 ca tine Penelopa! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:44 pm | |
| Ei da! Pene eu deja ma simt ca scartai. Phala asta am mai avut-o, dar o pierdusem. Erau doua Dana! | |
|
| |
penelopa
| |
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 2:49 pm | |
| Asa Pene, tine-te tare! Din poza de la avatar am zis ca esti cu mult mai tanara si am vrut sa te intreb daca nu ti-ai gresit anul de nastere! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|