| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Mar 20, 2011 1:31 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Mar 20, 2011 1:45 pm | |
| - Myosotis a scris:
- @georgiana -
citeste aici citit, priceput, multumesc | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Mar 20, 2011 10:52 pm | |
| E adevarat ca nu m-au nvadat pana acum hoarde de musculite albe, dar cum apareau, cum le stropeam cu Confidor ... o data si, gata, dispareau. In iarna asta navalisera pe brugmansii. Le-am dat cu Confidor Oil care-mi ramasese de anul trecut de la stropitul pomilor. Vreau sa spun ca si acum brugmansiile sunt curate. Deci, va recomand impotriva musculitelor albe, Confidor. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Mar 21, 2011 6:27 pm | |
| o sa caut si eu confidor la mine in oras, multumesc | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Mar 22, 2011 8:00 am | |
| La mine se deschide timid sezonul florilor de hibi Clasic, dar tare frumoasa floarea Si harnicutul din dreapta care nu stie ce e aia repaos Aici poza lui in ianuarie | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Mar 22, 2011 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Mar 22, 2011 7:37 pm | |
| Sper sa fac si eu poze la 2 hibi piticuti (de la serviciu) care au boboci. La mine au trecut iarna numai hibiscusii inmultiti de mine, sau primiti de la prieteni. Cei cumparati din magazine sau de la piata de flori au decedat in glorie ... si nu au trait nici butasii lor ... Am invatat sa nu mai plang dupa flori care nu mai traiesc la mine. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Mar 22, 2011 7:39 pm | |
| si la mine au murit cam 20 dar spre norocul meu, am avut cel putin cate doua exemplare din fiecare acum astept la cativa bobocii, sa fiu sigura ca nu i-am pierdut | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Mar 22, 2011 7:49 pm | |
| Nu cred ca mai rezist sa mai moara vreun hibi ... anii trecuti chiar am pierdut o multime de fitzosi. Cred eu ca la mine acasa nu sunt conditii ideale pentru ei, am observat facand comparatie cu cei de la serviciu. Acolo am caldura, lumina, dar lipseste aerisirea in week-end, asa ca ma umplu de musculite ... Imi plac foarte mult hibii cu flori duble. Mi-ar place sa stau la curte si sa-i tin in gradina din primavara pana in toamna ... Dar nu se poate, asa ca ma multumesc sa-i admir la cei care au asa minuni de flori, | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Mar 22, 2011 8:07 pm | |
| eu inca nu m-am avantat la hibi cumparati din afara, ma gandesc sa invat bine sa-i ingrijesc pe cei pe care ii am vara la mine in curte e nebunie, ii scot pe toti afara si zilnic ma bucur de florile lor | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Mar 23, 2011 1:52 pm | |
| Georgiana, hibiscusii mei fitzosi erau adusi din Olanda si cumparati din piata de flori din Bucuresti. Unii erau deosebit de frumosi, aveau cinci pistile , iar florile erau de vis. Azi m-am incumetat si am numarat ghivecele cu hibi - sunt 22 numai 5 hibi sunt in ghivece mari, ceilalti in ghivece de violeta Si cand am taiat varfurile celor mari, i-am pus in apa, la prins ... | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Mar 23, 2011 5:28 pm | |
| adica se vor inmulti hibiscusii | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Mar 25, 2011 2:56 pm | |
| hai sa-l fac vedeta si pe aici | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Apr 07, 2011 2:57 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Apr 07, 2011 4:14 pm | |
| Woow, ce "față" are, încântătoare | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Apr 07, 2011 6:32 pm | |
| piticul este grozav! sa-ti traiasca! data viitoare sigur va tine floarea! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Apr 20, 2011 4:18 pm | |
| Se vede că te pricepi la hibi, Geogiana! Următoarea floare a ţinut chiar mai mult decât în mod obişnuit: 2 zile. Viky-lucia mi -a zis (de la ea îl am) că e roz cu alb. Nu are alb dar e un roz deosebit cum n-am mai văzut, iar petalele parcă ar fi din mătase naturală. Abia aştept să se facă un adevărat copăcel. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Apr 20, 2011 4:22 pm | |
| sa-ti traiasca, penelopa! si sa iti faca flori frumoase, pe care sa le admiram si noi | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Apr 20, 2011 4:41 pm | |
| Si sa creasca mare | |
|
| |
ani
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Braila Data de inscriere : 11/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Apr 25, 2011 8:15 am | |
| Pe ntru voi cu drag in zi de sarbatoare: Gator Pride. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Apr 25, 2011 8:34 am | |
| Deosebita floare . Am incercat sa prind si eu un butas, de la Pene, dar n-am avut succes. La mine s-a deschis de Paste matasosul asta cu frunze rotunde | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Apr 25, 2011 8:13 pm | |
| Ce-mi plac florile hibiscusilor! Am si eu in asteptare 3 boboci, din cei clasici. Sper sa-i vad infloriti maine. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Apr 25, 2011 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Apr 26, 2011 5:34 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Apr 26, 2011 6:05 pm | |
| - Vernil a scris:
- Nu voi intelege niciodata ce necesitati au hibiscusii ,,,
frumos hibi! la mine e clar: apa, lumina, caldura si ingrasaminte | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |