| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 06, 2011 8:08 pm | |
| Ca si tine, nu reusesc sa-i prind pe toti in poza, cand ajung acasa incep sa se ofileasca .. Primul este cel primit de la CorinaP ca si Oberon, e dragalas cu acel portocaliu pe margine, banuiesc ca are si el un num de fitzos, dar nu-l stiu. Sigur ca pun la prins. | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 06, 2011 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 06, 2011 8:55 pm | |
| Sigur nu e Oberon, probabil ca a incurcat etichetele. Oricum, e frumusel si sigur face parte din fitzosi.
Ultima editare efectuata de catre Vernil in Joi Oct 06, 2011 9:01 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 06, 2011 8:56 pm | |
| Tare frumosi mai sunt hibii vostri,sa va traiasca! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 06, 2011 9:27 pm | |
| - Vernil a scris:
- Ca si tine, nu reusesc sa-i prind pe toti in poza, cand ajung acasa incep sa se ofileasca .. Primul este cel primit de la CorinaP ca si Oberon, e dragalas cu acel portocaliu pe margine, banuiesc ca are si el un num de fitzos, dar nu-l stiu. Sigur ca pun la prins.
da, passion este am cumparat si eu de la cineva, si planta a murit corinap imi oprise unul, si nu l-am mai cumparat pe cel de la ea, iar intre timp a murit al meu multumesc, vernil! PS: ce fac hibi pe care i-ai luat d ela mine? se misca sau au murit? | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Oct 07, 2011 8:25 pm | |
| Mi-e si rusine sa spun, s-au ingalbenit frunzele si cred ca nu vor rezista. Dar nu ma mai stresez, m-am impacat cu situatia Am destule exemplare de hibiscusi si toti imi plac, chiar daca sunt din cei comuni. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Oct 07, 2011 8:58 pm | |
| lasa ca pune fata la prins si iti da cu radacina la primavara | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Oct 08, 2011 8:26 am | |
| nu fii suparata Vernil ca toti hibi sunt frumosi chiar daca sunt din cei comuni | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Oct 08, 2011 7:36 pm | |
| - gabriela60 a scris:
- nu fii suparata Vernil ca toti hibi sunt frumosi chiar daca sunt din cei comuni
Eram rusinata ca nu am reusit sa prind nici un butas din hibiscusii daruiti cu generozitate de Georgiana. Imi plac foarte mult hibiscusii cu floare dubla, ma bucur de cate ori infloresc. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Oct 09, 2011 7:56 am | |
| nici eu nu cred c-o sa reusesc mi-a trimis si Sica si Penelopa dar nu arata prea bine eu cred ca nu-i mai ajuta nici anotimpul dar la primavara o sa incerc iarasi la mine in casa este o adevarata gradina botanica si toti hibii se intrec sa faca flori iar cei dubli au unele uriase , parca stralucesc , begoniile n-au de gand sa se culce si-s pline de flori abia mi-au incaput in geamuri tata comenteaza ca nu-si mai poate deschide geamurile pe unde are chef ca-i e frica sa nu-mi dea cu ele jos apropos cine stie daca begoniile se culca singure sau le tai tu si le spui noapte buna sau s-ar putea sa nu doarma ? | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Oct 09, 2011 11:36 am | |
| Gabriela, la mine ca si la tine, mai putin begoniile, ca nu am, dar imi plac ... Mai mult, infloreste din nou jacobinia ... se pare ca i-a priit vremea asta si faptul ca am tuns-o imediat dupa prima inflorire. Merg sa fac cateva poze, ca am cu ce ma mandri | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Oct 09, 2011 12:05 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Oct 09, 2011 12:40 pm | |
| pete de culoare intr-o zi mohorata de toamna, ma bucur pentru toate florile inflorite | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Oct 09, 2011 12:56 pm | |
| Multora le-au cazut bobocii, culmea ca asta a fost in cazul celor maturi. Astia, mai adolescenti, rezista si infloresc. Eu am probleme cu bebelusii de hibiscusi | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Oct 09, 2011 7:06 pm | |
| Cu asa frumuseti , ati avut o zi senina si frumoasa . Sa va traiasca fetelor ! Sunt mai mult decat minunati ! Eu astept primavara pentru noi achizitii...si nu mai este mult...toamna, iarna si....primavara ! Snt optimista nu ? | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Oct 10, 2011 7:26 am | |
| scoate toamna din lista ca putem deja spune vara si iarna chiar ca ai cu ce te lauda Vernil si cu ce sa-ti incalzesti zilele astea urate numai cand ii vezi si uiti ca e cam iarna sa stii ca si mie mi-au cazut ceva boboci dar au dat repede altii oricum cred ca au de gand sa faca flori inca mult timp pai abia se apucasera serios de treaba am o gardenie pe care am bagat-o recent in casa si e plina de boboci | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Oct 10, 2011 8:21 am | |
| Ok, am taiat toamna de pe lista dar nu as vrea sa vina iarna...inca. Si eu mai am hibilici cu bobocei, oare vor mai inflori ? Dupa ce in vara le-au cazut din boboci, acum si-au gasit.... | |
|
| |
Vernil
| |
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Oct 10, 2011 7:09 pm | |
| imi place de tine Vernil ca esti optimista pe mine m-a cam tuflit frigul asta azi a iesit un soare de nu-mi venea sa cred si mi-am zis ca vine iar vara dar nu a durat mult fericirea ca in loc de vara au venit niste nori negri si reci acum e senin , o luna plina si foarte stralucitoare si un frig.... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 13, 2011 6:32 pm | |
| sa vezi ce tuflita ai fi daca ti-ai plimba florile 40 si ceva de km de 2 ori pe an si la mine hibi se intrec sa faca boboci Peste vara parca n-au fost atat de harnici Vreau sa-i tai sa-si faca coroane si ei iar ma pacalesc | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 13, 2011 6:50 pm | |
| ei ii tai in februarie, intr-un an i-am tuns in septembrie, ei au fost epuizati de atatea flori si au murit cu succes | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 13, 2011 7:10 pm | |
| Adica sa-i las ditamai ciumafaile pana in februarie? N-or sa protesteze ca nu ma ocup de ei si nu-i coafez? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 13, 2011 7:13 pm | |
| nu stiu ce sa zic, lasa sa intre si stef vernil, sa dea ele solutia eu zic cum am procedat eu, nu este o chestie universal valabila si mai e ceva: ii tin la 17-18 grade, nu mai mult, pentru ca altfel incep sa creasca rahitici si la primavara ii scos urati din casa | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Joi Oct 13, 2011 7:23 pm | |
| Ii tin in balcon cam la 10-15 grade Acu depinde cat o sa fie de frig in iarna asta Vorbesc de aia mai mari,ca pe piticuti ii tin in casa la peste 20 grade | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Oct 14, 2011 8:46 am | |
| La hibiscusi, GetaV are cea mai solida experienta. Si ea mi-a zis ca nu-i tunde acu toamna. Tinuti mai la rece si udati rar nu vor creste anemici (nu vor creste deloc ). Ai mei sunt inca in balcon, la 10 grade acum. O sa-i mai scurtez cand ii bag in casa, dar nu pun la prins butasi, ca n-am avut succes anul trecut. Am adus la interior doar pe cel "roz-matase", care este o mica tufa cu sumedenie de bobocei. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|