| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 9:19 am | |
| daca este clasic pink, am de unde sa trimit lastar si lastar din clasic apricot vrei?
daca da, trimite-mi adresa, eu luni merg la posta cu cateva colete si as putea sa-ti trimit si tie | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 5:02 pm | |
| Eee, ca tot trebuia un Gica-contra pe aici , trebuie sa recunosc ca mie imi place de mor de Koening Frunzele lui mari si viriloase ma dau pe spate Florile lui marete, infoaite si galbene ... ma iau cu ameteli, ma inbolnavesc cand le privesc ! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 5:08 pm | |
| depinde cum infloreste la tine...la mine e galben lamaie si nu e o culoare prea interesanta...si nici nu e infloricios am altul, care nu e Koening pe eticheta, care face flori galben inchis, cu vinisoare, alta treaba | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 5:12 pm | |
| Pana o sa am si eu unul galben cu vinisoare, continui sa cad in extaz in fata Koeningului | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 5:16 pm | |
| si i-am mai gasit un defect: creste greu, iar totul este lemnos, nu am de unde sa tai sa pun la prins | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 5:19 pm | |
| Asta cam asa e... si, in plus, cheleste la baza. Al meu acum are 1,3 m, doi craci si frunze si flori numai in varfuri. Chiar ma gandeam ca la toamna sa rup varfurile si sa le pun la prins in grup sa para planta bogata. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 5:21 pm | |
| vezi sa nu moara cand il tunzi, eu asa am pierdut unul anul trecut, scurtandu-i varfurile | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 9:25 pm | |
| Pai cand va zic ca trebuie incoronat cel mai urat hibiscus! E urat "cu spume", parol! Daca reusesti sa-i vezi vreodata floarea si sa nu ti se arda retina de la atata galben tiganesc, faceti-i o poza, din profil. Veti remarca imediat asemanarea cu o gaina speriata care cotcodaceste de nebuna pe unde apuca, Sper sa nu nimereasca si ea (floarea-gaina) pe forumul nostru, ca o sa fie circ mare de la atata cotcodaceala E un hibi irecuperabil si trebuie lasat la magazin. Sa-i puna cel mai mare pret, ca sa-l salveze de rusine ca nu-l cumpara nimeni. Georgiana, ti-am scris un mp, Multumesc de oferta! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 9:47 pm | |
| Puteti sa ziceti voi ce vreti despre Koening, dar mie chiar imi place floarea lui. E un galben adevarat Georgiana, daca moare lunganul dupa ce-l tund, e problema lui, fiindca eu vreau sa pastrez varfurile. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Vin Aug 12, 2011 9:52 pm | |
| - penelopa a scris:
- Asta cam asa e... si, in plus, cheleste la baza. Al meu acum are 1,3 m, doi craci si frunze si flori numai in varfuri. Chiar ma gandeam ca la toamna sa rup varfurile si sa le pun la prins in grup sa para planta bogata.
Dupa descrierea data Koeningului tau, este o veritabila gaina rasa "gat golas de Transilvania". Pastreaza-l, Pene, daca nu va inflori acel minunat galben, poate iti face un ousor si te umpli de bani daca strangi mai multe oua, ne chemi la o omleta. Salata o facem din frunzele lui. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Aug 13, 2011 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Aug 13, 2011 9:21 pm | |
| Sa-ti traiasca, Duduta! E un soi foarte florifer, al meu infloreste incontinuu! Si mai are o calitate, data de frunzele relativ micute, de un verde sanatos. Ai grija ca te imbolnavesti de hibiscusita cat de curand! | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Aug 13, 2011 9:56 pm | |
| Cred ca deja am prins boala,azi am vazut ca sapt viitoare la Kaufland hibi sunt 12 lei.Sa vad ce culori o sa aiba.. Da,are boboci multi dar acesta a fost primul,si tare mult l-am mai asteptat.Sa vad cum rezolv cu tunsu,prin februarie am inteles ca ar fi cel mai bine,ca amandoi au in jur de 1,5 m.
| |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Aug 14, 2011 10:37 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 8:04 am | |
| vickylucia, sunt minunati! | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 9:14 am | |
| | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 9:15 am | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 9:23 am | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 1:19 pm | |
| Doina, da' ce sunt aia rosii cu pistulul lung .. si'n jos ? Sa nu-mi zici ca's tot hibi | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 1:22 pm | |
| ba da, (raspund eu, ca Doina nu e), il cheama schizopetalus, din cate stiu eu | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 6:27 pm | |
| Vreau si eu dantelat din ala, Doina! Te rog! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 6:50 pm | |
| sa ma inscriu si eu pe lista? | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 7:16 pm | |
| - Vernil a scris:
- Vreau si eu dantelat din ala, Doina! Te rog!
Dantelat din asta, am eu, dar nu a inflorit, asa ca daca Doina nu are iti trimit eu! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 7:37 pm | |
| | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Aug 15, 2011 9:10 pm | |
| Din hibilicul Schizopetalus sper sa am de dat un lastarel , este destul mititel | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|