| Hibiscus rosa sinensis | |
|
+26corinap vicudan nico.agat sicamin bubu Mariabt duduta190578 Marga gabriela60 vickylucia bibacj doina geodezia Carina Tinkerbell doinabacau Rux Vernil georgiana penelopa ela Mada ani Myosotis didi stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 6:16 pm | |
| sfatul ar fi sa-i las in apa, da? | |
|
| |
bibacj
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : fotografia, calatoriile Stare de spirit : .... Data de inscriere : 21/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 7:07 pm | |
| Nu stiu ce sa iti spun... Eu inca le-am lasat in apa. Am cochetat si eu cu ideea de a-i pune in banuti de turba. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 7:27 pm | |
| ideea e ca au facut o saptamana pe drum, ieri erau vioi, iar astazi, desi pusi la racoare in apa, s-au pleostit eu am prins cu banuti de turba numai lastari tineri, inca nu am incercat cu cei lemnosi | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 7:34 pm | |
| Dupa mine, as tine lastarii cateva zile in apa cu zahar, ca sa se hidrateze bine, apoi i-as pune in pastile de turba, cu pet. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 7:34 pm | |
| in apa cu zahar nu am pus pana acum, dar ma duc sa pun | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 7:39 pm | |
| Pai zaharul ajuta foarte mult plantele, cand primeam lastarii de hoya si erau deshidratati, ii tineam cateva zile in apa cu miere , o picatura de miere, nu mai mult. Practic, scufundam lastarii cu totul pentru o ora, ca sa patrunda apa peste tot. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Sam Iul 09, 2011 9:19 pm | |
| am si miere, dar totusi am pus zahar | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iul 10, 2011 7:59 am | |
| sa-ti dea sanatate multa, Vernil, ca de aseara pana acum si-au mai ridicat din frunze...maine ii plantez, ca azi nu am pamant bun | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iul 10, 2011 12:47 pm | |
| Ma bucur mult ca ti-am fost de ajutor, Georgiana ! Astept cu nerabdare sa ne arati florile lor, asta probabil ca la anul, | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iul 10, 2011 8:23 pm | |
| Vernil am cumparat atonik spene-mi te rog cit pun in stropitoarea de 8 kile sau galeata de 10 kile . multam | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iul 10, 2011 10:42 pm | |
| Geo, pentru stropit foliar se foloseste o concentratie de maxim 1ml la 2 l de apa (dar poate fi si 1 ml la 4 l apa). Deci la stropitoarea ta ar fi suficienti 4-5 ml (cam o lingurita ) . | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Dum Iul 10, 2011 10:52 pm | |
| Geo, eu nu folosesc Atonikul pentru stropitul folir, ci pentru udat. Proportia e cea spusa de Stef. Sa nu folosesti decat la 10 zile, altfel arde radacinile. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Iul 11, 2011 9:34 am | |
| Georgiana, butaselul de la tine da semne de inradacinare | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Iul 11, 2011 5:13 pm | |
| - Vernil a scris:
- Georgiana, butaselul de la tine da semne de inradacinare
ma bucur mult eu l-am trimis cu inima buna | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Iul 11, 2011 9:09 pm | |
| am inteles sa traiti si m=am executat .multam | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Lun Iul 18, 2011 9:59 pm | |
| - stef a scris:
- Georgiana, iti pun la prins butas.
daca deranjul nu e prea mare, binenteles ca vreau un lastar iar daca va face cu ochiul ceva de pe la mine din album, dati o strigare | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Iul 19, 2011 8:56 am | |
| Georgiana, tu ai hibi minunati, asa ca nu ma pune la incercare! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Iul 19, 2011 4:39 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Georgiana, tu ai hibi minunati, asa ca nu ma pune la incercare!
nu e problema, anul trecut vazusem si eu la dumneavoastra in album ceva ce mi-a placut | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 20, 2011 12:54 pm | |
| - georgiana a scris:
nu e problema, anul trecut vazusem si eu la dumneavoastra in album ceva ce mi-a placut
Adevarul ca n-am mai avut timp sa ma ocup de album ,anul acesta, dar poate vara aceasta voi reusi sa ma ocup si de el! Doi frumosi, care mi-au inveselit ziua de azi: O curozitate la cei doi este. ca primul tine 2 zile, iar al doilea il gasesc inflorit dimineata si pana la amiaza se inchide; de fapt acesta-i motatul (numai prima floare a fost asa), la care, poza, nu-i poate reda culoarea galben-aurie; | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 20, 2011 1:04 pm | |
| Vicky, sunt superbi amandoi Chiar daca n-ai timp sa te ocupi de album, fotografiaza-i ca tare sunt frumosi si cand o sa ai un moment disponibil ii adaugi acolo. | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 20, 2011 1:27 pm | |
| Multumesc! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mier Iul 20, 2011 3:51 pm | |
| doamna vickylucia, sunt frumosi! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Iul 26, 2011 8:18 am | |
| incercati sa puneti butasii in apa de salcie eu am experimentat pe leandru ,violete africane ssi au facut mustati foarte repede si am mai pus butasii de trandafiri o zi sa traga apa in tulpina inainte de a-i pune sub sticla | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Iul 26, 2011 9:52 am | |
| Eu am incercat apa de salcie dar nu am avut rezultatele asteptate , poate am gresit ceva . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis Mar Iul 26, 2011 11:15 am | |
| Încercarea, moarte n-are, Doina! La mine butaşii fac mustăţi şi'n apă, dar când îi trec în ghivece, o mierlesc Aici, eu greşesc pe undeva. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hibiscus rosa sinensis | |
| |
|
| |
| Hibiscus rosa sinensis | |
|