| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 6:03 pm | |
| ce ziceti ?sunt pe drumul cel bun???incep cu un cimbidium..ca n'am curaj sa ma hazardez...deocamdata nu stiu nimic nici despre ea care-i comuna probabil dar mi-a placut mult..si-am primit-o de martisor... intelegeti ce zic??? va rog,fetelor ce tb.sa-i fac???sa-i schimb vasul???ca-i cam inghesuita... [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Feb 28, 2014 6:07 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 6:07 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 6:12 pm | |
| Felicitari! Usor de crescut este, dar de reinflorit.... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 6:15 pm | |
| Yhaaaaaaaa si Uraaaaaa Vorba ta: " Ce avem noi aici" ? Doamne Aura, este minunat si cand isi va deschide si bobocii, te vom alerga pe aici ca sa ne pui zilnic poze cu frumusetea ta de Cymbi | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 6:17 pm | |
| - DanaA a scris:
Usor de crescut este, dar de reinflorit.... Eee, nu se stie cu Aura, ca are maini de aur | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 6:59 pm | |
| multumesc Dana! .mersi pt.icurajari Doini!...eeee..nu sunt eu chiar asa de optimista...dar ma bucur de prezent... in general...m-a facut fericita astazi...maine ramane de vazut..daca infloreste din nou bine..daca nu..nu..asta e..nu pot fi buna in toate...mie mi-a placut mult o vanda...chiar daca nu era asa mare cum am vazut la tine,Doini,cum de altfel nu am vazut pe nicaieri...dar am zis sa o iau batraneste...mai ales in perioada asta cand am multe 'comisioane' de facut,ca am venit cu portbagajul plin cu flori,dar nu toate pt mine...eh,vom trai si vom vedea,,, zi-mi Doini tb.sa-i schimb vasul ,bineinteles dupa ce se trec florile??? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 7:19 pm | |
| Vanda mea, a fost o maxima surpriza si pentru mine, fiindca eu nu am cerut o planta asa de mare Pe langa toate pe care le mai am si le consideram mari, aceasta este uriasa! Asa, eu nu sunt in cea mai mare masura sa-ti spun daca trebuie schimbat acum ghiveciul, dar daca apare Danny iar tu faci si o poza de la baza ghiveciului ca sa vedem daca bulbii nu mai au loc incat sa faca si altii, atunci dupa ce trec florile vei schimba ghiveciu dar sa ai grija sa respecti nevoile si cerintele substratului pentru Cymbi. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 7:22 pm | |
| Uite, o poza cam asa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astia sunt Cymbisorii Vioricai | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 7:32 pm | |
| yep...am inteles..comanda in executare...5 minute..please.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 7:35 pm | |
| [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [nu stiu de ce i-mi posteaza cate 2] mie i-mi pare inghesuiala maxima... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Vin Feb 28, 2014 7:41 pm | |
| Are un singur bulb? Oricum este urias! Sa speram ca si florile vor fi din acelea mari | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 9:39 pm | |
| Sa-ti traiasca sanatos, Aura! Are un parfum foarte placut cand e inflorit si-l bate soarele. Nu trebuie sa-i schimbi ghiveciul, lasa-l sa se treaca florile. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 10:46 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Sa-ti traiasca sanatos, Aura! Are un parfum foarte placut cand e inflorit si-l bate soarele. Nu trebuie sa-i schimbi ghiveciul, lasa-l sa se treaca florile.
multumesc Dana pt.sfat,ma uit la ea in fiecare zi si ma'ntreb daca nu cumva ar trebui transplantata ca e ff inghesuita ...dar o sa astept sa-i treaca florile asa cum spui...mersi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:04 pm | |
| Tine-te bine ca am venit la tine Ma Aura, nu pare inghesuit in poze... Este un singur bulb nu? Iar paharul este din acela de phalaenopsis nu! De .12 .. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:29 pm | |
| da...nu pare Doini,dar sa stii ca doar la suprafata fiindca are un stra de muschi care acopera vizual radacinile,insa ele sunt atat de dese...incat nu cred ca mai e loc si de pamant....oare daca o scot usor-usor fara sa deranjez deloc radacinile afecteaza florile???.. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:34 pm | |
| Nu o deranja! Lasa-l asa ca nu pateste nimic, dupa ce se ofilesc florile il poti schimba! Ai grija sa-l tii intr-o camera mai racoroasa! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:41 pm | |
| uite..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] inghesuiala mare,...mon chery..
Ultima editare efectuata de catre aura in Sam Mar 01, 2014 11:45 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:44 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:45 pm | |
| Si ai mei sunt la fel, le-au trecut florile si tot nu i-am schimbat, dar le vine si lor randul! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:48 pm | |
| bine...m-ai convins Dana ... are intre 18-20 grade..constant si umiditate 60 la suta... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 01, 2014 11:51 pm | |
| Buna asa! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 02, 2014 12:10 am | |
| - aura a scris:
- [url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url][url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Of Doamne, este bestial! Cand se mai desfac sa mai faci poze,mte rog! Cat de curand il poti tine afara... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 02, 2014 12:30 am | |
| cimbidium cu flori albastrui exista???ca sotu zice ca a avut de ales intre asta si una flori albastrui da a zis ca nu poate fi adevarat probabil o culoare fortata..ceva chimicale ..stiti ca la crizanteme... hortensii : | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 02, 2014 12:34 am | |
| Eu nu cred ca exista! Din cati Cymbi am vazut eu pe aici sau prin sera, nici unul nu avea nici macar o urma de albastru.. Pun cerneala in apa ca si la Phale.
| |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 02, 2014 7:10 am | |
| aha!destept baiat,are fata....dar vanda???vanda exista???albastru ,indigo,bleo,,cam astea sunt culorile spre care m-as orienta... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|