| Discutii despre diverse plante | |
|
+11Myosotis stefana ella06 Carina Karla doinabacau sicamin penelopa Doini Tinkerbell bubu 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Vin Sept 27, 2013 1:34 pm | |
| Nu, nici astilbele n-au mers, mai ales cele plantate in aceeasi zona cu ferigile Si, da, cam obisnuiam sa varuiesc prunul la radacina caruia plantasem ferigile. Acum, nu mai am prunul respectiv, ca mi l-a rupt furtuna. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mar Ian 28, 2014 7:10 pm | |
| Fetelor despre scabiosa stiti ceva ?
Am tot citit ca are o perioada lunga de inflorire, din mai pana toamna si ma tenteaza sa incerc. Are/ a avut cineva ? | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 6:40 am | |
| Am gasit si eu seminte de scabiosa,dar nu mi-a aparut nici una,Alina si nu am mai incercat. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 11:14 am | |
| Am pus si eu anul trecut si nu a iesit sau a iesit si soacra o fi zis ca e iarba si a jumulit,de mi-am facut o mie de draci,semanand multe seminte diferite si nimic... | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 11:19 am | |
| Am avut eu,intradevar infloresc toata vara,am luat de la plantshop,am comandat movuliu si roz,si mi-au trimis doua movulii. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 6:21 pm | |
| Multumesc pentru raspunsuri.
Am vazut si eu in oferta lui Levi si ma gandeam sa iau una. Tot caut plante sa-mi infloreasca si dupa ce trece primul val la trandafiri, ca la mine e cam trist din 15 iunie incolo... | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 7:36 pm | |
| Anul trecut am comandat la plantshop mai multe plante printre care 3 muscate toate la fel, cu toate ca cerusem culori diferite,achillea rosu care a inflorit alb si dupa era si un fir rosu prin tufa... | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 8:06 pm | |
| Nu stiu daca merge scabiosa intre trandafiri,e mica de inaltime,la mine cel putin asa a fost si floarea e mica ca o moneda de cinci bani sau putin mai mare. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Mier Ian 29, 2014 9:41 pm | |
| Stiu ca-i mica de inaltime, ma gandeam sa o pun in margine, la alee. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Joi Ian 30, 2014 10:22 am | |
| Sper ca pâna la urma nu ti-ai luat scabiosa aia, in fine eu am avut-o si am renuntat la ea, nu infloreste toata vara si nici nu e de mare efect... | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante Joi Ian 30, 2014 1:31 pm | |
| N-am luat, acum studiez ofertele si fac planuri . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii despre diverse plante | |
| |
|
| |
| Discutii despre diverse plante | |
|