| Diverse aranjamente | |
|
+4Myosotis penelopa Vernil Rux 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Diverse aranjamente Dum Apr 03, 2011 8:14 am | |
| Iarna asta am incercat tot felul de aranjamente .Unele mi-au iesit altele ba. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Dum Apr 03, 2011 8:15 am | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Dum Apr 03, 2011 9:03 am | |
| Aranjamentele sunt foarte reusite. Mi se pare mie, sau ai folosit cesti ca vase protectoare ? | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Dum Apr 03, 2011 10:37 am | |
| Da ,am folosit diverse chestii ...de tot felul. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Dum Apr 03, 2011 7:49 pm | |
| - Rux a scris:
- Da ,am folosit diverse chestii ...de tot felul.
Si eu la fel procedez. Acum achizitionez cutii din plastic, cat mai inalte, sa tin phale in ele. Am observat ca phale se dezvolta mai bine daca radacinile au lumina si multa umiditate. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 04, 2011 1:50 pm | |
| Rux, ce plantă "sculătoare" e aia din prima poză? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 04, 2011 1:58 pm | |
| Iaca şi de la mine un "aranjament" [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 04, 2011 4:59 pm | |
| Daca stiam ce ne arati nu ma mai "laudam " cu ale mele .Ce fain este ,super ,imi plac foarte mult ! Si mai sint si infloriti !!!! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 04, 2011 9:38 pm | |
| Eu cred ca teposii aia nu sunt ai lui Pene, sigur i-a fotografiat pe ai lui Corcodel. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 05, 2011 1:41 am | |
| Asa parere ai tu despre Pene, mai Vernil ? Ce fel de cutii cumperi, ai gasit unele ieftine ? Aranjamentele toate sunt faine. Am si eu vreo doua, dar n-am poze la ele cu toate ca au vreo .... uite nici nu mai stiu cati ani | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 05, 2011 9:15 am | |
| Vernilă dragă, ţepoşii sunt ai mei iar aranjamentul e creaţie proprie. Corcodel nu are nevoie de ţepoşi. el singur fiind un ţepos sadea! (În curând îl voi şantaja să intre pe forum .... şi pe Zambilica ) | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 05, 2011 1:16 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Asa parere ai tu despre Pene, mai Vernil ? Ce fel de cutii cumperi, ai gasit unele ieftine ?
Glumeam, Myo Am vazut cate plante are si cum le ingrijeste, dar mai ales am admirat randunelele care-si faceau cuib sub streasina ei. Cutii prea ieftine nu gasesc, se potrivesc de minune unele care au alune/migdale grecesti, asa ca astept sa se goleasca. La sugestia mea, toata lumea mananca din astea, inclusiv colegii si familia. Adica impusc doi iepuri deodata. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Joi Apr 07, 2011 12:50 am | |
| Aha, reciclezi Deci ai fost la Pene daca zici ca i-ai vazut randunicile ? | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Joi Apr 07, 2011 8:47 am | |
| Hehee, a trecut cam multa vreme de cand am fost pe la Pene . Se impune o vizita noua, ca doar se apropie 1 mai | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Joi Apr 07, 2011 3:07 pm | |
| Până atunci, ia spuneţi-mi voi ce fac cu "aranjamentul" ăsta carcaletti de suculente ? Îl scot afară sau îl mai ţin în casă? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ia, uite Rux, ce mai "aranjament" de fittonii la baza unui croton [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Dum Apr 10, 2011 11:35 am | |
| Pene ,primul imi place. Cred ca rezista daca-l scoti afara. Dar pe frigul asta ,mai bine il mai tii un pic la cadurica.
Aranajamentul al doilea este fain dar nu m-a miscat prea tare. Adica nu m-am simtit "umilita" ,ca la ala cu cactusi ,de mare clasa. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 11, 2011 12:12 pm | |
| Umilită nu, dar un pic invidioasă ... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 11, 2011 12:50 pm | |
| Io as scoate unele sa le pun in curte,dar alea mai albastrii si mai carnoase sunt de int si mai trebuie tinute la adapost. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 11, 2011 1:06 pm | |
| Păi, de aia vă întrebam ce să fac cu ele?!!! Am pus topate suculentele pe care le-am avut în acelaşi vas. Azi dimineaţă era aşa de frig (4,5 *C), încât m-am felicitat că nu le-am scos afară. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Lun Apr 11, 2011 1:42 pm | |
| Aia ca bradutu sunt de curte,perene Deci ai putea sa le separi si sa le pui in curte(eventual pe movila din spate | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 12, 2011 1:08 pm | |
| Am destule în curte, dar am vrut să-mi fac şi "aranjamente"! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 12, 2011 3:23 pm | |
| - penelopa a scris:
- Rux, ce plantă "sculătoare" e aia din prima poză?
Rux, revin cu întrebarea fiindcă, chiar mă interesează planta asta. Da' ştii de ce? ... am primit şi eu de la Doinabacau ceva de genul ăsta şi nu ştiu dacă e de interior sau de grădină. Am primit coletul de la Doina fără să fiu atenţionată, fără să ştiu ce plante sunt. Am încercat să iau legătura cu ea dar, mă tem că s-a întâmplat ceva neplăcut fiindcă nu mi-a răspuns nici pe e-mail. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 12, 2011 3:32 pm | |
| Pene, daca ai rabdare sa rasfoiesti la sectiunea de suculente, biblia aia despre respectivele plante, sigur o sa o descoperi cum se cheama. Daca nu-ti raspunde Myo pana atunci Da, de ce te intereseaza? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 12, 2011 3:59 pm | |
| Păi, am zis ... mai sus: am primit o astfel de plantă de la Doinabacau şi nu ştiu ce să fac cu ea. Deocamdată, am plantat-o într-un ghiveci. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Diverse aranjamente Mar Apr 12, 2011 6:11 pm | |
| Pene in primul aranjament al lui Rux e un sedum(nu mai stiu de care) dar e peren de gradina din cate stiu eu Eu am adus de la brasov dintr-o gradina de pe dealul lui Weber | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse aranjamente | |
| |
|
| |
| Diverse aranjamente | |
|