| GRADINA VERNILEI | |
|
+23georgy GetaV Marga Carina anasstasia duduta190578 gabriela60 doinabacau codruta sicamin anamaria mihaela bubu stefana Mihai Karla georgiana Myosotis penelopa Rux Tinkerbell costieanuconstantin Vernil 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mai 12, 2013 12:44 am | |
| S-a deschis ? Cum miroase ? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 3:46 pm | |
| - Myosotis a scris:
- S-a deschis ? Cum miroase ?
Inca nu, o astept cu mare nerabdare, cica are unul dintre cele mai deosebite parfumuri. Am cu ce face comparatie, dupa mine thomsonii e pe primul loc, apoi lacunosa. Carnosa si altele mi se par mult prea dulci. Am pozat-o langa un borcan, ca sa vedeti cat de mica si de harnica e [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 3:49 pm | |
| Asta e o fotografie de nota 10 cu felicitari. Am reusit sa prind un manunchi de raze de soare ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Gradina mea e toata o culoare, majoritatea clematitelor sunt deschise, imi e greu sa le pozez fiindca florile stau aruncate in toate directiile ... Piilu are niste flori mici, dar muuuulte rau ... ce sa-i fac sa aibe iar florile mari si duble ... Gardenia, infloreste de mai bine de o luna [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 3:57 pm | |
| Imi plac mai mult pozate asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 4:05 pm | |
| Asa este! Poza e de nota 10 cu felicitari dar clematita e de nota 20 cu felicitari! Eu o am pe Pink Fantasy cu boboceii nedeschisi de doua saptamani.., este asa de frig in Olanda brrrr saptamana asta nu vor fi mai mult de 13 grade ziua.., iar de ploi nici sa nu mai comentez...
Asa ca, mai puneti poze! macar asa sa ma bucur si eu de flori deschise :)
| |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 4:06 pm | |
| Gand la gand cu bucurie! ! ! Ati pus in timp ce va scriam! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 4:08 pm | |
| Uite aici mai multe poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 4:52 pm | |
| Mariana, albumul zice ca e privat Nu se vad pozele de la adresa postata Cred ca in realitate clematitele sunt si mai frumoase (chiar daca fotografiile sunt super), va inteleg perfect pe cele care le iubiti. Eu fac planuri cum sa o scot afara din balcon pe a mea, cum sa ii pun niste sfori pe care sa se catere. Nu se pune problema sa o duc in gradina blocului (mi-a facut "picioare" unul din cei doi curmali crescuti din seminte de acu' 10 ani de pe holul de la birou). La Geta o sa ajunga in final. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 5:55 pm | |
| Astea purpuriu-inchise sunt preferatele mele, e o culoare asa de rara in lumea vegetala... Splendide, Vernil. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 6:15 pm | |
| Albumul este priva Poate mai incercati o data :) | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 7:50 pm | |
| Multumesc mult de apreciere. Ia vedeti, acum se poate vizita albumul ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Lun Mai 13, 2013 10:04 pm | |
| Nu merge. Acelas mesaj ca este album privat. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mai 17, 2013 2:04 pm | |
| S-au deschis bobocii lui Minibelle, este tare simtapica asa micuta si plina de flori [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mai 17, 2013 3:18 pm | |
| Superba culoare (ca sa nu mai zic de imagine, ce le-ai nimerit pufosenia florilor ). | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mai 17, 2013 5:02 pm | |
| Pe mine m-ati "convins" voi cauta la indicatiile dvs sa imi achizitionez si eu o floricica asa gingasa! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mai 17, 2013 8:10 pm | |
| - Myosotis a scris:
- S-a deschis ? Cum miroase ?
Miroase a zambile, dar aduce putin si cu parfumul dulceag al carnosei. Seara se simte parfumul, nu stiam de unde vine Oricum, pare o varietate florifera si putin pretentioasa. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mai 17, 2013 10:39 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:00 pm | |
| - duduta190578 a scris:
- Cat de frumoasa este!!!
Multumesc, Duduta! Creste f.f. greu, insa vad ca a fost f.f. rapida la inflorit! Daca ai rabdare sa creasca a mea, iti voi oferi cu drag un butas. Poate aduce totusi ucraineanca Diana, ca sunt relativ ieftine florile de la ea. M-am oprit cu achizitionarea de hoya, chiar am dat mai mult de jumatate din varietati. Am oprit doar ce infloreste. Sunt atat de multe flori frumoase pe pamant, de ce sa ma opresc doar la cateva soiuri ? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:09 pm | |
| Aveti dreptate,toate florile sunt frumoase. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:14 pm | |
| - duduta190578 a scris:
- Aveti dreptate,toate florile sunt frumoase.
De sase ani incerc sa "conving" anumite varietati de hoya sa infloreasca! Nu vor si pace! Probabil ca nu le pot asigura eu toate conditiile necesare infloririi lor. In schimb, fara nici un fel de greutate infloreste schlumbergera - deci iarna sunt asigurata de flori! , la fel si orhideele, anthurium, hippeastrum, muscatele. Sa stii ca am pus la prins muscate englezesti, din tot ce am eu. Sper ca pana la toamna sa faca radacini zdravene, ca sa ti le pot trimite. Aproape le-am chelit pe toate cele care nu mai aveau flori, am pus la prins butasii si pentru vecinele mele. Sa stii ca secretul lor este sa aibe pamant bun, spatiu mult, lumina (nu soare) si apa din belsug. Ale mele sunt tare setoase. | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:17 pm | |
| Am si eu 2 butasi englezesti primiti de curand infloriti,tare frumoase sunt florile lor. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:24 pm | |
| Exact asa am si eu, in plus mai am un altul, mov inchis cu margine alba. Nu am poza la varietatea asta de muscata, e superba. Din aia iti voi trimite si mai vad eu ce adaug la pachet, sa nu fie gol | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:26 pm | |
| Eu mai astept una sa infloreasca,trebuie sa fie mai spre grena,am facut un schimb cu cineva si nu stiu cum infloreste.Cum face lastarei,si daca nu aveti asa va dau cu drag. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:30 pm | |
| Duduta, se gasesc in Bucuresti toate combinatiile de culori, bani sa ai! Nu-ti face griji pentru mine, am si asa prea multe plante. O sa iti trimit si butasi de goji, au lastarit f.multe la mine, nu am unde sa le pun pe toate. Cred ca fac o plantatie in jurul blocului, ma reprofilez pe copaci | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mai 18, 2013 12:43 pm | |
| Multumesc frumos ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI | |
| |
|