| Gradina mea-Georgy | |
|
+10Vernil doina costieanuconstantin duduta190578 GetaV Carina Myosotis penelopa gabriela60 georgy 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 7:55 am | |
| Pana in toamna trecuta nu prea mi-am luat plante de gradina. Doar cateva bulboase si vreo 2 trandafiri. Am investit in plantele de interior, unele au supravietuit, altele nu. La unele plante am renuntat, altele le-au luat locul. Momentan ma intereseaza mai mult plante care au nevoie de repaus. Gradina mea este destul de mica, din diferite motive are si cateva locuri goale. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 8:25 am | |
| gradina ta e o vestitoare a primaverii.Ai timp berechet sa-ti iei ce plante vrei tu.Sa nu faci ca mine caci eu le-as vrea pe toate in spatiu mic. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 8:32 am | |
| Mica, mica, dar "voinica", gradina ta, Georgy! Lasa, ca daca vei sti sa alegi plantele, oricat de mica va fi gradina, tot frumoasa va fi! Deocamdata, vad ca ai destule plante de primavara | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 9:23 am | |
| Nu le vreau chiar pe toate, dar am o slabiciune in fata trandafirilor. Am impresia ca s-au trecut prea repede. Au inceput sa infloreasca copacii si miroase tare frumos | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 10:13 am | |
| Ia uite si eu te invitam sa-ti faci gradina Miroase a primavara pe aici E mai mica decat a Getei, gradina ta ? Deci vreau sa va spun ca eu daca aveam o curte mica, cred ca desfiintam podul, adica inlocuiam acoperisul cu policarbonat si ma suiam cu florile acolo. Am vazut chestia asta la cineva. | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 10:25 am | |
| Nu, am una in fata casei[are cam 200 mp], iar cealalta este in spatele casei si are 255 mp. Imi place mult gradina d-nei Geta pentru ca e plina cu plante la ghiveci. Mi se pare mai usor de controlat, nu se mai intind peste alte plante. | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 11:25 am | |
| Pai Georgy ai gradina mai mare ca mine Si daca eu am reusit sa inghesui peste 100 trandafiri, copaci, arbusti si alte minuni cred ca poti si tu Mi-am amintit ca m-ai intrebat pe sunphoto de phlox, am de dat dar doar soiurile comune inalte mov si visiniu, celelalte sunt plantate anul trecut si inca nu s-au inmultit cum trebuie. Daca te mai intereseaza trimite-mi adresa pe PM | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| |
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 12:01 pm | |
| Ambele gradini contin si cateva legume, deci spatiu mai putin. Sunt si: copaci, trandafiri, vita de vie, cativa arbusti. Am comuni. Oricum, multam./ | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 4:01 pm | |
| Frumos la tine in gradina Georgica | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 4:56 pm | |
| Multumesc./ Nu e cine stie ce, dar imi place. | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 6:04 pm | |
| | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 6:33 pm | |
| Ma bucr./ Atazi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mar Apr 03, 2012 7:03 pm | |
| E frumos la tine in gradina, Georgy si daca lipsea poza cu pisica nu te-as fi recunoscut | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mier Apr 04, 2012 8:43 am | |
| Georgy, cee ce admir eu la tine, este maturitatea cu care privesti totuul prin ochii unui copil (nu cred ca ai facut 20 ani ) crescut si indrumat doar de ... mama La cat de mult iubesti plantele si animalele, sunt sigura ca vei realiza o gradina de vis in jurul casei. Te vom ajuta si noi cu ce se poate | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Mier Apr 04, 2012 9:19 am | |
| Bine ai zis, Doina La anu' fac 20. Pana acum 2 ani i-am avut pe amandoi alaturi de mine. Da, o mini gradina zoo-botanica Pufarina:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mishu:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Boby:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Peggy:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Paulie, Blonda si Albastru:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Joi Apr 05, 2012 7:33 am | |
| Azi: forsythia si narcisa "Salome". Mijlocul narcisei se face un portocaliu spre roz. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Joi Apr 05, 2012 8:30 am | |
| Cred ca forsythia mea ma sare si anul acesta!!! Din cele 2, niciuna nu da semne de inflorire | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Joi Apr 05, 2012 9:02 am | |
| | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Joi Apr 05, 2012 9:20 am | |
| Pene, de ce nu infloreste? Multumesc, Duduta./ | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Joi Apr 05, 2012 10:46 am | |
| Rabdare si tutun | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Joi Apr 05, 2012 9:55 pm | |
| - georgy a scris:
- Nu le vreau chiar pe toate, dar am o slabiciune in fata trandafirilor. Am impresia ca s-au trecut prea repede. Au inceput sa infloreasca copacii si miroase tare frumos
Iti dau si eu niste butasi de trandafiri fitzosi, am pus o multime anul trecut si toti au facut radacini si frunzulite. | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Vin Apr 06, 2012 6:28 pm | |
| Multumesc, d-na Mariana./ doriti trandafir de dulceata? Azi am gradinarit putin ca au inceput sa apara buruienile, am facut si cateva poze. In 3-4 zile cred ca infloresc lalele. Banuiesc ca au inghetat bulbii maturi pentru ca am multi pui si doar cativa boboci. Copacii au infrunzit, iar visinii si ciresul sunt in floare. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Lun Apr 09, 2012 3:35 pm | |
| Pe ziua de azi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy Lun Apr 09, 2012 7:23 pm | |
| Wow, ce frumos e hippe ! Parca ii zice Splash, nu ? Georgy, daca ai timp, treci maine sa-ti dau un trandafir, cred ca este urcator, nu mai stiu exact, are radacini si frunze. L-am pus intr-un ghiveci. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina mea-Georgy | |
| |
|
| |
| Gradina mea-Georgy | |
|