| GRADINA VERNILEI | |
|
+23georgy GetaV Marga Carina anasstasia duduta190578 gabriela60 doinabacau codruta sicamin anamaria mihaela bubu stefana Mihai Karla georgiana Myosotis penelopa Rux Tinkerbell costieanuconstantin Vernil 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Joi Mar 01, 2012 5:41 pm | |
| Unde ai gasit hoya Kerrii? | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Joi Mar 01, 2012 7:01 pm | |
| E din aia frunza n-auzi ca asteapta sa-i creasca tulpina ....... Vernil nu trebuie sa te scuzi. Cred ca toti ne-am saturat. Partea rea e ca nu prea se vede vreo scapare ......... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Joi Mar 01, 2012 7:24 pm | |
| Multumesc de intelegere, Myo. uneori ma gandesc ca o iau pe aratura, ca lumea de fapt e buna si amabila, eu sunt plina de problemele mele si nu pricep.
Oricum, ma uit in jurul meu si remarc ca multi si-au facut curaj si incearca sa-si gaseasca un rost pe alte meleaguri. Cei care sunt stapani pe o profesie si au rabdare, au reusit. Material, o duc cu mult mai bine decat aici. Pe aceeasi munca. Mai greu e sa te obisnuiesti cu altele.
Am ajuns sa depind de mess, in fiecare zi vorbesc cu copiii, cu prietenii, cu rudele ... Ne-am globalizat si ne-am imprastiat pe toate continentele ... tare ciudate vremuri ... Oare ce-o mai veni, ce ne-o mai astepta ? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Joi Mar 01, 2012 11:24 pm | |
| ... o lume minunata, imprastiata si amestecata | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 02, 2012 8:16 am | |
| nu fii suparata Vernil si sa fii sigura ca nu esti singura.Toata lumea are probleme mai mici,mai mari dar tot probleme si vorba lui Myo nu vad nici o iesire din ele.E bine ca vorbiti intre voi pentru ca va ajuta si va tine aproape chiar daca e pe mess sau telefon.Eu cu fiul meu vorbim la telefon dintr-o casa in alta ca avem cosmote si uneori mi-e greu sa ma duc si sa urc la ei. Rau e ca nu toti cei care pleaca afara au si sansa sa le mearga asa bine.Si ai primit un frumos martisor de la sotul tau daca te-a lasat sa-ti iei atatea plante.Sa te bucuri de ele. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 02, 2012 12:11 pm | |
| Foarte frumoase culori nu am vazut galben pina acum.Ma bucur pt tine Vernil ca ai un sot asa intelegator al meu e ca un catir degeaba ii spun sa nu dea banii pe flori taiate ca sint scumpe si le arunc ieri a venit cu un buchet de frezii ca imi venea sa i-le dau de cap. M-am abtinut ca era 1 martie.si imi luase duminica o camelie roz. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 02, 2012 12:18 pm | |
| Lasa Marga ca se da pe brazda. Eu mi-am educat familia, prietenii ca nu primesc flori decat cu radacini sau bulb. Asa ca acum ma intreaba : ce vrei de ziua cutare ? Si eu le zic ce vreau sau ma duc si imi iau singura si ii anunt ce mi-am luat din partea lor . | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 02, 2012 12:21 pm | |
| si eu am incercat singura fetita vecinei mele stie ca imi plac florile in ghiveci si mi-a adus o splendoare de begonie. chiar bine ca mi-am adus aminte sa o pozez. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 04, 2012 8:43 am | |
| Astept cu mult drag noile varietati de hoya Noua mea colectie va cuprinde - mindorensis ssp. mindorensis, un bulgare de flori rosii cu irizatii de gheata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] mindorensis - pimenteliana sp. IML 1600 - zocea Alex ca are cel mai placut parfum dintre toate varietatile ce le stie el [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pimenteliana - danumensis ex wallichii - clopotei albi si jucausi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] danumensis | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 04, 2012 4:40 pm | |
| Bancuri
Un tip intra intr-un magazin:
- As dori si eu niste gulas... Vanzatorul: - Sunteti ungur? Asta se enerveaza: - Si daca ceream strudel ma intrebai daca sunt neamtz, daca ceream pui seshuan ma intrebai daca sunt chinez, sau daca ceream pizza trebuia sa fi fost italian?!? - Aaaa, nu... - Si atunci de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat gulas? - Pentru ca aici e magazin de electronice...
Cica pilotii au uitat microfonul de comunicatie cu pasagerii deschis. Zice unul: - Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mancam? Celalat raspunde: - Mancam mai intai. Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat intercomunicatia deschisa, dar se impidedica si cade. La care o batrana zice: - Nu te grabi maica, n-ai auzit? Mai intai vor sa manance | |
|
| |
anasstasia
Numarul mesajelor : 124 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradinarit, lucrez goblenuri Stare de spirit : incerta Data de inscriere : 11/02/2012
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 04, 2012 6:03 pm | |
| Cel de-al doilea este de exceptie. Am ris cu pofta | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 04, 2012 10:18 pm | |
| Vernilo parca ziceai ca nu mai dai banii pe Hoya ...... M-am abtinut sa intru acolo. Imi place Danumensis. As vrea o Chloranta ca de mult pohtesc la ea. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 04, 2012 10:55 pm | |
| Am mai facut o suplimentare la hoya, pentru o prietena. Mi se pare ciudat ca nu prea au fost multi la comanda de acum ... cel putin pe forum. Zicea Alex ca primeste cererile direct pe email ... Sa stii ca hoya de la tine da lastar lateral, iar cel de baza aproape s-a dublat ca marime. Sper sa vad si flori peste 3-4 ani. Iti trebuie multa imaginatie si pasiune pe masura ca sa cresti hoya ... | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 11, 2012 7:04 pm | |
| Am fost in gradina si pot spune ca nu am pagube mari dupa iarna grea care a fost. Mai mult, am o azalee de gradina plina de boboci! De doi ani doar a crescut, insa uite ca acum e plina plina de boboci! Imi amintesc ca era alba cu margini rosii. Abia astept sa o vad inflorita! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 11, 2012 7:36 pm | |
| Azalee de gradina?Trebuie sa fie tare frumoasa! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 16, 2012 9:43 pm | |
| Clerodendrum Thompsonii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 16, 2012 9:45 pm | |
| Superba nu am vazut aceasta floare niciodata inflorita. | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 16, 2012 9:45 pm | |
| Tare frumos mai este clero!
Ultima editare efectuata de catre duduta190578 in Vin Mar 16, 2012 9:55 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 16, 2012 9:50 pm | |
| Este o floare exotica, iar florile dureaza destul de mult, partea rosie devine movulie peste vreo 2-3 saptamani, abia dupa aceea incepe sa se ofileasca. Imi amintesc ca florile dureaza peste o luna. Dupa ce trec florile, o voi tunde si voi pune la prins. Sa o rugam si pe prietena noastra Penelopa sa puna la prins din clero, ca sa putem oferi tuturor doritorilor. Are nevoie de caldura, umiditate si un ghiveci spatios. Anul trecut planta ajunsese la peste un metru inaltime ... ca e o liana ... Atunci nu am stiut sa o tund, dar acum am invatat lectia. Pene, inca o data multumiri pentru frumusetea asta! | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 16, 2012 10:01 pm | |
| Stiu ca i se mai spune si Floarea Norocului,asa ca odata si odata ne va paste si pe noi norocul! | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Vin Mar 16, 2012 10:05 pm | |
| Vernil ,vreau si eu un lastar ,a mea a murit anul trecut | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mar 17, 2012 7:50 am | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Sam Mar 17, 2012 7:45 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 18, 2012 7:56 am | |
| foarte frumos clerodendrnul tau Vernil,o sa-i pun si eu ceva ingrasamant la al meu sper sa-mi faca in curand flori. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI Dum Mar 18, 2012 8:26 pm | |
| Am scos afara, in gradina, aproape toate ghivecele ce le aveam in casa, mai putin hibiscusii, phale, hoya si clerondendrum. Dupa cum va spuneam azeleea, leandrii, hipeastrum si muscatele sunt afara de aproape 10 zile si le merge f.bine. Ce am mai facut azi in plus, am ingropat gardeniile, anul trecut le-a mers f.bine asa. Mai mult, am "coafat" lonicerele, am taiat drastic trandafirii urcatori, aveau foarte mult tije principale innegrite. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GRADINA VERNILEI | |
| |
|
| |
| GRADINA VERNILEI | |
|