Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

GRADINA VERNILEI

In jos 
+23
georgy
GetaV
Marga
Carina
anasstasia
duduta190578
gabriela60
doinabacau
codruta
sicamin
anamaria
mihaela
bubu
stefana
Mihai
Karla
georgiana
Myosotis
penelopa
Rux
Tinkerbell
costieanuconstantin
Vernil
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 6:18 pm

Muhai, bine ai venit in gradina mea! GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 2783239913 GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 2302975194 GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 1982394566 GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 1982394566 GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 1982394566 GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 1982394566
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 7:46 pm

Cum arata acum una dintre clematite, dupa nopti friguroase. Acum se testeaza rezistenta la frig

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Si alte frumuseti inflorite

Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 7:50 pm

ce este in ultima poza?
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 8:05 pm

Pare o kalanchoe Very Happy
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 07, 2011 11:15 pm

georgiana a scris:
ce este in ultima poza?

Kalanchoe cu flori multicolore. Cred ca de la frig i se trage, saracuta. Culoarea de baza era ciclam Very Happy
Probabil ca nu ati observat, cliviei mele ii creste tija progresiv, odata cu deschiderea altor boboci. Pana acum are 7 cupe deschise, sunt mari si viu colorate. Imi cer scuze fata de cei care fac alergie de la portocaliu. Nici eu nu reusesc sa ma tratez Rolling Eyes
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 12:08 am

Vernil mie nu mi-a inflorit nici o clematita, ce le faci la ale tale ?
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 12:51 pm

Alina, nu le fac absolut nimic. Astea 2 inflorite acum (adica Guernsey Cream) sunt intotdeauna primele la inflorit. Si sunt florifere, fata de alte varietati. In schimb, in fiecare an, fiecare clematita beneficiaza de pamant proaspat. Nu le sap!
Sus In jos
Mihai

Mihai

Numarul mesajelor : 95
Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche
Stare de spirit : Confuza
Data de inscriere : 04/05/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 6:54 pm

Vernil,daca ai face un top al clematitelor,care ar fi preferatele tale?
Luand in considerare rezistenţa la ger,numarul de flori şi aspectul.
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 7:56 pm

Mihai ,dupa cite vad eu ceea mai tare de pana acum ar fi Guernsey Cream.
Eu mi-am mai luat una,preventiv ,de la un alt furnizor local. Prima este toata o floare ,desi este frig ,nu este incalzita de soare ,atunci cind apare ,asa un pic, (este planta intr-un loc cu umbra muluuuulta,este plantata in ghiveci(mare ce-i drept) asa ca ... pana acum m-a data gata .
Asteptam ,insa,verdictul lui Vernil caci ea este sefa lor.[b]
Iar eu o sa vad "rezistenta " la ger la ghiveci,la iarna.
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeDum Mai 08, 2011 8:22 pm

Rux, nu te-as sfatui sa-i verifici rezistenta in ghiveci, pe vreme geroasa. In gradina, oricat ar fi de frig in exterior, nu ingheata pe o adancime prea mare pamantul. In ghiveci substratul poate ingheta pana la farfurioara.
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 5:58 am

Acuma ,nu mai am ce-i face. Acolo va sta si peste iarna. O infofolesc bine in folie cu bule , ghiveciul sta intr-o zona mai ferita de vint si presupun si ger ,cam asa ceva . Am pus-o in ghiveci de 65 de litri ....o sa vad la primavara rezultatul. Asta e. Mersi de sfat .
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 1:54 pm

A raspuns Stef super-competent. Very Happy

Mihai, iti recomand Jackmanii, Washwahska Nikec s G.C. Mai intreab-o si pe Bubu, si ea are multe clematite. Uitam sa fac specificatia ca acestea 3 infloresc abundent, chiar daca nu beneficiaza de prea mult soare. Ca si asta este important.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 3:13 pm

Vernil a scris:
georgiana a scris:
ce este in ultima poza?
Imi cer scuze fata de cei care fac alergie de la portocaliu. Nici eu nu reusesc sa ma tratez Rolling Eyes
Mie imi place portocaliul/orange la flori,ca accet sau chiar ca tesatura............dar "portocaliu" politic imi da greturi
Asa ca te pot intelege
Oricum aici nu-i loc de "portocaliu politic"
De oftica mi-am luat vreo 2-3 azalee de gradina in nuante de orange
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 7:04 pm

Vrei sa stii cate plante cu flori portocalii mi-au inflorit anul asta ? Si am si cumparat, ca erau deosebite ...
Tot sunt in gradina mea, enjoy!

/k132/vernil_2006/colectie%20hibiscusi/hibiscusSunnyToledo.jpg[/img]

Asa se vede cat de ,mult imi place portocaliul - de fapt, orange.
Sus In jos
georgiana

georgiana

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeLun Mai 09, 2011 9:32 pm

hibi din ultima poza e super...portocaliu si super...frumos, nu ca celelalte nu ar fi, dar pasiunea tot pasiune e.....
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 18, 2011 8:54 pm

Georgiana, te inteleg perfect. Uite ce efect au clematitele asupra mea, ma bucur ca anul asta Mr. President ma bucura cu 3 flori imense, probabil ca in primavara viitoare va rupe scarita de flori, asa cum face Rouge Cardinal

Sus In jos
georgiana

georgiana

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:00 pm

m-ati convins, la primavara imi cumpar clematite!
cu ani in urma, se chinuia cineva sa-mi prinda butas, dar nu am reusit niciodata sa am asa ceva la mine in gradina
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:06 pm

Nu trebuie sa te conving, pana acum cativa ani nu stiam de existenta lor, dar acum sunt indragostita iremediabil.
Foarte greu se inmultesc prin butas, mai repede prin marcotare, insa ai de asteptat 2-3 ani pana se dezvolta. Sper ca acum, in mai, sa se gaseasca la reducere prin marile magazine.
Sus In jos
georgiana

georgiana

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:16 pm

da, prin marcotare...si cand a eusit in sfarsit sa prinda un lastar, l-a aruncat ginerele ei, a crezut ca e buruiana
Sus In jos
georgiana

georgiana

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 18, 2011 9:16 pm

georgiana a scris:
da, prin marcotare...si cand a reusit in sfarsit sa prinda un lastar, l-a aruncat ginerele ei, a crezut ca e buruiana
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 27, 2011 9:06 pm

Ce ma bucur, azi, gradinile mele muncitoresti au primit vizita unor persoane de la primaria sectorului. Iar eu nu eram acasa, mi-au zis vecinii ca s-au interesat de persoana care ingrijeste plantele. Ce noroc ca vecinii mei le-au aratat toti trandafirii pe care i-am inmultit acum vreo 3 ani si i-am plantat in majoritatea gradinilor blocului meu. Very Happy Se pare ca cineva le-a povestit de tufele de clematite, anul asta au fost senzationale. Si stiti de ce, fiindca din pura intamplare, am plantat cate doua clematite pe aceeasi scarita, dar de culori diferite. Interesant a fost ca infloreau pe rand, numai ca impresia celor care le vedeau era ca floarea alba (Guernsay Cream) devenea dupa 2 saptamani violet sau grena (Ernest Markham sau Wasrshavska Nike). GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 2945718842 O vecina m-a intrebat cum de le fac ca isi schimba culoarea GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 2945718842
Sus In jos
georgiana

georgiana

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 27, 2011 9:11 pm

Vernil a scris:
O vecina m-a intrebat cum de le fac ca isi schimba culoarea GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 2945718842

vraji...ca Samantha Very Happy
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 27, 2011 9:16 pm

Da, era o placere sa urmaresti acel filmulet ... ce ma mai strambam in fata oglinzii. sperand sa fac si eu minuni ...
Georgiana, sa stii ca am doi hibiscusi care sunt cu bobocei ... Habar nu am ce culori au, ca nu imi notez. Daca voi avea dublura, la tine ajunge. Very Happy
Sus In jos
georgiana

georgiana

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 27, 2011 9:22 pm

Vernil a scris:
Da, era o placere sa urmaresti acel filmulet ... ce ma mai strambam in fata oglinzii. sperand sa fac si eu minuni ...
Georgiana, sa stii ca am doi hibiscusi care sunt cu bobocei ... Habar nu am ce culori au, ca nu imi notez. Daca voi avea dublura, la tine ajunge. Very Happy

multumesc de acum Razz
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 27, 2011 9:28 pm

Am promis ca le fac vedete pe hoyele ce infloresc. Inca nu au toti bobocii deschisi, dar tot sunt frumusele.

Hoya Motoskei

Hoya Multiflora
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: GRADINA VERNILEI    GRADINA VERNILEI   - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

GRADINA VERNILEI
Sus 
Pagina 2 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina mea-Georgy
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum