Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina Codrutei

In jos 
+12
Doini
happy
costieanuconstantin
Karla
Tinkerbell
bubu
stefana
Myosotis
Vernil
penelopa
Rux
codruta
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorMesaj
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

Gradina Codrutei - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Ian 26, 2012 10:46 pm

buna seara Codruta
imi pare nespus de rau pentru suferinta pierderii micutului sufletel.., aprinde cate o lumanare si roaga-te pentru evolutia lui.., poate cine stie, candva in viata asta va mai intalniti sub o forma sau alta!

toate cele bune!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeVin Ian 27, 2012 2:57 pm

Vorba Margai, citesc de necazurile voastre si ma uit cu spaima la motanul meu cel batran. Uneori cand doarme, il mangai si il ascult sa vad daca mai respira. Din pacate tot ce se naste trebuie sa si moara, iar noi cei ramasi purtam povara amintirilor dragi, pana cand si noi vom fi o amintire.
Sus In jos
codruta

codruta

Numarul mesajelor : 240
Localizare : Veldhoven - Olanda
Joburi/Distractii : xxx
Stare de spirit : oscilanta
Data de inscriere : 25/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Ian 29, 2012 2:12 pm

Pe aici e mai usor sa faci analize la animale dar costa enorm. Noroc ca eu am pus ceva bani deoparte atunci cand lucram. Fara acei bani, acum cand nu lucrez si nu am nici un venit, ar fi fost chiar rau. Dar cu bani sau fara pisica mea nu a mai avut nici o sansa.
Ma gandesc cu groaza la puii pisicii, pui care au aproape 17 ani. Unul din pui, o femela - Baby [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
este la mine, iar celalalt pui, un mascul, Nico
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
a ramas cu mama mea.
La Baby i-am facut analize la sange si se pare ca si rinichii ei au inceput sa faca figuri. Am trecut-o pe dieta Renal - Royal Canin. Peste 3 saptamani trebuie sa repetem analiza sangelui.
Cateva zile dupa moartea mamei ei a fost tare agitata. Acum s-a mai linistit.
Mama l-a dus pe Nico la control dar numai luni primeste rezultatele de la sange. La ecograf s-a vazut ca rinichii lui sunt batrani.
Cat priveste eutanasierea, eu am impreisa ca prea repede se apeleaza la ea, mai ales la animalele batrane. Poate o fi mai uman, poate te ajuta sa te consolezi cu gandul ca animalul nu mai sufera dar mie mi-a fost foarte greu, cu pisica si acum 7 ani cu o catea de 13 ani, sa iau aceasta decizie, decizie care ar trebui sa-i apartina doar lui Dumnezeu. Fiecare animal care a plecat de langa mine a lasat un gol si durere in sufletul meu. Incerc sa ma bucur pentru ele, sperand ca sunt intr-un loc linistit si fara durere. Oare plangem dupa cineva drag doar din egoism?
Sus In jos
doina

doina

Numarul mesajelor : 648
Localizare : Oltenita
Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon
Stare de spirit : relaxata
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Ian 29, 2012 3:42 pm

codruta a scris:
Oare plangem dupa cineva drag doar din egoism?
Nu cred ca e vorba de egoism, plangem dupa cineva drag pentru ca ne lipseste. Si eu am suportat eutanasierea unei cateluse dupa ce s-a constatat la radiografie ( facuta la spital uman ) ca avea fractura de coloana vertebrala zona sacrala. Desi am adoptat alta catelusa am plans foarte mult dupa prima.
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Ian 29, 2012 5:22 pm

Mie mi-a murit un singur animal pana acum (Tara Sad ) si nu-mi dau seama de ce ma doare atat de tare si acum perderea ei, de parca a fost ieri ... Sad
O "simt" si "vad" mereu in preajma mea ... mai ales, in vis!!! Uneori, cand merg spre mormantul ei din fundul curtii, cand deschid portita, am senzatia ca o ... vad Shocked E acolo, ascunsa in iarba, pandindu-ma sa ne jucam!
Nu stiu ce a fost la voi, dar la mine, moartea ei a produs o rana, care inca doare rau!!
Asa cum am mai spus, simt ca fara Tara nimic nu mai e la fel! Sad
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 7:44 am

eu cred ca atunci cand cresti un animal il consideri ca pe un copil si un membru al familiei ori prin moartea lui lasa un loc gol in urma plus ca participand la suferinta lui ,fata de un om care spune "au ma doare" el nu poate sa spuna si te simti tare neputincios.Si eu sper ca asa precum la oameni ar fi un rai al animalelor de fapt pentru ele trebuie sa fie numai rai.
Sus In jos
codruta

codruta

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Ian 30, 2012 11:18 am

gabriela60 a scris:
.Si eu sper ca asa precum la oameni ar fi un rai al animalelor de fapt pentru ele trebuie sa fie numai rai.
La fel sper si eu...Drumul lor nu poate fi decat spre rai.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeSam Feb 23, 2013 3:26 am

pentru ca stiu cat de mult iti plac papagalii si nu numai,
pt tine
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sper ca esti bine, si, poate in viitorul apropiat luam cumva legatura..,
Toate cele bune!
Sus In jos
codruta

codruta

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mai 20, 2013 2:17 pm

Multumesc pentru filmulet...frumos si relaxant.
Eu sunt bine doar ca sunt tare ocuata, nici eu nu stiu cu ce:)
Poti oricand lua legatura cu mine pe adresa de e-mail [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Imi verific corespondenta aproape zilnic dar pe alte site-uri (forumuri) intru foarte rar si si atunci doar citesc ce s-a mai scris fara sa scriu si eu.
Numai bine si pentru tine! La fel pentru voi toti de aici!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mai 20, 2013 2:37 pm

Hei cheers bine ai revenit si multe multumiri pentru adresa de mail!!

Iti voi scrie cu mare bucurie! De multe ori ma uitam dupa tine pe forum.., suntem in acelasi loc, departe de tara.., si recunosc ca eu ma simt cumplit de singura pe aici.., unde vremea-i rece ca si oamenii pale
Ti-am mai vizitat si albumele pe sunphoto dar nici pe acolo nu ai mai aparut..,
Dar bine ca ai facut-o acum!
Ce iti fac animalutele? dar florile?

Toate cele bune Codruta si inca o data iti multumesc pentru raspuns Gradina Codrutei - Pagina 7 1059784619
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mai 21, 2013 9:57 am

Bine ai revenitCodruta,chiar ma intrebam ce mai faci
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mai 21, 2013 2:05 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Codruta, bine ai revenit! Asta inseamna ca esti bine!
Sus In jos
codruta

codruta

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 10:24 pm

Fetelor va multumesc si va cer scuze cu rusinea de rigoare Embarassed  a mai trecut aproape un an decand mi-ati scris Shocked  In acest moment merg si schimb adresa mea de e-mail cu cea pe care o folosesc acum si asa voi vedea la timp instiintarile, nu dupa un an
Va pup pe toate Gradina Codrutei - Pagina 7 1059784619 
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 10:27 pm

Waw, ce surpriza ! Ce mai faci, esti bine ?

Ma bucur sa te revad.
Sus In jos
codruta

codruta

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 10:34 pm

Da, sunt bine (multumesc de intrebare) atat doar ca acum am revenit la pasiunea mea dintai, animalele iar florile au ramas pe locul doi si s-au imputinat tare mult Embarassed Embarassed 

Voi cum sunteti?

Nu se poate sa-mi schimb adresa de e-mail  Sad  Oare ma poate ajuta unul dintre operatori?
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Apr 07, 2014 3:37 pm

Chiar ma intrebam zilele trecute, ce-o mai fi cu tine, Codruta  Wink Chiar voiam sa-ti scriu pe e-mail ceva, dar si pe mine m-au depasit problemele curente ale vietii, asa ca m-am lasat pagubasa  pale 
Oricum, ma bucur nespus ca ai dat un semn de viata. Orice revenire, fie ea chiar si temporara, ma face nostalgica, umezindu-mi ochii de bucurie.  Wink 
Foarte bine ca ai revenit la animale, fiindca noua ne plac, in aceeasi masura, si plantele si animalele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina Codrutei   Gradina Codrutei - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina Codrutei
Sus 
Pagina 7 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Subiecte similare
-
» Gradina Anasstasiei
» Gradina mea