| Gradina Codrutei | |
|
+12Doini happy costieanuconstantin Karla Tinkerbell bubu stefana Myosotis Vernil penelopa Rux codruta 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Joi Ian 26, 2012 10:46 pm | |
| buna seara Codruta imi pare nespus de rau pentru suferinta pierderii micutului sufletel.., aprinde cate o lumanare si roaga-te pentru evolutia lui.., poate cine stie, candva in viata asta va mai intalniti sub o forma sau alta!
toate cele bune!
| |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Vin Ian 27, 2012 2:57 pm | |
| Vorba Margai, citesc de necazurile voastre si ma uit cu spaima la motanul meu cel batran. Uneori cand doarme, il mangai si il ascult sa vad daca mai respira. Din pacate tot ce se naste trebuie sa si moara, iar noi cei ramasi purtam povara amintirilor dragi, pana cand si noi vom fi o amintire. | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Dum Ian 29, 2012 2:12 pm | |
| Pe aici e mai usor sa faci analize la animale dar costa enorm. Noroc ca eu am pus ceva bani deoparte atunci cand lucram. Fara acei bani, acum cand nu lucrez si nu am nici un venit, ar fi fost chiar rau. Dar cu bani sau fara pisica mea nu a mai avut nici o sansa. Ma gandesc cu groaza la puii pisicii, pui care au aproape 17 ani. Unul din pui, o femela - Baby [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este la mine, iar celalalt pui, un mascul, Nico [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]a ramas cu mama mea. La Baby i-am facut analize la sange si se pare ca si rinichii ei au inceput sa faca figuri. Am trecut-o pe dieta Renal - Royal Canin. Peste 3 saptamani trebuie sa repetem analiza sangelui. Cateva zile dupa moartea mamei ei a fost tare agitata. Acum s-a mai linistit. Mama l-a dus pe Nico la control dar numai luni primeste rezultatele de la sange. La ecograf s-a vazut ca rinichii lui sunt batrani. Cat priveste eutanasierea, eu am impreisa ca prea repede se apeleaza la ea, mai ales la animalele batrane. Poate o fi mai uman, poate te ajuta sa te consolezi cu gandul ca animalul nu mai sufera dar mie mi-a fost foarte greu, cu pisica si acum 7 ani cu o catea de 13 ani, sa iau aceasta decizie, decizie care ar trebui sa-i apartina doar lui Dumnezeu. Fiecare animal care a plecat de langa mine a lasat un gol si durere in sufletul meu. Incerc sa ma bucur pentru ele, sperand ca sunt intr-un loc linistit si fara durere. Oare plangem dupa cineva drag doar din egoism? | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Dum Ian 29, 2012 3:42 pm | |
| - codruta a scris:
- Oare plangem dupa cineva drag doar din egoism?
Nu cred ca e vorba de egoism, plangem dupa cineva drag pentru ca ne lipseste. Si eu am suportat eutanasierea unei cateluse dupa ce s-a constatat la radiografie ( facuta la spital uman ) ca avea fractura de coloana vertebrala zona sacrala. Desi am adoptat alta catelusa am plans foarte mult dupa prima. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Dum Ian 29, 2012 5:22 pm | |
| Mie mi-a murit un singur animal pana acum (Tara ) si nu-mi dau seama de ce ma doare atat de tare si acum perderea ei, de parca a fost ieri ... O "simt" si "vad" mereu in preajma mea ... mai ales, in vis!!! Uneori, cand merg spre mormantul ei din fundul curtii, cand deschid portita, am senzatia ca o ... vad E acolo, ascunsa in iarba, pandindu-ma sa ne jucam! Nu stiu ce a fost la voi, dar la mine, moartea ei a produs o rana, care inca doare rau!! Asa cum am mai spus, simt ca fara Tara nimic nu mai e la fel! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Lun Ian 30, 2012 7:44 am | |
| eu cred ca atunci cand cresti un animal il consideri ca pe un copil si un membru al familiei ori prin moartea lui lasa un loc gol in urma plus ca participand la suferinta lui ,fata de un om care spune "au ma doare" el nu poate sa spuna si te simti tare neputincios.Si eu sper ca asa precum la oameni ar fi un rai al animalelor de fapt pentru ele trebuie sa fie numai rai. | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Lun Ian 30, 2012 11:18 am | |
| - gabriela60 a scris:
- .Si eu sper ca asa precum la oameni ar fi un rai al animalelor de fapt pentru ele trebuie sa fie numai rai.
La fel sper si eu...Drumul lor nu poate fi decat spre rai. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Sam Feb 23, 2013 3:26 am | |
| pentru ca stiu cat de mult iti plac papagalii si nu numai, pt tine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sper ca esti bine, si, poate in viitorul apropiat luam cumva legatura.., Toate cele bune! | |
|
| |
codruta
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Lun Mai 20, 2013 2:17 pm | |
| Multumesc pentru filmulet...frumos si relaxant. Eu sunt bine doar ca sunt tare ocuata, nici eu nu stiu cu ce:) Poti oricand lua legatura cu mine pe adresa de e-mail [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Imi verific corespondenta aproape zilnic dar pe alte site-uri (forumuri) intru foarte rar si si atunci doar citesc ce s-a mai scris fara sa scriu si eu. Numai bine si pentru tine! La fel pentru voi toti de aici! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Lun Mai 20, 2013 2:37 pm | |
| Hei bine ai revenit si multe multumiri pentru adresa de mail!! Iti voi scrie cu mare bucurie! De multe ori ma uitam dupa tine pe forum.., suntem in acelasi loc, departe de tara.., si recunosc ca eu ma simt cumplit de singura pe aici.., unde vremea-i rece ca si oamenii Ti-am mai vizitat si albumele pe sunphoto dar nici pe acolo nu ai mai aparut.., Dar bine ca ai facut-o acum! Ce iti fac animalutele? dar florile? Toate cele bune Codruta si inca o data iti multumesc pentru raspuns | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Mar Mai 21, 2013 9:57 am | |
| Bine ai revenitCodruta,chiar ma intrebam ce mai faci | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Mar Mai 21, 2013 2:05 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Codruta, bine ai revenit! Asta inseamna ca esti bine! | |
|
| |
codruta
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Sam Apr 05, 2014 10:24 pm | |
| Fetelor va multumesc si va cer scuze cu rusinea de rigoare a mai trecut aproape un an decand mi-ati scris In acest moment merg si schimb adresa mea de e-mail cu cea pe care o folosesc acum si asa voi vedea la timp instiintarile, nu dupa un an Va pup pe toate | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Sam Apr 05, 2014 10:27 pm | |
| Waw, ce surpriza ! Ce mai faci, esti bine ?
Ma bucur sa te revad. | |
|
| |
codruta
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Sam Apr 05, 2014 10:34 pm | |
| Da, sunt bine (multumesc de intrebare) atat doar ca acum am revenit la pasiunea mea dintai, animalele iar florile au ramas pe locul doi si s-au imputinat tare mult Voi cum sunteti? Nu se poate sa-mi schimb adresa de e-mail Oare ma poate ajuta unul dintre operatori? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Codrutei Lun Apr 07, 2014 3:37 pm | |
| Chiar ma intrebam zilele trecute, ce-o mai fi cu tine, Codruta Chiar voiam sa-ti scriu pe e-mail ceva, dar si pe mine m-au depasit problemele curente ale vietii, asa ca m-am lasat pagubasa Oricum, ma bucur nespus ca ai dat un semn de viata. Orice revenire, fie ea chiar si temporara, ma face nostalgica, umezindu-mi ochii de bucurie. Foarte bine ca ai revenit la animale, fiindca noua ne plac, in aceeasi masura, si plantele si animalele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Codrutei | |
| |
|
| |
| Gradina Codrutei | |
|