| Trandafirul din fereastra | |
|
+16Carina duduta190578 Marga gabriela60 doina Doini Vernil codruta bubu Rux Tinkerbell Karla penelopa stefana Myosotis georgiana 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 9:20 pm | |
| Pana la 200 cati avea Ani la un moment dat mai ai | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 9:20 pm | |
| - Karla a scris:
- Ce spendori!
Cred ca datorita tie, Georgiana, o sa ma uit mai atent la hibiscusi... uite cum fac eu fapte bune | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Mai 07, 2011 10:58 am | |
| Eu am tot lasat hibi mei sa creasca, ca sa-i fac copacei dar nici unul nu a crescut drept asa ca in toamna le-am ciupit toate varfurile cu speranta ca se vor mai indesa. Prea sunt inalti si golasi. Tare mi-e firca ca vor face ca alte plante pe care intentionam sa le fac copacei adica, vor face cate una, maxim doua ramuri in varf. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Mai 07, 2011 11:03 am | |
| eu ii am mititei pentru ca sunt multi, daca as lasa 75 de copaci in casa, as face livada | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Mai 07, 2011 11:38 pm | |
| Georgiana, am un pui de hibi roz, cu cinci pistile. E mititel, dar creste repede. Al tau sa fie. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Mai 08, 2011 12:13 am | |
| Georgiana ai primit mailul ? Eu n-am hibi de dat, ca am dat trei sferturi din colectie in toamna, dar dau lastari cu placere. Acum vreau sa dau passiflore. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Mai 08, 2011 6:20 am | |
| - Vernil a scris:
- Georgiana, am un pui de hibi roz, cu cinci pistile. E mititel, dar creste repede. Al tau sa fie.
ce surpriza mi-ati facut, doamna Vernil! multumesc | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Mai 08, 2011 6:22 am | |
| - bubu a scris:
- Georgiana ai primit mailul ?
Eu n-am hibi de dat, ca am dat trei sferturi din colectie in toamna, dar dau lastari cu placere. Acum vreau sa dau passiflore. l-am pri,it, dar nu te-am mai prins on line ca sa iti multumesc adica sper la lastar de hibi si de la tine? esti o draguta | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Mai 09, 2011 8:54 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Pana la 200 cati avea Ani la un moment dat mai ai
mai am mult.... | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Mai 09, 2011 8:55 pm | |
| un grup restrans astazi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Mai 09, 2011 9:08 pm | |
| azi am fost la o farmacie fito la ploiesti care mi-a recomandat talstar pentru musculite, mi-a zis sa fac tratament o data la trei zile, asa ca vineri incep.... e eficient?
| |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Mai 09, 2011 9:57 pm | |
| imi public si eu gradina cheala de flori [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Mai 10, 2011 12:00 pm | |
| Talstar e eficient, o vreme. Am folosit si eu la un moment dat. Mi se pare ca e si acaricid. In gradina ta e ordine si disciplina ca si la fereastra, de altfel. Tare mi-ar fi placut sa tin hibii asa mici, dar niciodata nu mi-a iesit treaba asta. Ai putea sa pui ceva bulboase in rondurile de sub pomi. Le scoti in iulie, august, sapi pomii si apoi le replantezi in septembrie octombrie. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Mai 10, 2011 12:04 pm | |
| ... şi-ai ,ai putea pune şi niscaiva flori de vară, că prea sunt singuri pomii ăia!!! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Mai 10, 2011 12:12 pm | |
| Până una-alta, îţi trimit şi grupul meu de hibi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Mai 10, 2011 5:51 pm | |
| - penelopa a scris:
- Până una-alta, îţi trimit şi grupul meu de hibi:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] spun doar atat: DA! super frumosi! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Mai 10, 2011 5:55 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Talstar e eficient, o vreme. Am folosit si eu la un moment dat. Mi se pare ca e si acaricid. In gradina ta e ordine si disciplina ca si la fereastra, de altfel. Tare mi-ar fi placut sa tin hibii asa mici, dar niciodata nu mi-a iesit treaba asta.
Ai putea sa pui ceva bulboase in rondurile de sub pomi. Le scoti in iulie, august, sapi pomii si apoi le replantezi in septembrie octombrie. eu am zis sa cumpar mai multe chestii, poate-poate scap vineri e ziua de dus, am zi scurta la serviciu si timp mai mult.... nu am cum sa las hibiscusii mari, ca nu mai incap in casa, asta e, esentele tari se tin in sticlute mici flori nu pot sa pun, ca jumatatea mea taie iarba cu tot cu flori, sunt patita si pe principiul cel mai destept cedeaza am renuntat la flori dar la primavara cred ca o sa-mi cumpar clemaite si niste trandafiri de gradina, ca mi s-a deschis apetitul | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Mai 11, 2011 9:46 am | |
| Georgiana, tare frumoasa si ordonata gradina ta dar vorba lui Pene lipsesc culorile Talstarul e intr-adevar si insecticid si acaricid. Musculite nu am avut dar la alte lighioane a avut efect. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Mai 13, 2011 4:09 pm | |
| raport pe azi: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Mai 13, 2011 5:00 pm | |
| Daca in gradina lipsesc culorile pe motiv de taiat iarba, ai culori superbe in fereastra. Noroc ca nu se pune iarba la geam, nu | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Mai 13, 2011 5:09 pm | |
| Georgiana, observ ca hibiscusul alb e printre cei harnici! Sa te bucuri de florile lor! | |
|
| |
georgiana
| |
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Mai 13, 2011 5:29 pm | |
| - Vernil a scris:
- Georgiana, observ ca hibiscusul alb e printre cei harnici! Sa te bucuri de florile lor!
da, dar sunt doi albi, cu mici diferente la pistil | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Mai 16, 2011 5:59 pm | |
| astazi, la prima lui inflorire: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Mai 17, 2011 9:00 am | |
| Frumoasă culoare ... deşi are "puţin" portocaliu Această combinaţie de portocaliu şi galben îmi sugerează un mic "soare" la apus. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra | |
| |
|
| |
| Trandafirul din fereastra | |
|