| Trandafirul din fereastra | |
|
+16Carina duduta190578 Marga gabriela60 doina Doini Vernil codruta bubu Rux Tinkerbell Karla penelopa stefana Myosotis georgiana 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Apr 09, 2011 10:58 pm | |
| Pai de ce n-ai? sa nu-mi spui ca paraduiesti bunatate de gradina cu gazon? Pentru mine e o crima Recunosc ca-mi plac gradinile englezesti,dar chestia cu gazonul mi se pare ceva infiorator la mine in curte iarba/gazonul e admis pe alei si intre aleile pe care intra masina altfel sa las iarba cand pot ingramadi plantute si copacei mi se pare crima | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Apr 09, 2011 11:12 pm | |
| am renuntat la jumatate din curte acum 5 ani, iar in cea a ramas sunt plantati pomi si trandafiri...si iarba | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Apr 09, 2011 11:18 pm | |
| mare pacat si de curte si de iarba | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Apr 09, 2011 11:20 pm | |
| pai asta e viata....am fauct un spatiu comercial | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Apr 09, 2011 11:40 pm | |
| E daca din asta ies bani de hibi e bine Merita sacrificiu D-a mai margineste si tu gazonul ala cu ceva bulboase macar | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Apr 09, 2011 11:57 pm | |
| Ca de regula, Elfuta exagereaza! La Vaslui a fost frumos iar "tipul" cu lalele nu obliga pe nimeni sa cumpere lalele. ...si Vasluiul continua in formula restransa. Iar eu am sa merg acolo in formula si mai restransa. ... asta, daca imi va trece supararea pe soacra-mea. La Georgiana vom merge cat de curand sa mancam o pizza buna. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:16 am | |
| Adica n-a scris singurel ca taxa pt filamat in crescatoria lui e de 2 mil? Io asa am vazut scris! Oricum mie imi plac gradinile si nu crescatoriile Sa nu-mi spui ca te-a lovit "simfonia" ca pe bune daca nu fug dupa butoi la Rux | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:21 am | |
| Nu m-a lovit nimic, dar s-ar putea sa treabuiasca sa merg la Vaslui in preajma Pastelui. :o | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:23 am | |
| Am auzit eu ca bantuie o viroza nasoala si ca din cauza vremii asteia schimbatoare ,s-ar parea ca loveste Perisul cam in prag de Paste | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:34 am | |
| Mai fetelor sunteti putin haotice. Pe rand : Si mie mi-e dor de Ani si am verificat, am numarul ei de telefon . Nu stiu cum e cu Vasluiul, dar banuiesc despre cine e vorba. Simfonia de la Pitesti mie imi place, am gasit ceva de luat in fiecare an ( trebuie sa precizez ca sunt nascuta in Pitesti, deci o sa-mi placa oricand, acolo am copilarit, pentru mine e mai acasa ca la Buc). Georgiana scuza-ne ca ti-am facut praf gradina . Hibi din ala gasesti la fete, Stef, myo, eu am avut dar l-am dat. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:41 am | |
| Eu am fost in 2009 ,a trebuit sa parchez la naiba in praznic,n-am gasit nici un fel de lalea care sa ma tenteze(in conditiile in care ce era de vanzare aveam deja sau aveam mult mai frumoase) Era imbulzeala,lalele parfumate cu fumul de la mici,multa lume,multi tigani Era o invalmaseala cumplita si o calcare in picioare ,ca sa nu mai vorbim de preturi ca erau exorbitante dupa parerea mea Bubu daca esti pitesteanca e de inteles sa te duci pe meleagurile natale Totusi sa faci 200 de km si sa gasesti plante la preturi mai mari decat in bucuresti nu-i visul meu Georgiana e fata buna si nu se supara ca dam buzna in lipsa E drept ca eu am o problema cu multimile | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:42 am | |
| - Tinkerbell a scris:
Intitulasera chestia asta "festivalul lalelelor de la Vaslui",un gen de mimetism dupa cel de la Pitesti Imi place mie sa conduc si sa bantui prin tara,dar Moldova nu-i zona mea favorita N-are absolut nici o legatura cu festivalu' de la Pitesti. Ar fi ca si cum ai compara Hornbachul din Bucuresti cu cele mai frumoase sere pe care le-ai vazut. Este o mica imparatie a lalelelor, realizata cu pasiune de un om deosebit. Iar Vasluiul, atata cat l-am putut vedea eu in cateva ore cat l-am strabatut pe jos (am preferat sa vad lucruri noi, decat sa stau la discutii), mi s-a parut interesant. Si as dori sa stiu daca au terminat de restaurat bijuteria asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:48 am | |
| Intreaba-l pe Florin a lu' Pene ca trebe sa stie Acu de ce sa nu recunosc ca eu am o atipatie personala pt personaj si ca pot fi rautacioasa Nu mi-a placut tipul de la prima abordare,m-a calcat pe nervi cu un mail cu vanzari de lalele si a 2 oara cand mi-a folosit pozele fara acordul meu,deci recunosc ca nu pot fi obiectiva cand e vorba de tip Oricum eu nu l-am perceput nici ca pasionat si nici ca vreun om deosebit Nu e contrazicere,e parerea mea doar Ce am scris e doar opinia mea si nu o impun nimanui | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 12:57 am | |
| Eu la simfonie am gasit clematite care in buc nu le-am gasit. Si in plus mai beau o cafea cu colegii, prietenii, deci am scuze. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 10, 2011 6:49 am | |
| binenteles ca nu ma supar! si va astept la o pizza oricand! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Apr 11, 2011 7:05 pm | |
| astazi: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Apr 11, 2011 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Apr 11, 2011 9:26 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Intreaba-l pe Florin a lu' Pene ca trebe sa stie
.................... Nu e contrazicere,e parerea mea doar Ce am scris e doar opinia mea si nu o impun nimanui asa, asa, tre'sa repeti pana-n trei ori ca sa te credem | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Apr 11, 2011 9:31 pm | |
| Macar trebe sa apreciez ca-s sincera si recunosc ca nu-mi plac anumite personaje si spun si motivul pt care nu-mi plac Am accentuat ca sa nu se spere Stefana pe mine Ei ii place la Vaslui | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 7:35 pm | |
| mai populez si eu gradina [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 7:43 pm | |
| Superbi . dar cred ca ii ai in casa ca hibi mei scosi afara sunt asa tristi. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 7:45 pm | |
| da, in casa
am scos si eu unul azi dimineata, ca era plin de purici si m-am gandit ca il spala ploaia, dar l-am gasit flescait, asa ca l-am introdus din nou in casa, vad ca si-a ridicat frunzele | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 9:04 pm | |
| Ce spendori! Cred ca datorita tie, Georgiana, o sa ma uit mai atent la hibiscusi... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 9:06 pm | |
| Sa vezi ce o sa te dea afara copacei din casa
| |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Mai 05, 2011 9:18 pm | |
| depinde...eu am vreo 70 si...la ultima numaratoare si mai am loc, dar nu ii las sa creasca mari, ii tund | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra | |
| |
|
| |
| Trandafirul din fereastra | |
|