| Trandafirul din fereastra | |
|
+16Carina duduta190578 Marga gabriela60 doina Doini Vernil codruta bubu Rux Tinkerbell Karla penelopa stefana Myosotis georgiana 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 7:27 pm | |
| si eu am hibi...vreo 10 bucati dar sunt cam copaci si cred ca ar trebui sa-i intineresc este? cam de 2 ani nu le merge prea bine am dat la cineva achi si lastari de hibi,nu stiu ce are dar de atunci achi mi-au disparut definitiv iar hibi cam schioapata. nu am culori prea diferite adica am rosi dublu, un fel de alta noanta de rosu tot dublu,am ciclamen cu floare simpla cum ai tu si foarte mare floarea si galben dublu ai tai sunt foarte frumosi o sa incerc sa-mi prind noi lastari caci am vazut ca-i ai mici la inaltime te cred ca nu te poti abtine sa-ti tot cumperi caci merita
| |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 6:31 am | |
| la mine sunt mici pentru ca majoraritatea sunt pui, am unii pe care i-am lasat sa creasca inalti, dar deocamdata nu au inflorit si nu i-am pozat multumesc de aprecieri | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 6:50 pm | |
| Admira-l pe noul tau hibiscus "long live", Georgiana, Ai de ce sa fii mandra de el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 6:51 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 6:54 pm | |
| Sa-ti traiasca si sa te bucuri de multe flori! Iti place ? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 6:59 pm | |
| Nu am reusit sa prind culoarea, nu este alb, este alb-verzuliu-galbui, ca oul de rata Cum sta floarea deschisa, in lumina, zici ca petalele-s transparente. Bine ca-s ondulate si suprapuse, asa ca se vede mai bine culoarea, devine ceva mai intensa ... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 7:01 pm | |
| Frumosi hibi Eu cred ca am mai pierdut unu(pasla manca-o-ar ciorile) Am cautat-o si n-am gasit nika,avea boboci si n-am vrut sa-l scurm rau la radacina si.........surprize surprize | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 25, 2011 7:02 pm | |
| Vernil stiu cum e,daca sta la soare se face alb,am si eu unul Mi l-a luat mama de la o expozitie Face si cate 5-6 flori de o data | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 1:18 pm | |
| Chiar ca e frumos, sa-ti traiasca ! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 3:26 pm | |
| Şi când te gândeşti că era să fie al meu ... dacă nu-l mai voia Georgina, binenţeles! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 3:26 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 3:46 pm | |
| Da, dacă tu nu-l mai voiai, îl luam eu. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 3:52 pm | |
| asta e, nu am stiut ca a fost bataie pe el...... da' de ce sa nu-l mai vreau?! o sa iti pun lastar la prins cand o sa il am acasa | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 4:28 pm | |
| astazi si la mine: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 6:01 pm | |
| - georgiana a scris:
- asa era vorba?
Spre rusinea mea, Georgiana, imi era jena ca vazusem un pret la el, adica 18 ron, apoi cand m-am dus sa-l cumpar pretul era de fapt 25 ron ... Am rugat-o pe Pene sa-mi dea numarul tau de telefon, i-am explicat incurcatura, iar ea s-a oferit sa-l cumpere in caz ca tie nu-ti convenea pretul. Dar am vorbit cu tine la telefon si am inteles ca nu-i nici o problema. Incurcatura a fost din cauza pretului si a faptului ca eu inca nu te stiu, asa cum le stiu pe alte fete. Dar acum am inteles ca semeni perfect cu noi, nu te intereseaza decat floarea | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 6:05 pm | |
| Cotoharlelor doritoare de hibi long live, inca se gasesc astfel de exemplare la Tria's. Aveau si altii, alte culori si forme a florilor, ceva mai maricei, cu un pret special, peste 50 ron. Stiti ceva, 50 de ani sa stea acolo ... pai astia s-au prins ca iubim florile si dam bani pe ele ,,, dar chiar asa ? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 6:16 pm | |
| 50 de lei mi se pare mult totusi, dar ma bucur ca nu am cum sa ajung la acea florarie...ca nu se stie
vernil, m-ai "citit", imi plac atat de mult hibiscusii, ca nu aveam cum sa ratez o asemenea frumusete hibi are vreun lastar? daca are, te rog sa-l rupi si sa il pui la prins pentru penelopa, sa aiba si ea ce am eu | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 6:19 pm | |
| Ma bucur ca nu te-ai suparat, Georgiana. Tocmai de aceea am explicat pe larg, ca sa nu existe interpretari. Hibi are cateva tije pentru butasi, dar dupa cum o stiu eu pe Cloanta, sigur vrea si ea unul mare. Stai sa apara pe aici sa vedme ce zice, poate ii cumpar si ei unul, ca ea nu locuieste in Bucuresti, si la Pa(e)ris | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 26, 2011 10:44 pm | |
| Nu, Georgiana, sa nu rupa din al tau ca e mic. Si, deocamdata, nu tin neaparat sa am acest hibi. Il luam numai daca tie ti se parea scump si nu-l mai voiai. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Iul 27, 2011 6:44 am | |
| - penelopa a scris:
- Nu, Georgiana, sa nu rupa din al tau ca e mic.
Si, deocamdata, nu tin neaparat sa am acest hibi. Il luam numai daca tie ti se parea scump si nu-l mai voiai.
voi nu ma stiti, dar eu nu ma dau inapoi de la nimic, daca am promis, promisiune ramane | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Iul 27, 2011 7:54 am | |
| E superb Georgiana sa-ti traiasca sa faca puisori. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Iul 27, 2011 7:16 pm | |
| Pene incerc sa-ti pun eu la prins de la mine E cam acelasi gen si cred ca e putin mai mare Problema e ca are doar crengute deja lemnificate Dati-mi o idee cum sa-l pun la prins Ma gandeam ca in nisip umed si cu punga in cap Voi ce ziceti? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Iul 27, 2011 7:28 pm | |
| da, asa zic si eu ca ar fi cel mai bine, in ghiveci cu pet in cap, sau cu punga | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Iul 27, 2011 9:05 pm | |
| Georgiana,ai niste hibi extraordinari,i-am admirat si pe Forumul Florilor.Imi doresc si eu ,dar deocamdata am doar unu galbem luat de la Kaufland,care i-au cazut imediat bobocii.Oare sa inainteze?El pare destul de verde. Daca mai poti pune vreodata lastari la prins,mai dai de stire?Multumesc frumos. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra | |
| |
|
| |
| Trandafirul din fereastra | |
|