Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Trandafirul din fereastra

In jos 
+16
Carina
duduta190578
Marga
gabriela60
doina
Doini
Vernil
codruta
bubu
Rux
Tinkerbell
Karla
penelopa
stefana
Myosotis
georgiana
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 13, 14, 15
AutorMesaj
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 2:32 pm

Nu Doini,nu am terminat casa,dar nici nu am mai facut nimic la ea.Florile mele vara toate stau la curte la mama,iar iarna o parte le iau la bloc,o parte raman la ea.
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 3:08 pm

duduta190578 a scris:
Eu am cativa lastari abia prinsi,la ei ma gandesc ca ar trebui sa-i pun la adapost.Sau cei cumparati recent,la fel ar trebui sa procedez ca sa nu-i pierd.
Daca ai un loc luminos in casa, atunci mai bine ii treci acolo, macar e o temperatura constanta si riscul de a-i pierde se diminueaza.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 3:12 pm

Da d-na Mariana,o sa-i pun pe cei mici in bucatarie la mama,ca au si soare si caldura.Cred ca baptistii de frig nu-si deschide bobocul,si tare imi doresc sa-l vad inflorit.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 3:27 pm

Am inteles Dudutico..,
eu ma intrebam, stiind ca stai intr-o garsoniera si nu imi pot inchipui unde ai loc de atatea floricele..
Eu, de exemplu, am pervazul din living lung de 2.60 si lat de 30 cm dar nu pot tine flori din cauza zapacitilor mei mici.., in dormitor, pervazul e de 2m dar si acolo mai urca Strauss si sta la soare Wink
Singurul pervaz mai putin "cercetat" ar fi unul din cele doua de la bucatarie dar este suficient de mic, doar 70 cm.
Tocmai de aceea imi si doresc sa amenajez un perete verde..., din lipsa spatiului Wink
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 3:32 pm

Doini, eu am invat sa renunt la multe flori. Fiindca nu sunt suficiente conditii pentru toate. Mai mult, de dragul lor, le-am daruit altora, ca sa creasca la ei, asa cum nu ar fi putut sa o faca la mine. Acum, merg in vizita la prietenele mele care au florile. MI-am pastrat doar exemplarele care au inflorit la mine si am putut sa le asigur spatiu. Restul, am spus stop. Foarte greu a fost, dar am reusit.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 3:49 pm

Si eu am renuntat definitiv la violete,am dat tot ce am avut!
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 8:21 pm

Si eu tot cu violetele am inceput. Aveam zeci de ghivece si ghivecele ... iar ele vor caldura iarna, lumina multa ... in detrimentul altor flori care erau indragite de fiica mea. Uite asa am ajuns sa am jasmin, gardenie, anthurium, passiflora. Si muuuulte schlumbergere. Abia astept sa infloreasca, unele nu stiu ce culori au. Le-am cumparat la reducere ( cu 3 ron) si am umplut doua jardiniere de marime medie. Una va ajunge acasa, la nora mea. Si ea indrageste florile.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 8:30 pm

Cam asa am facut si eu,pentru ca nu am conditii pentru ele,prefer gloxinii,achimenesi ca iarna nu ocupa loc,sau muscate ca stau la racoare.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 02, 2013 9:47 pm

Eu nu prea am avut flori de interior nici in fosta casa, ca aveam incalzire in pardoseala si cu ata mai mult ghivece mari nu am putut tine..aveam muscate la geam, cateva cale si leandrii pe care iarna ii bagam in pod.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeMar Sept 17, 2013 6:21 pm

De la mine pentru tine Wink 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

cand l-am vazut in magazin m-am gandit la tine Trandafirul din fereastra - Pagina 15 67172415
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeMar Sept 17, 2013 6:47 pm

Wow,ce frumos este!
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 9:34 am

La mine? Multumesc mult.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Sept 30, 2013 9:14 pm

Georgi, uite ce minunatie am vazut eu, si cred ca o asemenea frumusete ar trebui sa fie si in gradinita ta. 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (click pentru marirea pozei)

D-na Doina (Bacau) mi-a spus ca este hibiscus moscheutos si rezista si la noi. 
Primavara isi revine dupa taierea partilor degerate si te va bucura cu flori mari si frumoase toate vara! 
Wink
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:20 pm

Toc toc toc..., pe unde ai ramas ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sau ai adormit ajutandu-ti fiul la teme clown 

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 4:39 pm

Tot toc toc [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Voi insista pana apari clown
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Oct 07, 2013 12:10 am

Doini superbissim!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitimeLun Oct 07, 2013 12:27 am

Ma bucur ca va plac nebuniile mele domn Popesc.., sa speram ca si Georgianei ii vor placea...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Trandafirul din fereastra   Trandafirul din fereastra - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Trandafirul din fereastra
Sus 
Pagina 15 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 13, 14, 15
 Subiecte similare
-
» Trandafirul Desertului - Adenium Obesum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: