| Trandafirul din fereastra | |
|
+16Carina duduta190578 Marga gabriela60 doina Doini Vernil codruta bubu Rux Tinkerbell Karla penelopa stefana Myosotis georgiana 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 17, 2011 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 17, 2011 1:22 pm | |
| Ce splendori au tu acolo, Georgiana! Nici nu poti spune X e mai frumos ca Y. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 17, 2011 1:40 pm | |
| - Vernil a scris:
- Ce splendori au tu acolo, Georgiana! Nici nu poti spune X e mai frumos ca Y.
da, la ora asta nu pot sa spun care e preferatul meu | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 17, 2011 8:08 pm | |
| Pai spune-ne si noua, sau a trecut ora | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 18, 2011 7:03 am | |
| astept unul astazi sa se deschida si apoi vorbim | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 18, 2011 7:39 am | |
| Georgiana m-ai uimit cu atitea flori de hibi ai mei nu prea vor sa infloreasca.Desi ii tin afara ,anul trecut infloreau si cite cinci sase flori odata. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 18, 2011 5:31 pm | |
| marga, ii tii la soare? ca ai mei asa stau in afara de schimbat pamantul cum o luna si pus ingrasamant de doua ori pe luna, in rest nu le fac nimic...decat poze | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 18, 2011 5:59 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 18, 2011 6:00 pm | |
| - Vernil a scris:
- Pai spune-ne si noua, sau a trecut ora
azi preferatl este dumnealui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Iul 18, 2011 6:20 pm | |
| Chiar ca e de pus pe lista preferatilor! Mie mi-a placut foarte mult cel de ieri, piersicuta cu multe fustite ... Nici asta nu e mai prejos, are o culoare diafana. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 19, 2011 7:31 pm | |
| Mie imi place al treilea , e cel care am crezut ca e Sunny Havana , pare altul | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 19, 2011 8:48 pm | |
| nu e sunny havana, e amanda dublin....decolorata de soare | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Iul 19, 2011 8:58 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Iul 22, 2011 5:19 pm | |
| astazi: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 12:02 pm | |
| foarte multumiti de ploaia de azi-noapte: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:08 pm | |
| Georgiana, ce culori diafane au florile hibiscusilor tai! Cel galben cu mijloc alb, cu petale dantelate, este preferatul meu! SUperbi toti! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:21 pm | |
| Am vazut ieri la unul din magazinele Tria's un hibiscus superb, semana foarte mult cu cel galben - favoritul nostru azi, numai ca avea alte culori. Adica era rosu intens pe interior (aproape jumatate din petala), pe margine o dunga subtire galbuie, in rest alb pur. Interesant ca bobocii nedeschisi erau galbui ... Floarea era imensa. Nu ma mai arunc dupa ei, acum ii admir. Sa vad cat rezist ... Pretul era de 18 ron, adica rezonabil. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:25 pm | |
| daca as locui in bucuresti, maine la prima ora acolo as fi.... | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:29 pm | |
| Daca vrei sa-ti cumpar, sa-mi spui. Merg maine si iti iau. Numai sa nu ma pui sa le trimit cu posta, ca nu cred ca rezista pe caldurile astea. Poate vii si tu la Pene cand va fi intalnirea cu Karla, adica peste cateva zile. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:32 pm | |
| eu as vrea sa mi-l cumperi, dar mai sunt acasa doar saptamana care vine, apoi 10 zile am concediu si plec la mare, asa ca nu cred ca ajung la Pene, din pacate nici cumnata mea nu e acasa, ei pleaca in noaptea asta in concediu as indrazni prea mult sa te rog sa il cumperi si sa il cazezi la tine doua saptamani? | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:33 pm | |
| - georgiana a scris:
- daca as locui in bucuresti, maine la prima ora acolo as fi....
Esti asa simpatica ... asta e pasiunea ,,,, crede-ma, iti va trece dragul de a cumpara tot ... Ma gandesc oare cum ai reactiona daca ai fi intr-o florarie din Paris sau intr-o parfumerie ... zic asta ca stiu ce reactie am avut eu lasata singura la cumparaturi .... dupa cateva zile m-am linistit instantaneu, pentru simplu motiv ca imi venea rau de la cate mostre de parfum incercasem ... Cam asa reactionam toti, la inceput ... dupa care incepem sa alegem. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:34 pm | |
| - georgiana a scris:
- te rog sa il cumperi si sa il cazezi la tine doua saptamani?
OK, nici o problema. Si al Geodeziei este tot la mine, | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:37 pm | |
| - Vernil a scris:
- georgiana a scris:
- daca as locui in bucuresti, maine la prima ora acolo as fi....
Esti asa simpatica ... asta e pasiunea ,,,, crede-ma, iti va trece dragul de a cumpara tot ... Ma gandesc oare cum ai reactiona daca ai fi intr-o florarie din Paris sau intr-o parfumerie ... zic asta ca stiu ce reactie am avut eu lasata singura la cumparaturi .... dupa cateva zile m-am linistit instantaneu, pentru simplu motiv ca imi venea rau de la cate mostre de parfum incercasem ... Cam asa reactionam toti, la inceput ... dupa care incepem sa alegem. la parfumuri am limita...ca imi plac doar anumite parfumuri acum 4 ani am fost in Anglia si am trecut cu feribotul dinspre Franta, iar eu timpul mi l-am ocupat la magazinul de parfumuri...asa ca mi s-a facut rau de cum mirosea acolo, dar m-am ales cu vreo 4.... asa si cu hibi, inca sunt in faza de colectare a tot ce prind | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Iul 24, 2011 5:37 pm | |
| - Vernil a scris:
- georgiana a scris:
- te rog sa il cumperi si sa il cazezi la tine doua saptamani?
OK, nici o problema. Si al Geodeziei este tot la mine, multumesc mult | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra | |
| |
|
| |
| Trandafirul din fereastra | |
|