| Trandafirul din fereastra | |
|
+16Carina duduta190578 Marga gabriela60 doina Doini Vernil codruta bubu Rux Tinkerbell Karla penelopa stefana Myosotis georgiana 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 16, 2011 7:53 pm | |
| Multumesc frumos Georgiana, dar m-am inscris la Johana pe lista de asteptare si sper sa il primesc pana la urma in primavara. Acum m-am uitat in albumul ei si intr-adevar al tau e Hawaian Salmon. Sa-ti traiasca | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 16, 2011 8:57 pm | |
| Carina te-a prins si pe tine hibiscuita? Dupa caratura de plante din we trecut si mutatul la Bucuresti,simt ca nu mai vreau nimic Nu stiu cum se face ca e suficient sa mai puneti niste poze si parca as mai vrea cate un hibi mic si i-aa mai gasi si loc Asta inseamna sa fii tacanit complet | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 16, 2011 9:16 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Nu stiu cum se face ca e suficient sa mai puneti niste poze si parca as mai vrea cate un hibi mic si i-aa mai gasi si loc
Asta inseamna sa fii tacanit complet zici ca vorbesti de mine | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 16, 2011 10:00 pm | |
| Eu vb doar de mine dar o fi valabil si la altii | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 16, 2011 11:00 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Carina te-a prins si pe tine hibiscuita?
Dupa caratura de plante din we trecut si mutatul la Bucuresti,simt ca nu mai vreau nimic Nu stiu cum se face ca e suficient sa mai puneti niste poze si parca as mai vrea cate un hibi mic si i-aa mai gasi si loc Asta inseamna sa fii tacanit complet Vai Tink, m-a prins rau de tot, e deja pe locul 2 dupa trandafiri L-am convins chiar si pe barbata-miu ca daca tot ma tine aici la Brasov, unde-i iarna 6 luni pe an si nu vad neam de trandafir inflorit, e cazul sa vad macar prin casa ceva floricele. Dar cun in casa cica trebuie sa stea si el, a trebuit sa-i promit ca ma limitez doar la 3 plante, hibi, violete si hoya, dar nu i-am zis cate ghivece din fiecare. Asa ca daca asta iarna aveam 2 hibi, 2 hoya si vreo 10 violete, acum am trecut de suta de ghivece Iar hibi am deja vreo 40, cu ce mai primesc de la Myo si Johana cred ca ajung la 50 Si eu nici spatiu de iernat n-am, ca n-am conceput casa dupa tacanelile mele ulterioare, asa ca am adus hibi la iernat la mine in dormitor Domnul a marait un pic ca ce-i cu jungla asta, dar alta nevasta n-are (deocamdata) asa ca trebe sa ma ia asa cum sunt. Mai rau e ca am umplut cu ghivece si locul unde faceam in fiecare an bradul de Craciun al copiilor, acum trebuie sa conving tot familionul ca mai bine punem bradul afara pe terasa, la racoare, si ne uitam la el din casa Deci boala grea de tot | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Oct 17, 2011 12:34 am | |
| Carina din punct de vedere al casei....balcoanele deschise n-au nici un rost (mai ales unde e iarna atat de mult) Deci ai inca sansa sa te extinzi in balcon In balconasul din fata casei e loc pt brad Cred ca sotul tau o sa ma urasca ca te invat la rele Hm........si mai exista si posibilitatea unei sera,nu? | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Oct 17, 2011 6:50 am | |
| eu am bagat in casa doar 145 de ghiceve cu hibi, pe cuvant ca i-am numarat i-am dat si lui 3 la serviciul, si nu mai zice nimic am mai trimis cativa pe la alte doamne iubitoare de flori, acum ii astept pe cei trei de la gommer si sunt cu ochii pe johana, deja am vreo 6 super deosebiti de la ea, in afara de cei 12 primiti in primavara | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Oct 17, 2011 7:30 am | |
| Georgiana esti campioana si la mine cele mai multe ghivece mari au fost de hibi dar nu atatea si spui ca mai ai de primit oau! or sa mi se prinda si mie din cei primiti de la fete cred ca 4 doi sunt siguri dar vor fi mici si mai am un mititel portocaliu ca ala cu care se lauda Pene ca si eu m-am laudat cu el ca-i tare frumusel iar restul sunt copaci ma gandesc ca ai tai nu-s toti copaci adr vor fi | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Oct 17, 2011 7:20 pm | |
| - gabriela60 a scris:
- ma gandesc ca ai tai nu-s toti copaci adr vor fi
eu nu am copaci, sunt vreo 4-5 mai mari, restul piticuti si asa vreau sa-i las | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Lun Oct 17, 2011 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Oct 18, 2011 11:13 am | |
| Mie niciodata nu mi-a iesit figura asta cu pastrarea plantelor la masuri mici. Si cred ca nici nu se poate decat daca faci cum face Ani. Ii dai pe cei mari si pastrezi mereu pui de la ei. georgiana, toti 145 sunt diferiti sau ai si dubluri la ei ? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mar Oct 18, 2011 5:04 pm | |
| am si dubluri, in general asa ii tin, cate doua exemplare, daca moare unul, sa ramana celalalt | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Mier Oct 26, 2011 8:32 pm | |
| astazi mi-au invelesit ziua, care fusese cam gri [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ultimele doua poze sunt de la hibiscusii clopotzicai | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Oct 27, 2011 9:06 am | |
| ne-ai inveselit si pe noi multumim de imagini e placut sa-ti clatesti privirea cu asa ceva | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Joi Oct 27, 2011 9:45 am | |
| Buna dimineata ! Ce poti sa mai spui in fata acestor frumuseti ? Toata admiratia si intr-adevar ziua este mai vesela ! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Oct 28, 2011 2:57 pm | |
| astazi: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Oct 28, 2011 4:56 pm | |
| acum tu chiar vrei sa ne imbolnavesti? Sunt foarte frumosi | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Vin Oct 28, 2011 5:10 pm | |
| - gabriela60 a scris:
- acum tu chiar vrei sa ne imbolnavesti? Sunt foarte frumosi
in nici un caz, vreau sa-i fac vedete, ca sa infloreasca mereu | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Sam Oct 29, 2011 9:54 pm | |
| Da' de la rozalica al meu (puiutul prins in paharut, cand ai fost la mine), ai avut ceva? Uite-l pe tac-su, acum, in casa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 30, 2011 5:58 am | |
| - penelopa a scris:
- Da' de la rozalica al meu (puiutul prins in paharut, cand ai fost la mine), ai avut ceva?
Uite-l pe tac-su, acum, in casa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] da, a inflorit de doua ori, iar acum s-a pus pe crescut, are ramuri noi si il astept sa explodeze de flori la primavara | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Oct 30, 2011 1:44 pm | |
| Ce frumuseti ai, Georgiana ! Cel mai mult imi place cel cu pistilul lung, somon. Foarte delicat. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 15, 2012 9:50 pm | |
| Hai ca m-am retras in oaza ta :)) si pentru ca tot mi-ai spus ca mi-ai vazut pozele, uite, ma gandeam sa te invit sa o cunosti pe Shalimar.., noua mea fetita. Astazi au fost facute pozele si are doar o luna :) Peste 10 zile o pot lua la mine.., si recunosc ca dabea astept sa o pot invata si ingriji la fel cum am facut cu iubita de Chanel [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 15, 2012 9:53 pm | |
| Ce catel haios! Sunt convinsa ca va fi iubita si ingrijita la fel de bine ! Cum iti vin ideile cand pui nume animalelor? Ca toate au nume interesante | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 15, 2012 10:12 pm | |
| Este haiosa si mititica rau!!! Si mi-a placut, ca pe cat era de mica cand am vazut-o (acum 10 zile) m-a impresionat cat putea fi de deranjata ca am luat-o de langa fratii ei..., ce sa iti povestesc.., nu se smiorcaia ci ma maraia Legat de nume.... :) Asa este nu? Am talentul asta..., Pe catelul bunicului l-am botezat Aristide ( l-am luat din Rodos), Aristide ii spunem doar cand face trasnai.., in schimb ii spunem Aris iar tataia Rica pe pisicii surori mele : Fofo ( persana neagra) dar cu accent pe cel de-al doi-lea O toulouse, Musette, Margo. Fofo a facut o data puiuti si le-am pus numele Luna, Jaqueline, Tulip si Picasso.., pe cel din urma l-am adus la Corbeanca ca sa-i tina lui George de urat Shalimar , este un parfum de la casa Guerlain..., care imi place foarte mult si totodata inseamna GRADINA IUBIRII sau TEMPLUL IUBIRII Am ales numele acesta in amintirea si iubirea micutei mele Chanel
Ultima editare efectuata de catre Doini in Dum Apr 15, 2012 10:36 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra Dum Apr 15, 2012 10:17 pm | |
| Dar pe Strauss l-ai vazut? e simpatic rau gagiul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si cred ca intr-o alta viata a fost floricel pt ca, tare mult ii mai place sa stea direct in ghivecele mele de pe balcon [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] in poza de fata, sta smirna si imi arata ca e cel mai cuminte baietel | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trandafirul din fereastra | |
| |
|
| |
| Trandafirul din fereastra | |
|