Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina de la etaj

In jos 
+26
geodezia
popescugp
sicamin
leonor
georgy
Marga
anasstasia
doinabacau
Mariabt
duduta190578
gabriela60
bibacj
doina
elena410
Doini
Vernil
codruta
bubu
Tinkerbell
Rux
georgiana
Karla
dolion
Myosotis
penelopa
stefana
30 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Urmatorul
AutorMesaj
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

Gradina de la etaj - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeLun Mai 13, 2013 5:06 pm

Asta este rozmarinul de la servici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Iarna a petrecut-o in birou, se pare ca nu i-a convenit de loc caldura si cand l-am scos afara a chelit de tot. Am inteles ca ar cam trebui sa-l tai drastic dar nu ma indur ca tocmai s-a garnisit iarasi cu frunze la varfuri.
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeLun Mai 13, 2013 5:10 pm

Pene, am gasit la expozitia de violete si denumirea oficiala a "hoyei" necunoscute de la tine din acvariu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeLun Mai 13, 2013 5:15 pm

Iar aici este ultima "obsesie" a mea inca de anul trecut, albizzia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Treceam mereu pe langa o curte in care este o albizzie cu flori incantatoare. M-am gandit sa nu uit sa caut dupa trecerea iernii pastaile cu seminte, am gasit si din cateva bobite vad ca au rasarit 3 plantute. Sper sa le gasesc o gazda pana incep sa se faca mari (sau poate scap de grija lor daca le duc pe holul de la servici Very Happy , cum am "scapat" de grija unui curmal ).
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMar Mai 14, 2013 7:01 am

Curmalul a fost prins din sambure?
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMar Mai 14, 2013 9:45 am

stef a scris:
Pene, am gasit la expozitia de violete si denumirea oficiala a "hoyei" necunoscute de la tine din acvariu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].

Merci, Stefana! Chiar are "mutra" de Sfanta Tereza plantuta asta. monkey Imi plac mai mult frunzele ei decat florile Wink
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Mai 16, 2013 8:53 am

Stefana, rozmarinul nu trebuie taiat acum, ci in momentul in care face primele flori tai ramurile la jumatate.
Daca nu, tai in noiembrie, cand planta se odihneste. Iar cu ramurile taiate faci butasi, se prind usor.

Nu cred ca de la caldura si-a pierdut frunzele ci de la apa... nu trebuie udat decat foarte rar...
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Mai 16, 2013 2:14 pm

Multumesc pentru sfaturi king
Nu l-am vazut niciodata cu flori, poate este prea tanar scratch . Deci tre' sa mai am rabdare pana la toamna cu taiatul.
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeSam Mai 18, 2013 12:07 pm

Albizia e un copac superb! In Slatina sunt cateva exemplare in centrul orasului, vara ziceai ca mii de roiuri de fluturi s-au asezat pe ramuri! Opreste-ti, totusi, un exemplar, creste destul de greu.
Mi-am facut si eu gradina cu aromate pe pervazul din bucatarie! Rozmarin, marar, patrunjel, busuioc ... in gradina am leustean (nu rezista in ghiveci ... chiar si f. mare). Daca vrei, iti dau seminte de patrunjel, chiar daca le pui acum, rasar f. repede. La anul voi avea si seminte de arpagic Very Happy si fasole rosie si portocalie, din Italia Very Happy O sa caut mai multe soiuri, cred ca fasolea poate fi cultivata si pe balcon. Efectiv de amuzament!Very Happy
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeDum Mai 19, 2013 9:20 am

Stef ,ai prins albitzia din seminte?
Am si io visul asta ,dar pana acum nu mi-a reusit
Poate vezi pe undeva si albitia cu frunze ciocolatii
E pe lista mea de viitoare achizitii
In Germania am uitat ca tuta sa iau un copacel
Mi-am adus aminte la vreo 150 km ca uitasem sa iau si Elfu mi-a zis sa-mi pun pofta in cui ca el nu se intoarce
La alte pepiniere n-am gasit si pana cand nu-mi iau una, nu cred ca are tihna sa nu-l bomban
Uite cum se tacneste omu si isi face de lucru pt toamna
In toamna vreau cativa ciresi japonezi(ca 5-6 cati am mi se par prea putini),albitzia ciocolatie,un castan cu flori rosii si lista poate continua
poate un liriodendron cu frunze bicolore?
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeDum Mai 19, 2013 9:25 am

stef a scris:
Iar aici este ultima "obsesie" a mea inca de anul trecut, albizzia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Treceam mereu pe langa o curte in care este o albizzie cu flori incantatoare. M-am gandit sa nu uit sa caut dupa trecerea iernii pastaile cu seminte, am gasit si din cateva bobite vad ca au rasarit 3 plantute. Sper sa le gasesc o gazda pana incep sa se faca mari (sau poate scap de grija lor daca le duc pe holul de la servici Very Happy , cum am "scapat" de grija unui curmal ).

Eu am obsesia asta de n-shpe ani. Asta toamna am gasit butasi cu radacina (Yurta). i-am cumparat, dar n-am apucat sa-i plantez ca au navalit 'evenimentele' peste mine. Asa ca, pan'-ajungi la mine creste-i mari Cool
Sus In jos
doinabacau

Numarul mesajelor : 947
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : lectura,odihna activa
Stare de spirit : optimism
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeDum Mai 19, 2013 9:26 am

La cate frumuseti ravnim...
Eu am un pui de acacia dealbata si ma-ntreb cand voi vedea inflorescentele-i parfumate...
Pana atunci,ma tem pentru fiecare frunzuta...
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 06, 2013 3:10 pm

Au inceput sa-si "dispute" teritoriul jardinierei Very Happy
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 06, 2013 3:54 pm

Sa vezi ce mari si frumoase cresc tufele mele de leustean ... insa in gradina ...
Sus In jos
doinabacau

Numarul mesajelor : 947
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : lectura,odihna activa
Stare de spirit : optimism
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 06, 2013 3:55 pm

...Creste si buruiana si nu se prea poate intra...
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 06, 2013 4:00 pm

Mariana cum evolueaza ardeii tai multicolori? Eu l-am pierdut pe cel de la tine Neutral.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeDum Iun 09, 2013 6:48 pm

D-na Stefana v-am trimis 2 mp-uri,le-ati primit?
Vroiam sa stiu daca v-au intrat banii ca i-am depus de luna trecuta.
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMier Iun 12, 2013 4:24 pm

Plantatia de albizzia disponibila Very Happy 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMier Iun 12, 2013 5:14 pm

Aveti toata aprecierea mea pentru generozitate dar si pentru rabdarea de a prinde plantute! Gradina de la etaj - Pagina 18 1059784619
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMier Iun 12, 2013 5:46 pm

stef a scris:
Mariana cum evolueaza ardeii tai multicolori? Eu l-am pierdut pe cel de la tine Neutral.

Bine. Iti dau altul, oricum sunt mari, probabil ca daca nu ar fi plouat asa mult, ar fi avut flori.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMier Iun 12, 2013 10:00 pm

Stefana ce color are albitzia ta?
Alba,ro sau frez?
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMier Iun 26, 2013 2:32 pm

O sa ma duc sa fotografiez exemplarul sursa (desi florile sunt sus de tot) Very Happy. Am vazut de curand un pomisor tanar aproape de BCR Stirbei, florile sunt mai aproape dar n-am stat sa ma uit daca-s roz sau frez. Albe in nici un caz.
Noutate pe frontul rozmarinului: crenguta pusa in apa a facut firisoare de radacina
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Inainte de Rusalii m-am intors din Bricostore cu o orhidee (una singura, dintr-o mare de frumuseti): era singurul model de acolo pe care nu il aveam jocolor (si era chiar la reducere)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeMier Iun 26, 2013 7:25 pm

Frumoasa. Mai am vreo 12 resturi, ca orhidee nu se pot numi. Am reusit de le-am adunat intr-o ladita si le-am bagat in hol. Le arsese soarele rau.
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 27, 2013 3:59 pm

Daca au radacini zdravene o sa-si revina ele.

Nu mai stiu daca v-am povestit despre bolul meu cu plantute
Implineste zilele astea 8 luni si i-am mai schimbat din componenta initiala care avea episcii, kohlerii, violete mini si niste suculente mititele. Vor mai fi niste permutari in curand, unele episcii dau pe afara Very Happy.
Asa arata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aici este albumul lui de pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Vernil

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 27, 2013 4:05 pm

combinatia lipsa spatiu si pasiune flori duce la boluri cu plante Very Happy Ai multa rabdare ...
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Iun 27, 2013 11:00 pm

Eu cred ca balconul dumnevostra este de fapt laborator de botanica king
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina de la etaj   Gradina de la etaj - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina de la etaj
Sus 
Pagina 18 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina zoo-botanica
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: