Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ograda lu' Cloantza

In jos 
+25
Ionut
duduta190578
gabriela60
doina
simonaelena
Carina
gabi_gabriella
sicamin
geodezia
Doini
Mihai
ani
costieanuconstantin
Tinkerbell
Rux
codruta
bubu
Karla
GetaV
georgiana
doinabacau
stefana
Myosotis
Vernil
penelopa
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Sept 27, 2011 10:47 am

Oricum ce-mi doresc imi obtin singura
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Sept 27, 2011 3:15 pm

Pt ca am cerut ceva wsi am "primit "altceva o sa-ti spun la tel ce am de zis
Oricum ............eu ma plictisisem de forumurile romanesti de prin mai anul trecut
Deja-vu!
Astept o intalneala in formula de la tine(ultima )plus Carina
Sa va hotarati cat e inca cald ,ca sa vin cu ladita
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Sept 27, 2011 7:56 pm

Parca erai de principiul ca anumite pareri nu se spun ... public. Wink

Deja-vu... nedeja-vu, eu nu stiu ce inseamna ... "a te plictisi"!!!
Prefer sa vad frumusetea "padurii" in intregime, facand abstractie de "uscaturiile" inevitabile!
Sus In jos
costieanuconstantin

Numarul mesajelor : 223
Localizare : codlea
Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Sept 27, 2011 11:47 pm

vb. numa-n parabole !!! Embarassed Sad
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeJoi Sept 29, 2011 11:11 am

Asa vorbesc fomeile destepte!!! pirat
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeJoi Sept 29, 2011 2:04 pm

penelopa a scris:
Sa stii, Karla, ca m-am gandit si eu la popularea gradinilor mele cu trandafiri. Wink Am observat ca sunt singurele plante (arbusti, ca sa vedeti ca stiu ce spun Razz ) care au flori pe tot parcursul verii. Deja m-am gandit la mutari si permutari pentru a face loc trandafirilor.
Am facut si o comanda cu colegii de serviciu. Dar va spun despre ea la ... Trandafiri.

Hé hé... buna concluzie, Penelopa!
Unde mai pui ca ai asa o paleta de culori, de forme si de mirosuri, ca o sa vezi ce greu e sa alegi Very Happy
Sa ne spui ce ai comandat, sa ne dam cu parerea Very Happy
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 8:12 am

Pene ce-i cu tine ti-ai terminat combustibilul pentru matura de nu mai vii prin gradina ta?
ai reusit sa faci mutari si permutari ca eu nu am mutat nici o tufa din ce mi-am propus din cauza frigului brusc...urasc iarna
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:12 am

Asa e, Gabriela! Neutral Mi s-a cam terminat tot ... si combustibilul si cheful si elanul ... si joi incep serviciul de care, la fel, nu mai am niciun chef, iar CO-ul mi s-a dus pe apa sambetei affraid
Nu stiu cum se face, dar mereu imi propun atatea de facut in CO si mereu raman cu un gust amar!!!

M-am invartit ca Voda prin loboda, fara sa se vada mare lucru! What a Face
N-am mutat nimic, frigul a venit si nici macar casa n-am pregatit-o pentru iernarea plantelor.
Azi, dupa vorba romaneasca conform careia " uneori, porcul se poate ingrasa si in Ajun" pirat trag tare sa termin prin casa fiindca hibiscusii si abutilonii deja i-am adus inauntru, crotonii , ficusii si hoya-ele stau la rand, achimenesii cu frunzele uscate ii pun la nani si incep mutarile Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 2945718842 ... mai ales ca, au ajuns trandafirii comandati acasa si musai sa-i plantez. Da' ca sa-i plantez trebuie sa mut tot ... trandafiri. Si, daca trebuie, trebuie! Wink
Sus In jos
costieanuconstantin

Numarul mesajelor : 223
Localizare : codlea
Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati
Data de inscriere : 07/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 10:51 am

buna ziua ,
pt gustul amar se poate lua un ardei iute sau o " dimineata dragastoasa " Embarassed Wink .

pt gradina : e cazul sa ceri in gura mare AJUTORRRRR !!!! si poate te va auzi cineva care are interes !!! Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 1059784619 Wink
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 11, 2011 8:48 pm

Pene, bine ai venit in gradina ta! Hai, curaj, toate trec, inclusiv starea pe care o treci acum. La mine a fost in vara, m-am vaccinat drunken
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMier Oct 12, 2011 8:51 am

vezi ca daca zici ajutor deja ai primit o doza de optomism?
Very Happy
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 8:32 pm

Ba Voda stie precis ce vrea
(Voda e cel mai mic dintre pisoi mei si e superb)
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeVin Oct 14, 2011 1:48 pm

seamana cu ala prins la acvariul lui Pene ?

Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeVin Oct 14, 2011 4:35 pm

Voda al meu n-a calcat la Pene,are caini rai ; Voda e un miniluptator deocamdata
Cand o sa creasca il duc s-o sperie pe Fulguta sau Pufica
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 9:18 am

Fulguta e catelul meu "jucarie", dar e cel mai tare Very Happy Cu cat "infractorul" este mai mare, cu atat ea este mai fioroasa Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 2945718842
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 9:24 am

aha, de asta se infoia ea la Octav al meu Razz
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 12:28 pm

noi am avut pana anul trecut un dog german adica o doaga (era fetita s-a imbolnavit la 10 ani si a murit) si tata are un pechinez si se duceau la poarta impreuna dogul nu este un caine latracios dar pechinezul este o adevarata fiara. Ala micu se baga cu nasul sub poarta si fundul in sus si facea o galagie de mama mama iar ea statea langa el si se uita linistita. Cine auzea turbatul se uita in curte si intepenea cand o vedea pe ea fara sa-si mai dea seama cine latra.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 16, 2011 12:56 pm

Eu am 4 caini si nu latra toti 4 cat cele 2 potai
Potaile sunt un teckel imperisal si o caniche
Potaia creata are o ureche de prinde orice zgomot de la al 3 sat distanta si latra pana cand ii starneste si pe ceilalti,inclusiv catei vecinilor si de pe strada pana la prima troita
HM..dogi sunt superbi
Pekinezii sunt caini pe care nu-i suport,sunt mici,galagiosi si pe deasupra singurii care au incercat sa
ma muste vreodata(de fapt unul singur)
Eu inca mai visez la setteri,unul irlandez si unul Gordon
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 17, 2011 7:40 am

tekelul imperial imi place dar canisul nu si nu-mi plac bichonii dupa ce am avut 10 ani dog german o sa-mi fie foarte greu sa ma mai lipesc de un caine turbatul asta de pechinez nu sta nici sa-l pupi sau sa te joci cu el pe cand doaga mea era o lipicioasa
asa avem si noi un caine de curte o corcitura de labrador dar e foarte bun pentru paza problema este ca la noi cateii nostri au toti aceeasi varsta voi vad ca aveti si rezerve
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 17, 2011 3:41 pm

gabi nici mie nu-mi plac canichi si nu ma omor nici dupa teckeli,dar teckelul mi s-a urcat in masina si canicha am salvat-o dintre tiruri
nu i-am vrut in mod special,dar daca i-am salvat snt datoare sa-i tin
ii dadeam daca gaseam stapani buni pt ei
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 24, 2011 8:08 am

bine te-am gasit Pene sau mai bine zis bine ti-am gasit gradina ta virtuala prin care nici tu n-ai mai trecut in ultimul timp
spune-mi te rog cum ingrijesti clorodendronul ca i-a cazut o frunza adica s-a ingalbenit si a cazut si il aveam pe o masa aproape de calorifer si nu cred ca-i placea si acum l-am mutat iar de udat l-am udat normal fara exces Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 2422189467
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 24, 2011 9:28 am

Clerodendronul cu flori alb+rosu (nu stiu cum se cheama) obisnuieste sa-si piarda frunzele dupa ce in prealabil se ingalbenesc, deoarece ii este prea cald si nu este udat corespunzator. Altfel spus, nu-l tine chiar langa calorifer si uda-l des. Pamantul nu trebuie sa se usuce prea tare intre udari.
Cel putin, asta am observat eu "mama "lui. Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 1198068053
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 24, 2011 4:54 pm

mersi Pene si sa-i pun ceva ingrasemant ?
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 25, 2011 10:50 am

Acum, când trebuie să intre într+un fel de semirepaus, nu e nevoie de îngrîşîmânt. Eventual, din când în când, puţin îngrăşământ folial (Boinat, Atonik etc.)
Aşa am de gând să fac eu cu unele plante, mai ales cu cele care necesită stropiri pe frunze.
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 25, 2011 4:08 pm

am sa urmez intocmai instructiunile tale ca tare-mi place cum arata planta multumesc si de ea si de sfaturi Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 2480021943
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ograda lu' Cloantza    Ograda lu' Cloantza  - Pagina 27 Icon_minitime

Sus In jos

Ograda lu' Cloantza
Sus 
Pagina 27 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ograda lu' Cloantza

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: