| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 10:47 am | |
| Oricum ce-mi doresc imi obtin singura | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 3:15 pm | |
| Pt ca am cerut ceva wsi am "primit "altceva o sa-ti spun la tel ce am de zis Oricum ............eu ma plictisisem de forumurile romanesti de prin mai anul trecut Deja-vu! Astept o intalneala in formula de la tine(ultima )plus Carina Sa va hotarati cat e inca cald ,ca sa vin cu ladita | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 7:56 pm | |
| Parca erai de principiul ca anumite pareri nu se spun ... public. Deja-vu... nedeja-vu, eu nu stiu ce inseamna ... "a te plictisi"!!! Prefer sa vad frumusetea "padurii" in intregime, facand abstractie de "uscaturiile" inevitabile! | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| |
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 29, 2011 11:11 am | |
| Asa vorbesc fomeile destepte!!! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 29, 2011 2:04 pm | |
| - penelopa a scris:
- Sa stii, Karla, ca m-am gandit si eu la popularea gradinilor mele cu trandafiri. Am observat ca sunt singurele plante (arbusti, ca sa vedeti ca stiu ce spun ) care au flori pe tot parcursul verii. Deja m-am gandit la mutari si permutari pentru a face loc trandafirilor.
Am facut si o comanda cu colegii de serviciu. Dar va spun despre ea la ... Trandafiri. Hé hé... buna concluzie, Penelopa! Unde mai pui ca ai asa o paleta de culori, de forme si de mirosuri, ca o sa vezi ce greu e sa alegi Sa ne spui ce ai comandat, sa ne dam cu parerea | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 11, 2011 8:12 am | |
| Pene ce-i cu tine ti-ai terminat combustibilul pentru matura de nu mai vii prin gradina ta? ai reusit sa faci mutari si permutari ca eu nu am mutat nici o tufa din ce mi-am propus din cauza frigului brusc...urasc iarna | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 11, 2011 9:12 am | |
| Asa e, Gabriela! Mi s-a cam terminat tot ... si combustibilul si cheful si elanul ... si joi incep serviciul de care, la fel, nu mai am niciun chef, iar CO-ul mi s-a dus pe apa sambetei Nu stiu cum se face, dar mereu imi propun atatea de facut in CO si mereu raman cu un gust amar!!! M-am invartit ca Voda prin loboda, fara sa se vada mare lucru! N-am mutat nimic, frigul a venit si nici macar casa n-am pregatit-o pentru iernarea plantelor. Azi, dupa vorba romaneasca conform careia " uneori, porcul se poate ingrasa si in Ajun" trag tare sa termin prin casa fiindca hibiscusii si abutilonii deja i-am adus inauntru, crotonii , ficusii si hoya-ele stau la rand, achimenesii cu frunzele uscate ii pun la nani si incep mutarile ... mai ales ca, au ajuns trandafirii comandati acasa si musai sa-i plantez. Da' ca sa-i plantez trebuie sa mut tot ... trandafiri. Si, daca trebuie, trebuie! | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 11, 2011 10:51 am | |
| buna ziua , pt gustul amar se poate lua un ardei iute sau o " dimineata dragastoasa " . pt gradina : e cazul sa ceri in gura mare AJUTORRRRR !!!! si poate te va auzi cineva care are interes !!! | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 11, 2011 8:48 pm | |
| Pene, bine ai venit in gradina ta! Hai, curaj, toate trec, inclusiv starea pe care o treci acum. La mine a fost in vara, m-am vaccinat | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Oct 12, 2011 8:51 am | |
| vezi ca daca zici ajutor deja ai primit o doza de optomism? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Oct 13, 2011 8:32 pm | |
| Ba Voda stie precis ce vrea (Voda e cel mai mic dintre pisoi mei si e superb) | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Oct 14, 2011 1:48 pm | |
| seamana cu ala prins la acvariul lui Pene ?
| |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Oct 14, 2011 4:35 pm | |
| Voda al meu n-a calcat la Pene,are caini rai ; Voda e un miniluptator deocamdata Cand o sa creasca il duc s-o sperie pe Fulguta sau Pufica | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 16, 2011 9:18 am | |
| Fulguta e catelul meu "jucarie", dar e cel mai tare Cu cat "infractorul" este mai mare, cu atat ea este mai fioroasa | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 16, 2011 9:24 am | |
| aha, de asta se infoia ea la Octav al meu | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 16, 2011 12:28 pm | |
| noi am avut pana anul trecut un dog german adica o doaga (era fetita s-a imbolnavit la 10 ani si a murit) si tata are un pechinez si se duceau la poarta impreuna dogul nu este un caine latracios dar pechinezul este o adevarata fiara. Ala micu se baga cu nasul sub poarta si fundul in sus si facea o galagie de mama mama iar ea statea langa el si se uita linistita. Cine auzea turbatul se uita in curte si intepenea cand o vedea pe ea fara sa-si mai dea seama cine latra. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 16, 2011 12:56 pm | |
| Eu am 4 caini si nu latra toti 4 cat cele 2 potai Potaile sunt un teckel imperisal si o caniche Potaia creata are o ureche de prinde orice zgomot de la al 3 sat distanta si latra pana cand ii starneste si pe ceilalti,inclusiv catei vecinilor si de pe strada pana la prima troita HM..dogi sunt superbi Pekinezii sunt caini pe care nu-i suport,sunt mici,galagiosi si pe deasupra singurii care au incercat sa ma muste vreodata(de fapt unul singur) Eu inca mai visez la setteri,unul irlandez si unul Gordon | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 17, 2011 7:40 am | |
| tekelul imperial imi place dar canisul nu si nu-mi plac bichonii dupa ce am avut 10 ani dog german o sa-mi fie foarte greu sa ma mai lipesc de un caine turbatul asta de pechinez nu sta nici sa-l pupi sau sa te joci cu el pe cand doaga mea era o lipicioasa asa avem si noi un caine de curte o corcitura de labrador dar e foarte bun pentru paza problema este ca la noi cateii nostri au toti aceeasi varsta voi vad ca aveti si rezerve | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 17, 2011 3:41 pm | |
| gabi nici mie nu-mi plac canichi si nu ma omor nici dupa teckeli,dar teckelul mi s-a urcat in masina si canicha am salvat-o dintre tiruri nu i-am vrut in mod special,dar daca i-am salvat snt datoare sa-i tin ii dadeam daca gaseam stapani buni pt ei | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 24, 2011 8:08 am | |
| bine te-am gasit Pene sau mai bine zis bine ti-am gasit gradina ta virtuala prin care nici tu n-ai mai trecut in ultimul timp spune-mi te rog cum ingrijesti clorodendronul ca i-a cazut o frunza adica s-a ingalbenit si a cazut si il aveam pe o masa aproape de calorifer si nu cred ca-i placea si acum l-am mutat iar de udat l-am udat normal fara exces | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 24, 2011 9:28 am | |
| Clerodendronul cu flori alb+rosu (nu stiu cum se cheama) obisnuieste sa-si piarda frunzele dupa ce in prealabil se ingalbenesc, deoarece ii este prea cald si nu este udat corespunzator. Altfel spus, nu-l tine chiar langa calorifer si uda-l des. Pamantul nu trebuie sa se usuce prea tare intre udari. Cel putin, asta am observat eu "mama "lui. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 24, 2011 4:54 pm | |
| mersi Pene si sa-i pun ceva ingrasemant ? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 25, 2011 10:50 am | |
| Acum, când trebuie să intre într+un fel de semirepaus, nu e nevoie de îngrîşîmânt. Eventual, din când în când, puţin îngrăşământ folial (Boinat, Atonik etc.) Aşa am de gând să fac eu cu unele plante, mai ales cu cele care necesită stropiri pe frunze. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 25, 2011 4:08 pm | |
| am sa urmez intocmai instructiunile tale ca tare-mi place cum arata planta multumesc si de ea si de sfaturi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|