| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 25, 2011 4:20 pm | |
| De bine, de rău, am aranjat florile pentru iarnă. O parte din fuchsii le voi ţine în vegetaţie, deoarece sunt mici şi pline de flori. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 25, 2011 7:19 pm | |
| acum stiu de unde ti se trage deprimarea de la atatea flori ce trebuiau aranjate si bagate in casa fucsiile tale sunt pline de flori | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Oct 25, 2011 7:29 pm | |
| Fuchsiile mele sunt tot afara dar langa perete si sub streasina . Si anul trecut le-am bagat in casa, la rece, foarte tarziu. Felicitari Pene sunt foarte frumoase. Mie mi-a ramas ochii la asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Oct 26, 2011 7:00 pm | |
| daca-ti zic " draga Pene" sper ca nu intru in categoria "dragutelor" dar asa-mi vine sa-ti zic asta este m-am mutat in gradina ta sa nu zica Rux ca purtam alte discutii in gradina ei deci eu te-am perceput pe tine ca o fire optimista si care face haz de necaz in orice situatie eci fa tu o vraje si ocoleste butoiul cu melancolie si o sa postez niste poze cu un peisaj superb de toamna sa te binedispun | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Oct 26, 2011 8:41 pm | |
| Pene are matura stricata, nu a gasit inca un mester priceput. Stai sa vezi cand schimba coada maturii ... | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Oct 27, 2011 9:04 am | |
| esti de milioane Vernil eu ii sugeram finut ceva vitamine antidepresive dar la asta chiar nu m-am gandit | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Oct 27, 2011 12:39 pm | |
| ... şi să vedeţi voi când voi pune coada măturii pe cine trebuie | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Oct 27, 2011 7:12 pm | |
| in sfarsit a revenit Penelopa unde ai fost pana acum ? | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Oct 27, 2011 7:14 pm | |
| - penelopa a scris:
- ... şi să vedeţi voi când voi pune coada măturii pe cine trebuie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ooo, e pusa pe fapte mari [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Oct 29, 2011 9:58 pm | |
| Eee, si fara ajutorul maturii, iaca ce mai dezmat in casa .... hibii!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si asta, care face opinie separata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Oct 29, 2011 10:07 pm | |
| Da' sa vedeti inghesuiala naibii in balcon Maine trebuie sa le dau de-oparte, sa le ud [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iasomiile au fost favorizate: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Stephanotisul a fost tuns aproape zero (se mai vede o frunza printre ele ) Si gardenia am cam tuns-o asta vara (nu mai incapea pe usa balconului) si sta la locul ei obisnuit, de iarna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 30, 2011 6:04 am | |
| - penelopa a scris:
- Eee, si fara ajutorul maturii, iaca ce mai dezmat in casa .... hibii!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si asta, care face opinie separata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si eu zic: ooo, ce hibi mari ai! ai mei nu vor sa creasca, fac doar flori, desi mi i-as dori pe marea majoraitate copacei | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 30, 2011 8:56 am | |
| Foarte frumosi hibii dar daca ma gandesc la udat nu te invidiez | |
|
| |
gabi_gabriella
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Iernut/Mures Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 30, 2011 1:32 pm | |
| Ce dezmat la tine Pene !!! Sa tot stai pe langa hibi infloriti !! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 30, 2011 1:39 pm | |
| Ai avut ceva de munca sa aranjezi florile, Penelopa! Dar si ce satisfactie ai cand le vezi inflorite! | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Oct 30, 2011 8:25 pm | |
| vad ca si tu ai copacioi de hibi Pene de udat nu-i chiar asa de greu ca de carat in fiecare an de 2 ori dar arata toate super si ai niste violete ............. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 31, 2011 10:02 am | |
| La hibi am acces direct la udat! Mai greu e in balcon, la muscate si ce mai am acolo .... claie peste gramada Nici we asta n-am reusit sa ud plantele din balcon!!! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 31, 2011 3:33 pm | |
| COANA MARE,lasa vaicareala si recunoaste ca ai o claie super(claie de planteca de claia de la purtator nu discutam ..........e data de mama natura) Fetelor sa nu va luati dupa Pene,daca va pune sfantul sa- i calcati curtea or poftiti or va transformati in stana de piatra Remediul meu e sa ma transform in cersetoare sau sant sanse sa-mi cer "transferul" Oare Pufica si gasca ei m-ar adopta? Sa nu va povestesc ce rasfat e pe capul plantelor lui Pene in "acvariu",au fiecare propria lor "mosie" Anul asta am reusit sa inmultesc si eu prima data "piticele",fiind vorba de violetele de parma | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 31, 2011 4:02 pm | |
| Ha, ha, ha, "mama natura" zici??? E una aici, pe la noi, care nu mi-e, deloc, prielnica! Mie imi plac "mamele", dar tot degeaba daca ele nu ma plac. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Oct 31, 2011 6:17 pm | |
| Pene, vezi de stai pe acasa la noapte, nu te urca pe matura, sa faci vizite nocturne, neasteptate, ca in noaptea asta e ziua ta! E sarbatoarea vrajitoarelor, dar in stil american Vad ca s-a mai reparat maturoiul, dar tot nu functioneaza la parametrii optimi ! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Noi 01, 2011 2:50 pm | |
| Aseara, nici n-am avut nevoie de maturoi, ca am sta cu Tink de vorba (la tel) vreo 3 ore | |
|
| |
Vernil
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Noi 03, 2011 12:59 pm | |
| Zărindu-mi un prieten vechi şi de nădejde (Ionuţ din Craiova ), vreau să-i atrag atenţia în grădina mea cu minunatele garofiţe curgătoare din dotarea lui! Uite, frate Ionuţ, cum arătau astă vară: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acum s-au cam uscat la bază. Am dus jardiniera în casă, la rece, dar nu ştiu ce să le fac: să le tund sau doar să le curăţ de uscăciuni? | |
|
| |
Ionut
Numarul mesajelor : 12 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Înţelept de serviciu Stare de spirit : în funcţie de împrejurări Data de inscriere : 31/10/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Noi 03, 2011 9:03 pm | |
| 'soro' Pene,aratau foarte bine garofitele asta vara,sunt convins ca si miroseau bine... te sfatuiesc sa le faci o toaletare si totodata sa tunzi lastarii floriferi,sa le oferi racoare lumina si apa putina in caz de esec se mai gasesc la mine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|