| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 22, 2011 8:06 pm | |
| Eu cred ca Pene s-a pierdut printre bagajele van-damului ... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Sept 22, 2011 8:22 pm | |
| Iar cand am vb cu ea,se bazaia ca tocmai ca n-a incaput in bagaje Cred ca a fost rapita de alieni............soacra Azi a fost prima zi a ei de conced..............munceste la mosie | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 11:53 am | |
| Ca sa dezleg dilemele, aflati ca nu ma pierd eu asa usor ... niciunde!!! Chestia e ca a "van dammul" a filmat o zi intreaga la aeroport (film de lung metraj... nu pleca , nu sosea ) si am vrut sa faca o poza cu mine cum eu il bat ... i-am zis ca vreau poza asat pentru sef si pentru sot. I-a placut ideea si chiar a fost de acord, numai ca trebuia sa prind o pauza intre filmari. Cum n-am prins pauza asta pana la oraa 18,00 cand am plecat eu acasa, a reusit doar Corcodel sa se pozeze cu Van Dqamme fiindca el a ramas pana la ora 20,00 caand s-au terminat fimarile. Adevarul e ca Van Damme e un tip nu prea inalt (in jur de 1,70 m) dar arata foarte bine la cei 51 de ani ai lui. Parca era un pusti ... mai de la distanta Altfel, foarte joviabil, prietenos si fara fite. Bai, Tink, cu adevarat, azi e prima mea zi d CO, ca ieri am fost mai aglomerata ca la serviciu.. si nervoasa, pe de-asupra! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 3:05 pm | |
| Iata o poza cu actorii lor (americani) si "caii" nostri Ati crede ca blonda are 45 ani? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 3:09 pm | |
| nu ii dai 45 cu siguranta | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 3:11 pm | |
| Acum poze si cu "caii" mei: - o passiflora mica si sfarleaza (de la Bubu) cu frunza frumoasa dar cu miros ciudat ... de WC parca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- zephirantesul alb abia acum se desfasoara ... in gradina de asta primavara: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- un iris remontat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]- lantana la sfarsit de sezon: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si diplademia care se simte excelent afara: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 3:12 pm | |
| sunt frumoase...dar nu pricep: irisii infloresc in septembrie? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 3:33 pm | |
| Da, remontatul asta cu mov si alb a inflorit mereu de 2 ori pe an. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 5:50 pm | |
| Zephirantele alea sunt mortale... am sa incerc si eu anul viitor, sunt beton! | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 8:25 pm | |
| Clontzu, am venit sa-ti dau binete in ograda proprie! Faine flori, faina gradina, harnica gospodina! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Sept 23, 2011 9:05 pm | |
| Ai ma Pene, miros de wc . O cheama Sunburst si se pare ca-i place la tine . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Sept 24, 2011 8:55 am | |
| Bine-ai revenit pe "meleagurile" mele, Simo! Bubu, ce sa zic daca asa (frumos ) miroase wc-ul meu Dar, frunzele si florile sunt mortale!!! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Sept 25, 2011 8:05 pm | |
| Pene ti-am scris pe mp pachetul a ajuns cu bine de vineri si toate plantele sunt super parca atunci le-ai fi cules | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Sept 25, 2011 8:58 pm | |
| Karla, "piticotii" care au ramas la mine de la tine s-au ridicat catinel si sunt la a 2--a inflorire [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Doinabacau, uite ce frumos este Omagul de toamna [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]A inflorit si Omagul de vara, dar acum s-a uscat toata planta. Oarre, e normal asa? | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Sept 26, 2011 11:01 am | |
| Ai pamant bun pentru trandafiri, Penelopa, ar trebui sa pui mai multi, le merge de minune... Pe piticoti cred ca o sa trebuiasca sa-i muti la anul daca o tin tot asa | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Sept 26, 2011 1:39 pm | |
| Piticotul galben pe care l-am luat eu a ramas tot piticot, dar are floarea cu foarte multe minipetale. Chiar daca l-am udat mai mult, tot a facut paianjeni rosii in balcon, motiv pentru care i-au cazut aproape toate frunzele. E clar, vrea la curenti de aer. Si cred ca raman mici ca bonsaii doar daca ii tinem in minighivece, cu radacini inghesuite. Poza diseara. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Sept 26, 2011 4:21 pm | |
| Paianjeni rosii n-am avut inca, m-a ferit Dumnezeu... nici nu stiu daca-i omoara insecticidele obisnuite...
| |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Sept 26, 2011 4:42 pm | |
| La mine ii omoara un dush cu apa fierbinte . Da's caposi, revenind cand le convine uscaciunea din jur. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 8:30 am | |
| Caposi sunt si paduchii lanosi M-au exasperat in vara asta! Cred ca am sa arunc streptocarpusii | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 8:53 am | |
| Ia auzi la ea........arunca Ce Dumnezeu nu sropesti si tu cu ceva? Eu ma chinui cu streptosi de ani de zile............primavara ii pierd(dupa ce tremur toata iarna pt ei) Si mai sunt si la niste preturi astronomice | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 9:01 am | |
| I-am spalat si stropit cu insecticid, da' tot reapar. M-am saturat! | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 9:03 am | |
| ok Tocmai mi s-a taiat cheful de orice M-am lamurit de ce ma simteam bine stand departe de forumuri Asa ca.............o sa continui politica | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 9:04 am | |
| Sa stii, Karla, ca m-am gandit si eu la popularea gradinilor mele cu trandafiri. Am observat ca sunt singurele plante (arbusti, ca sa vedeti ca stiu ce spun ) care au flori pe tot parcursul verii. Deja m-am gandit la mutari si permutari pentru a face loc trandafirilor. Am facut si o comanda cu colegii de serviciu. Dar va spun despre ea la ... Trandafiri. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 9:06 am | |
| - Tinkerbell a scris:
- ok
Tocmai mi s-a taiat cheful de orice M-am lamurit de ce ma simteam bine stand departe de forumuri Asa ca.............o sa continui politica In "politica" ta nu se poate baga nimeni! | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Sept 27, 2011 10:45 am | |
| Si e foarte bine! Deja nu-mi ma plac "aromele" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|