| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 27, 2011 9:54 am | |
| Pene, m-am uitat din nou la poza cu astilbele tale, mi-am luat si ochelarii si intr-adevar am constatat ca nu seamana ce ai tu acolo cu astilbe. Asa ar trebui sa arate floarea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 27, 2011 11:11 am | |
| - Tinkerbell a scris:
- Sa-mi spuneti ce ati hotarat pt Bubu
Sa nu ma trezesc ca vin ca Gica Cine pofteste la ceva plantute de la mine sa zica clar acu Deschid lista de pofte Ce pot aduc acu ,ce nu trec pe lista de asteptare Nu va rusinati Mai am eu calitati de ghicitoare dar mafalda nu-s Deci sa nu va puna sfantul sa fiti timide Cine pofteste va anunt ca am de dat si niste pui de visini ,gutui si nuci(pt toamna) Butasi de trandafiri,caldaruse,hibi toate,albmalb cu bulina grena,roz,frez si lila,gutui japonez,lonicera obisnuita daca aveti de acoperit garduri,trompeta ingerilor,liliac lila(la toamna) Pe masura ce mai descopar ce am in plus va zic Am si toporasi......3 culori(desi cred ca si aia raman pe toamna)
Tinkerbell, , pot sa indraznes sa intind mana sau mai bine spus bratul la cersit vazandu-ti acest minunat mesaj...ma mananca tastatura sa iti cer si eu din cele de-ti da mana sa dai , am vazut cele scrise mai sus inca de cand ai postat dar nu am indraznit fiind atat de noua printre voi, dar, cum Pene, atat de draguta m-a invitat si pe mine la ea pe 5 iun, ute-ma ca imi depasesc conditia de nou in club si cer si eu un puiut de visin si orice iti mai da mana toate cele bune! | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 27, 2011 8:49 pm | |
| Doini, ce bine ca ai prins curaj! Obiceiul este ca atunci cand visinul va face fructe, adica peste vreo 4-5 ani, sa ne inviti pe toti sa gustam o lingurita cu dulceata de visine sau chiar o prajitura cu visine. Ce zici ? Pene are socul din dotarea proprie si noi tot asteptam un pahar de socata de la ea | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 27, 2011 10:07 pm | |
| Sara buna in gradina mea! Ce sa zic, Vernil?!!! ... acum e mai bine si cu Dumnezeu inainte ! Azi am vizitat gradina lui Mihai! Are Ariciu o gradina de vis ! Sper ca l-am convins sa deschida gradina si la club. Avem ce vedea in ea | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 27, 2011 10:50 pm | |
| Doamne ajuta, Pene! Multa sanatate!
Acum, daca ai vizitat gradina Ariciului, zi-ne si daca are o bancuta pe care sa ne odihnim si noi, cei obositi de viata cotidiana. Si neaparat povesteste-ne daca are si ceva flori pe langa bancuta, ca sa uitam de rutina. Astept cu interes sa-si deschida gradina la Club. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 27, 2011 11:17 pm | |
| Eu astept sa ne deschisa el "portile raiului" si sa ne povesteasca cu gurita lui. :o | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Mai 28, 2011 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Mai 28, 2011 9:56 pm | |
| Viitorul suna bine, draga Doini! Asa sa fie, precum spui. Numai lasa-ne si pe noi sa aducem apa pentru sprit sau zaharul de la desert | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 29, 2011 8:58 pm | |
| Este suficient sa va am in gradina mea cu riscul de a fi facuta harcea parcea | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 10:45 am | |
| Tot harcea-parcea e şi grădina mea, dar mie îmi place!!! Duminică, când veţi fi la mine, veţi vedea trandafirii mei în haine de sărbătoare. Am unul portocaliu, urcător, prins dintr-un butaş acum 3 ani de la Es, superb! Iată-i evoluţia: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 10:47 am | |
| Tink-ule, iată şi citysus de la tine: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 10:52 am | |
| Vernila, am pentru tine irişi grena la "grămadă" (spuneai că-i vezi mai rar la grămadă şi cum, până duminică e posibil să se treacă ...) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Şi tot pentru tine .... crini portocalii .... sunt cei mai rezistenţi din grădina mea şi cei mai productivi (ca să vezi ce puere are această culoare ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 10:55 am | |
| Pene, urcatorul e Westerland. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 11:26 am | |
| Doini iti dau visin si gutui daca vrei Problema ar fi ca trebuie scosi la toamna,deci te invit sa iti iei cazmaua la toamna si sa ma vizitezi S fim sanatoti Iti aduc la Pene caldaruse;vrei si toporasi? Spune tu ce doresti si eu iti spun ce am de dat Vrei si butasi de trandafiri? Acum ii pui in ghiveci in pamant pt trandafiri de la Hornbach(asa pun si eu trandafirii de la Bubu) Daca doresti am si lonicera de dat(inca se paote planta) Trompeta ingerilor......... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 1:02 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Doini iti dau visin si gutui daca vrei
Problema ar fi ca trebuie scosi la toamna,deci te invit sa iti iei cazmaua la toamna si sa ma vizitezi S fim sanatoti Iti aduc la Pene caldaruse;vrei si toporasi? Spune tu ce doresti si eu iti spun ce am de dat Vrei si butasi de trandafiri? Acum ii pui in ghiveci in pamant pt trandafiri de la Hornbach(asa pun si eu trandafirii de la Bubu) Daca doresti am si lonicera de dat(inca se paote planta) Trompeta ingerilor......... sarut mana gutui am, dar pt visin vin la toamna cu cazmaua. da vreau caldaruse si toposas, lonicera am una mititica primita anul asta de la un vecin, dar la cat gard am de acoperit zic sarut mana si pt ea si pt o trompetica. in mesajul de tip anunt am vazut ca ai hibi de toate culorile, ei bine, floarea asta imi lipseste cu desavarsire...asa ca, daca mai ai as vrea si eu. mi-ar placea sa imi spui daca iti doresti ceva de la mine, iar daca nu am, poate fac rost | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 1:14 pm | |
| Doini am hibi pui mici Sa vad cum ii scot ca sa se prinda la tine Au cam 20cm ,unii si mai mici Nu le stiu culorile ca astia sunt tare migratori Daca ii vrei asa ,ai tai sunt Pui mai mari nu pot sa scot acu ca nu se prind si-i pacat | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 1:21 pm | |
| Atunci, lasa-i sa creasca frumusel, ca timp de dat, tot v-om aveam...asa ca toate la timpul lor | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 1:24 pm | |
| Ti-i aduc pe aia mici Sa creasca la tine,sa vada ca viata e grea | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 1:32 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Ti-i aduc pe aia mici
Sa creasca la tine,sa vada ca viata e grea sarut mana!!!! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 30, 2011 3:01 pm | |
| - penelopa a scris:
- Vernila, am pentru tine irişi grena la "grămadă" (spuneai că-i vezi mai rar la grămadă şi cum, până duminică e posibil să se treacă ...)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Astia merg langa niste trandafiri grena, catifelati, cum sunt ai mei. Si cum trandafirii nu se pot scoate acum, sa faci bine sa-mi scoti vreo 2-3 irisi din astia, sa-mi fac si eu colt grena-catifelat, ca se supara vecinii pe mine ca nu asortez culorile | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 31, 2011 11:31 am | |
| - penelopa a scris:
- Tink-ule, iată şi citysus de la tine:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pene, frunza care se vede in aceasta poza, in stanga, de la ce planta este? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 31, 2011 12:02 pm | |
| De ce? ... ţi-a picat cu tronc ? ... este o frunză pe care de veştejeală , de lalea | |
|
| |
codruta
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 31, 2011 12:45 pm | |
| Eram curioasa deoarece seamana foarte bine cu frunzele de la una dintre orhideele mele, orhidee care a decedat. Cam la fel erau patate. | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 31, 2011 10:40 pm | |
| Modestuleeeee Scuze, dar nu m-am putut aptine nu ne cunoastem, sau ma rog, inca nu am fost prezentati dar, eu iti stiu gradina si mai stiu ca este foarte frumoasa! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|