| Intre ape | |
|
+21pietricica sicamin Ionut georgiana Marga costieanuconstantin gabriela60 Mihai doina Carina doinabacau Doini Rux Karla Tinkerbell codruta bubu Vernil stefana penelopa Myosotis 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Intre ape Dum Mai 29, 2011 9:39 am | |
| Nici eu nu ma gandesc. Nici nu stiu daca o sa pot manca din ei ca am mai patit-o cu unii. I-am plimbat vreo 6 luni prin congelator si pana la urma i-am dat la neamuri. Chippendale - Tantau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Dum Mai 29, 2011 10:36 am | |
| e superba. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Dum Mai 29, 2011 9:39 pm | |
| Ce frumosi sunt trandafirii astia, petalele din mijloc micute si inghesuite, cele de pe margini mari si parca le protejeaza pe celelalte sa nu se rataceasca prin atata culoare | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Dum Mai 29, 2011 9:41 pm | |
| Splendida floare! Sunt cativa trandafiri la Tantau care sunt de o frumusete incredibila....
| |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Intre ape Lun Mai 30, 2011 11:06 am | |
| Imi place la nebunie. A si crescut foarte bine. S-a umplut de flori. L-am pus anul trecut prin iunie. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Intre ape Lun Mai 30, 2011 11:11 am | |
| Tantau asta e super Sper sa mi se prinda si ai mei
| |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 12:34 am | |
| | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 6:05 am | |
| Chippendale -ul ala este super. Si restul.
| |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 9:41 am | |
| vai ce frumos este!!! acum ma duc sa mi-l iau si eu!!!!!! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 9:48 am | |
| Cum se comporta, Myo, Heritage la tine? Banuiesc ca "intre ape" e ceva umiditate, pamant fertil? | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 11:49 am | |
| Foarte frumosi, dar nu pot sa nu intreb ca toanta care/ce este Chippendale ? | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 2:39 pm | |
| - Myosotis a scris:
Chippendale - Tantau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mai 31, 2011 2:54 pm | |
| Dupa cum am sarit ca arsa de dimineata cand am fazut cat este de frumos Chippendale, si, stiind ca il au la Hornbac, ba chiar, si redus cu 50%... acum, ma pot lauda ca-l am si eu...astept sa se mai racoreasca si il plantez | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 12:10 am | |
| - Karla a scris:
- Cum se comporta, Myo, Heritage la tine? Banuiesc ca "intre ape" e ceva umiditate, pamant fertil?
Apele, in mod real, sunt niste balti care inconjoara oarecum satul. Stau la capatul unui sat sarantoc. Heritage il am de 3 ani. Abia anul asta parca arata si el ceva mai bine. In iarna 2009-2010 toti trandafirii si chiar unii arbusti si tufe au avut de suferit. In februarie au fost zile foarte calde cu nopti foarte geroase. Cred ca 90% din trandafiri a trebuit sa-i tai drastic. In afara de asta vara trecuta cred ca doar cativa au scapat fara patare neagra. Deci nu s-au dezvoltat deloc bine. Acum are flori care vad ca au rezistat binisor si la ploile de zilele astea. Pamantul e bun pentru trandafiri. Toamna le pun mranita ca musuroi. Ingrasaminte nu le-am pus din motive financiare. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 11:17 am | |
| Inseamna ca si la tine s-a comportat la fel... cat despre ingrasaminte, oricum trandafirii de la Austin nu vor decat mranita sau balegar deshidratat... granulele nu le plac. La mine a intrat in al 4-lea an deja, si eu a trebuit sa-l tai drastic pentru ca nu avea decat doua ramuri fragile si atat. A devenit putin mai compact, insa nu prea aspectuos. Daca nu ar avea tutorul in forma de cerc l-as pescui de pe jos... Vara asta o sa-i pun o sticla de plastic plina cu apa infipta in pamant (am cumparat busoanele alea dozatoare) astfel incat sa aiba apa din abundenta... sa vad ce da, daca-si ia avant... Deocamdata arata jalnic: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 3:50 pm | |
| Myo,daca tot m-ai imbiat .... uite cum facem : eu pun la inmultit "chestia aia gen monstru" fara nume ... si tu un Chippendale -de la Tantau ...Iti suride ideea?
Mai mult ,sa-ti mai spun ceva ... sint ceva ani muuuuuuuuuuuuuulti de cind nu am mai fost in concediu . Se pare ca anul acesta o sa facem un tur de forta ,imbinind utilul cu placutul . Asa ca vom ajunge la Calarasi .la nasi nostri . Cum ,inteleg ,ca stai cam pe acolo ,poate o sa ne fii "in drum " sa facem schimbul "la buza" portii ....tale .!
P.S. Nu te speria ,INCA ,este doar in program.. si am avut asa multe programe pana acum .... Mai vorbim1 | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 4:15 pm | |
| Nici n-are de ce să sperie , că Myo locuieşte la Belciugatele, lângă Bucureşti. | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 5:10 pm | |
| Naspa! Citisem pe undeva ca locul "intre ape" este situat pe undeva in judetul Calarasi ! Vezi ca si osciorul asta zambaret s-a suparat ca nu mai face figuri ci este "fix" .Poate i-a picat fisa ca si mie ! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 5:18 pm | |
| Pai daca o iei prin Bucuresti spre Calarasi, drumul trece pe langa apele lu' Myo. | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 7:55 pm | |
| E,vezi ,o sa urmaresc firul apei . P.S . Pana si dansul si-a revebit ,semn ca lucrurile se indreapta pe un fagas bun! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Joi Iun 02, 2011 10:34 pm | |
| Rux, esti bine venita Poate largim cercul si adunam si restul gradinareselor ca ceva butoaie goale am si eu E adevarat ca sunt in judetul Calarasi. Dar la granita Calarasi cu Ilfov, aproape de Bucuresti. De la mine pana in orasul Calarasi sunt vreo suta de km. | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Intre ape Vin Iun 03, 2011 5:38 am | |
| Chestia aia cu butoaiele m-a dat gata !Facem orchestra simfonica pana la urma! Tink se pare ca doreste sa fie dirijor...
Deci ,Myo ,ceva ceva stiam eu ,ca tu ai ceva de a face cu jud, Calarasi. Ignorasem in ce parte a acestuia .
Stai ,nu te grabi cu adunarea trupei ,ca noi trebuie sa si rezolvam cite ceva la drumul asta ,iar "concediul " are cam 4 zile ... ca la mine altfel nu se poate ! Adica doar odihna? NU....
Mai vorbim! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Vin Iun 10, 2011 10:41 am | |
| Mi-am luat liber o ora sa sa vad ce mai fac gradinile noastre. Sigur ca intre timp am ars (putin) mancarea cainilor care era pe foc. Primul nufar din tomberon si alte cate cele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Intre ape Vin Iun 10, 2011 10:58 am | |
| Imi plac grozav scenele campenesti, cum e cea cu margarete si phlox... sa ne arati si nufarul inflorit... sunt moarta dupa ei... | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Intre ape Vin Iun 10, 2011 2:22 pm | |
| Faza cu nufarul ma intereseaza si pe mine .Poti da detalii,gen : nume ,ce adincime are "baza" ,etc etc etc De altfel ,astept si poze cu el inflorit ! Musai ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intre ape | |
| |
|
| |
| Intre ape | |
|