| Intre ape | |
|
+21pietricica sicamin Ionut georgiana Marga costieanuconstantin gabriela60 Mihai doina Carina doinabacau Doini Rux Karla Tinkerbell codruta bubu Vernil stefana penelopa Myosotis 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Intre ape Dum Sept 23, 2012 10:44 pm | |
| Groaznic ma Geo. Eu sunt dusa cu capul. N-am mai fost nici sa-mi vad parintii din cauza ca n-am pe cine lasa aici cu toate cele. N-am pe nimeni apropiat, nici o ruda, numai sotul. Marga am si eu alb dublu. Si intr-adevar este parfumat. dar roz am doua sau trei modele. Si unul dintre ei este foarte parfumat. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Dum Sept 23, 2012 10:49 pm | |
| Myo, sa dea Domnul sa-mi prinda butasul asta galben ... Eu l-am mirosit cand era in plin soare, adica mergeam pe drum si m-a izbit parfumul lui, de departe, i-am lasat pe toti si m-am dus dupa urma mirosului ... Sunt dusa cand e vorba de parfumul florilor ... Si am luat butasi numai de la leandrii parfumati. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Intre ape Sam Feb 23, 2013 10:23 pm | |
| Imi tot fac elan sa mai intru pe-aici. Numa ca m-apuca plansul. O sa ma urmareasa tot restul vietii mesteacanul, salcia, levantica, toti trandafirii ... plopul crescut dintr-o samanta.... ce sa mai zic... probabil nu sunt intreaga la cap, dar tare le-as duce cu mine. Mi-e groaza sa ma gandesc ce se va intampla cu copaceii mei. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Dum Feb 24, 2013 11:52 am | |
| Lasa, Myo, ca undeva te asteapta o alta gradina de facut, alte plante care asteapta sa se nasca si vada lumina de mâna ta. Priveste inainte, nu in urma... ca oricum, raul nu e sigur niciodata si copaceii tai au toate sansele sa traiasca mult timp de acum incolo... | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Joi Feb 28, 2013 12:45 am | |
| Eh, nu prea reusesc sa vad partea plina a paharului, deocamdata. Am deja cateva lazi cu ce am "extras" de prin curte, plante tinere iesite din semintele alor mai vechi, rizomi de irisi care s-au inmultit foarte tare, narcise care tot asa sunt multe. Mai am de scos unele, dar mi-e ca daca le tin prea mult in pungi nu se mai prind, ca sunt mai "batranele".
| |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Joi Feb 28, 2013 11:52 am | |
| Daca numai din curte ai scos atatea, cu ghivecele cum faci? In ce zona ai ales locatia? | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Intre ape Sam Mar 02, 2013 10:53 am | |
| Myo si nu-ti iei si trandafirii si alte plante? Nu esti de invidiat daca vrei sa muti si parte de gradina | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mar 19, 2013 10:21 am | |
| A venit timpul sa inchid portile. Probabil intr-o saptamana, max 10 zile voi fi pe alte meleaguri gradinaresti. Sau macar asa ar trebui. Sunt in curs de mutare. In jud. Dambovia relativ aproape de A1. Am ajuns intr-un sat in care iar nu am mijloc public de transport decat la vreo 3-4 km distanta (ca si dincoace, de unde plec). M-am resemnat , probabil asta e soarta mea. Sunt multumita totusi, avand in vedere faptul ca a trebuit sa caut casa iarna si timpul a fost foarte scurt iar banii si mai scurti . Macar am casa, loc destul unde sa duc animalele si gradina. Alergam sa reparam casa, sa impachetam si sa caram tonele de lucruri pe care le avem. E foarte greu. Deja suntem pe muchie de cutit cu timpul fiindca termenul de eliberare al casei era 1.04. Inca am "probleme" cu caratul plantelor si animalelor. Asta e cel mai mare stres pentru mine acum. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mar 19, 2013 10:53 am | |
| Myo curaj si spor la treaba, sa termini cu mutatul. Si cand te linistesti asteptam sa deschizi portile noii gradini. Iti tin pumnii . | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Mar Mar 19, 2013 11:30 am | |
| myo ,ne bucuram ca ai rezolvat ,acum incepi sa o ie-i de la capat , bucura-te ca ai unde ,celelalte cu rabdare si chibzuinta, o sa le faci si mai bine ,tinand cont din experinta acumulata. succes . | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Intre ape Mier Mar 20, 2013 12:27 pm | |
| Multumesc ! Numai cat imi amintesc cat am plans in toamna, ca ma si vedeam dormind prin gara si ma bucur enorm . Macar de n-as fi fost asa strangatoare | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Mier Mar 20, 2013 4:32 pm | |
| Fiecare om are perioade grele, unele foarte grele. Important e sa reusesti sa le treci cu bine si sa nu fii singur in aceste incercari. Drumul spre nasii mei trece prin zona unde te-ai mutat, Myo. Este foarte frumos acolo, zona de deal, iar oamenii sunt buni, imediat vin sa ajute. Sa va ajute Dumnezeu sa va refaceti viata, sa fiti sanatosi si increzatori! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Intre ape Mier Mar 20, 2013 5:24 pm | |
| - Myosotis a scris:
- ... Macar de n-as fi fost asa strangatoare
Cum rezolvi cu transportul? Ai nevoie de cutii pentru pisici? | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Intre ape Dum Mar 24, 2013 8:08 am | |
| Myo ma bucur ca ai gasit ceva ce-ti place si-ti convine si suntem alaturi de tine macar cu un gand bun.Spor la mutare. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Intre ape Dum Mar 24, 2013 1:11 pm | |
| Lasa, Myo, ca acum ai experenta cu gradinaritul si vei sti ce sa faci in noua locatie ca realizezi o gradina si mai frumoasa. Cum zice si Karla, nu mai privi innapoi si consuma-ti energia numai pentru viitoarea gradina. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intre ape | |
| |
|
| |
| Intre ape | |
|