Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Intre ape

In jos 
+21
pietricica
sicamin
Ionut
georgiana
Marga
costieanuconstantin
gabriela60
Mihai
doina
Carina
doinabacau
Doini
Rux
Karla
Tinkerbell
codruta
bubu
Vernil
stefana
penelopa
Myosotis
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20
AutorMesaj
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

Intre ape - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeDum Sept 23, 2012 10:44 pm

Groaznic ma Geo. Eu sunt dusa cu capul. N-am mai fost nici sa-mi vad parintii din cauza ca n-am pe cine lasa aici cu toate cele. N-am pe nimeni apropiat, nici o ruda, numai sotul.
Marga am si eu alb dublu. Si intr-adevar este parfumat. dar roz am doua sau trei modele. Si unul dintre ei este foarte parfumat.
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeDum Sept 23, 2012 10:49 pm

Myo, sa dea Domnul sa-mi prinda butasul asta galben ... Eu l-am mirosit cand era in plin soare, adica mergeam pe drum si m-a izbit parfumul lui, de departe, i-am lasat pe toti si m-am dus dupa urma mirosului ... Sunt dusa cand e vorba de parfumul florilor ...
Si am luat butasi numai de la leandrii parfumati.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeSam Feb 23, 2013 10:23 pm

Imi tot fac elan sa mai intru pe-aici. Numa ca m-apuca plansul. O sa ma urmareasa tot restul vietii mesteacanul, salcia, levantica, toti trandafirii ... plopul crescut dintr-o samanta.... ce sa mai zic... probabil nu sunt intreaga la cap, dar tare le-as duce cu mine. Mi-e groaza sa ma gandesc ce se va intampla cu copaceii mei.
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeDum Feb 24, 2013 11:52 am

Lasa, Myo, ca undeva te asteapta o alta gradina de facut, alte plante care asteapta sa se nasca si vada lumina de mâna ta. Priveste inainte, nu in urma... ca oricum, raul nu e sigur niciodata si copaceii tai au toate sansele sa traiasca mult timp de acum incolo...
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Feb 28, 2013 12:45 am

Eh, nu prea reusesc sa vad partea plina a paharului, deocamdata. Am deja cateva lazi cu ce am "extras" de prin curte, plante tinere iesite din semintele alor mai vechi, rizomi de irisi care s-au inmultit foarte tare, narcise care tot asa sunt multe. Mai am de scos unele, dar mi-e ca daca le tin prea mult in pungi nu se mai prind, ca sunt mai "batranele".
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Feb 28, 2013 11:52 am

Daca numai din curte ai scos atatea, cu ghivecele cum faci?
In ce zona ai ales locatia?
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeSam Mar 02, 2013 10:53 am

Myo si nu-ti iei si trandafirii si alte plante?
Nu esti de invidiat daca vrei sa muti si parte de gradina
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeMar Mar 19, 2013 10:21 am

A venit timpul sa inchid portile. Probabil intr-o saptamana, max 10 zile voi fi pe alte meleaguri gradinaresti. Sau macar asa ar trebui.
Sunt in curs de mutare.
In jud. Dambovia relativ aproape de A1. Am ajuns intr-un sat in care iar nu am mijloc public de transport decat la vreo 3-4 km distanta Rolling Eyes (ca si dincoace, de unde plec). M-am resemnat , probabil asta e soarta mea. Sunt multumita totusi, avand in vedere faptul ca a trebuit sa caut casa iarna si timpul a fost foarte scurt iar banii si mai scurti Very Happy . Macar am casa, loc destul unde sa duc animalele si gradina.
Alergam sa reparam casa, sa impachetam si sa caram tonele de lucruri pe care le avem. E foarte greu. Deja suntem pe muchie de cutit cu timpul fiindca termenul de eliberare al casei era 1.04. Inca am "probleme" cu caratul plantelor si animalelor. Asta e cel mai mare stres pentru mine acum.
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeMar Mar 19, 2013 10:53 am

Myo curaj si spor la treaba, sa termini cu mutatul. Si cand te linistesti asteptam sa deschizi portile noii gradini.

Iti tin pumnii Intre ape - Pagina 20 1059784619 .
Sus In jos
costieanuconstantin

Numarul mesajelor : 223
Localizare : codlea
Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/03/2011

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeMar Mar 19, 2013 11:30 am

myo ,ne bucuram ca ai rezolvat ,acum incepi sa o ie-i de la capat , bucura-te ca ai unde ,celelalte cu rabdare si chibzuinta, o sa le faci si mai bine ,tinand cont din experinta acumulata.
succes .
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeMier Mar 20, 2013 12:27 pm

Multumesc ! Numai cat imi amintesc cat am plans in toamna, ca ma si vedeam dormind prin gara pale si ma bucur enorm . Macar de n-as fi fost asa strangatoare dureri de cap
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeMier Mar 20, 2013 4:32 pm

Fiecare om are perioade grele, unele foarte grele. Important e sa reusesti sa le treci cu bine si sa nu fii singur in aceste incercari.
Drumul spre nasii mei trece prin zona unde te-ai mutat, Myo. Este foarte frumos acolo, zona de deal, iar oamenii sunt buni, imediat vin sa ajute. Sa va ajute Dumnezeu sa va refaceti viata, sa fiti sanatosi si increzatori!
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeMier Mar 20, 2013 5:24 pm

Myosotis a scris:
... Macar de n-as fi fost asa strangatoare dureri de cap
Cum rezolvi cu transportul? Ai nevoie de cutii pentru pisici?
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeDum Mar 24, 2013 8:08 am

Myo ma bucur ca ai gasit ceva ce-ti place si-ti convine si suntem alaturi de tine macar cu un gand bun.Spor la mutare.
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitimeDum Mar 24, 2013 1:11 pm

Lasa, Myo, ca acum ai experenta cu gradinaritul si vei sti ce sa faci in noua locatie ca realizezi o gradina si mai frumoasa.
Cum zice si Karla, nu mai privi innapoi si consuma-ti energia numai pentru viitoarea gradina.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intre ape   Intre ape - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Intre ape
Sus 
Pagina 20 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: