| Gradinita protestanta :))) | |
|
+7Karla Myosotis geodezia aura Dana Caras laurabv Doini 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Mier Oct 01, 2014 9:31 am | |
| Spor la treaba! Cu asa ajutoare...termini repede! Cand ziceai sa trec pentru telina? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Mier Oct 01, 2014 7:44 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 7:45 am | |
| Hei vezi ca frunzele de la telina se mureaza si sunt foarte bune sunt excelente murate sau le poti toca marunt marunt le bagi la pungute si pe urma ca verdeata in mincare | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 8:34 am | |
| Vad ca si Geo vrea tot frunzele. Si eu le pun in congelator! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 11:04 am | |
| La congelator am pus si eu o punguta, dar de murat, am uitat total, desi imi place enorm Apropo, ca tot urma sa va intreb in curand, cand se pun muraturile? Dar varza? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 2:09 pm | |
| Eu nu pun muraturi ca nu am unde sa le tin. Le cumpar din piata de la oameni. Varza mai tarziu, luna viitoare. Iar gogonelele, pepenii, castravetii, cat mai sunt! Am vazut ca deja oamenii cumpara pentru murat. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 2:29 pm | |
| Eu am boxa si imi doresc foarte mult sa pun anul asta. De exemplu, anul trecut de Craciun, saraca mea sora, a platit DHL-ul pt cateva verze, de mi-a fost mai mare rusinea Voi pune un bidonas cu varza si unul mai mare cu muraturi. Ah, imi ploua in gura cand ma gandesc la zeama de varza Acum, bat eu seaua ca sa inteleaga iapa, si sper sa primesc pachet din tara cu conserve Am promis ca daca imi trimit multe , prin autocar, le trimit flori la schimb | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 6:03 pm | |
| Daca ai boxa, ar fi pacat sa nu pui. Succes! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Joi Oct 02, 2014 10:18 pm | |
| Si barbatii pun muraturi ,nu numai gospodinele ,sau cel putin ajuta la preparare. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Vin Oct 03, 2014 7:41 am | |
| Felicitari domnule Popescu! Sa fiti sanatos, sa le produceti si sa le puneti inca zeci de ani de acum inainte! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Vin Oct 03, 2014 9:02 am | |
| na muraturile acum pui varza la sfirsitul lui oct si inceputul lui nov sa aiba timp sa se mureze pina de craciun Dl Popescu tot vrednic sotul doar intreaba daca am pus cind vreau sa cumpar ceva scandal si cearta | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Vin Oct 03, 2014 7:29 pm | |
| Domn Popescu, cand barbatul e "holandez", le faci singura pe toate.. Dar si ajungi ca o muratura | |
|
| |
gomez99
Numarul mesajelor : 416 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : nu/nici macar Stare de spirit : proasta Data de inscriere : 28/04/2011
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Sam Oct 04, 2014 11:37 pm | |
| ceapa de lalele o fi buna la muraturi? | |
|
| |
lucia2002
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Galati Joburi/Distractii : Gradinaritul Stare de spirit : Fericit Data de inscriere : 22/02/2012
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Dum Oct 05, 2014 7:37 pm | |
| Hahahah, zacusca cu ciuperci, contra hortensii | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Dum Oct 05, 2014 10:02 pm | |
| Hei , bine v-am regasit harnicutelor :) Doini . zacusca de vinete sau fasole nu merge la schimb cu hortensiile ? ca de ciuperci nu am facut anul acesta :)) Eu aproape am terminat cu conservareala , mai pun doar ardei umpluti cu varza si varza la butoi . | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) Lun Oct 06, 2014 12:55 am | |
| Doini, o sa-ti mai trebuiasca o boxa :))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita protestanta :))) | |
| |
|
| |
| Gradinita protestanta :))) | |
|