| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 04, 2014 9:21 pm | |
| - geodezia a scris:
- salve la mine a plouat ieri
nitel mai mult la stoina unde a fost rupere de nori si ieri si azi asa ca aseara am facut concurenta matusii si i-am aratat iar fasolica rasarita rapid intr-o saptamina mai ales ca o uitasem la umflat aseara am mai aruncat niste fasole la metru si ceva fasole cu bob roz cu alb adus de fii-mea am pus si penultimele rosii si varza plus ca am aruncat in pamint niste cartofi rataciti prin niste plase la care au dat coltii treaba treaba treaba asa ca aseara am picat lata pe la 10 am dormit neintoarsa azi iar ploaie aici la stoina vreo 30 de minute rupere de nori zise cumnata ca dete si pe la mine un pic deci uda ce am pus aseara uf ma scuti de o munca .trebuie si eu sa fac niste sirop de trandafiri neaparat trebuie sa citesc reteta ..deci pup Marga frumoasa floarea parca e hoya multiflora daca retin sa iti creasca mare si frumoasa sa dai si tu lastari si la noi ca e tare frumoasa Geo e hoya multiflora am pus un lastar la prins sa vad daca face radacini .Multumesc mult . | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 04, 2014 9:25 pm | |
| - penelopa a scris:
- In sfarsit, am si eu ocazia sa va spun "Buna ziua"... de la serviciu, ca acasa n-am avut timp nici sa respir
Sunt obosita, epuizata fizic si psihic, nu mai fac fata plantelor si m-am incurcat cu 2 pisoiasi, culesi de pe marginea santului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sunt mici, urati si neajutorati. Veterinarul zice ca mai mult de 10 zile nu aveau cand i-am luat. Le dau, cu seringa, lapte "fabricat" pentru pisoi (l500 ml lape + 1 galbenus crud + 1 lingurita miere + putin gris). Nu stiu ce-am sa fac cu ei, daca nu gasesc sa-i dau, ca am atatia caini afara, iar in casa imi vor distruge plantele, mai ales muscatele Gommerite, pe pervazul lung al living-ului Ce mici sunt Pene nici eu nu am avut pina acuma pisica din cauza ciinelui si acum am primit unul prima zi si-a cam aratat coltii la el dar acuma se joaca cu el desi daca vine unul strain il pune pe fuga .Cu florile asa este se urca in ghiveci si face pisi dar eu l-am invatat in pod ziua sta in curte si noaptea i-am facut culcus in pod . | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iun 05, 2014 2:38 pm | |
| Buna ziua! Ce ploua aici! Imi adun apa pentru vande! Geo, i le-am dat pe toate Danei ca erau ale ei! Dar avea 2 pe care nu le am si sunt GROZAVE! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iun 05, 2014 3:25 pm | |
| Ziua buna,mohorat afara... | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iun 05, 2014 6:00 pm | |
| d-na Dana ce minunatii aveti, eu nu am mai vazut asemenea culori
| |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iun 06, 2014 9:37 am | |
| Buna dimineata! O zi grozava, pentru toti! Deocamdata, nori, vant si soare uneori. Raluca, multumesc frumos daca te referi la florile mele! Sau, poate e DanaA care de asemenea are niste flori minunate ? (doar avem furnizori comuni! ). | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iun 07, 2014 8:32 am | |
| Buna dimineata! O zi minunata, sa avem! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iun 07, 2014 9:18 am | |
| Buna dimineata astazi sunt mosii de vara asa ca o sa pregatesc sarmale supa de gaiona cu galuste si cozonac si placinte. La noi este un obicei astazi se da pomana in vase de lut. o zi buna va doresc . | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 09, 2014 10:00 am | |
| Buna dimineata! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 09, 2014 11:05 am | |
| Buna dimineata! O zi...minunata si pentru voi! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| |
| |
leonor
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iun 09, 2014 3:42 pm | |
| Bate vantul mai sa ia ghivecele pe sus din balcon,bine ca sunt ancorate cu banda adeziva... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 9:07 am | |
| Buna dimineata! O zi cat mai buna, tuturor! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 10:49 am | |
| Pe aici cerul este senin si se anunta o calduraaa | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 11:49 am | |
| Canicula deja | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 2:34 pm | |
| Caldura mare si la noi,saracii trandafiri nu apuca sa infloreasca,ca deja-i arde soarele | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 5:47 pm | |
| A trebuit sa merg pe afara in zona mea (canicula asta ma termina ) . Sumedenie de catalpe au abundenti ciorchini de flori si frunze imense care fac umbra binefacatoare pentru pietoni | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 8:58 pm | |
| hello Doini, te-ai distrat la nunta ? | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iun 10, 2014 10:44 pm | |
| Buna seara,de cand nu am mai scris a venit vara. Va citesc zilnic,insa timpul parca nu-mi mai ajunge. Azi am facut dulceata de capsuni si inca o portie de dulceata de trandafir cu coacaze. Noapte buna tuturor | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 11, 2014 8:04 am | |
| Timpul asta parca fuge de noi | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 11, 2014 8:56 am | |
| Buna dimineata, asa e timpul fuge. O zi buna tuturor | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 11, 2014 9:03 am | |
| si la Craiova caldura mare, ieri cred ca au fost 30 grade | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 11, 2014 9:10 am | |
| Buna dimineata! Si aici foarte cald! O zi asa cum va doriti! Si...multa sanatate! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iun 11, 2014 10:28 am | |
| Din cand in cand, mai trec si eu poe aici... deci, "Buna ziua" pentru zilele trecute si cele care vor urma Si eu stau prost cu timpul ... de fapt, stau prost cu toate cele din viata mea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|