Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi

In jos 
+19
doinabacau
ghana
Paulyna
stefana
Raluca G.
bubu
penelopa
gabriela60
geodezia
DanaA
Doini
laurabv
popescugp
Dana Caras
Marga
leonor
duduta190578
ella06
Myosotis
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iun 27, 2014 9:31 pm

ioi rau de tot de asta nu scapa cu una cu doua daca s-a bagat acolo e precum capusa
macar i-ai taiat veniturile poate asa pleaca ca pe el de lamurit nu ai cum sa il lamuresti
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iun 27, 2014 10:01 pm

Partea proasta e ca daca o iubeste si tipa se desparte de el,sa nu cada in depresie cu ganduri necurate,am patit noi cu fratele mai mic de credeam ca nu o sa mai depaseasca momentul...Doamne fereste!
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iun 27, 2014 10:51 pm

Nu cred ca face depresie, ca a mai disparut tiganca o saptamana, fara sa dea un semn de viata, iar in timpul ala baiatul meu se intorsese la prietena lui pe care o are de 2,5 ani. Cred ca tiganca i-a luat mintile si simturile cu... sexul, prietena lui fiind o fata foarte cuminte.
Mizez pe faptul ca, o mancare, oricat de buna ar fi, daca o mananci mereu, la un moment dat te saturi de ea.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 9:08 am

Buna dimineata! Sa aveti o zi cat mai buna, fara nicio durere si sa fim toti sanatosi! (da, Doini inca am probleme cu dintii, cred ca sunt mai bine de 20 de ani de cand n-am fost la dentist!) Si eu sunt pentru nasterea naturala, din punctul meu de vedere e mai bine. Si la mine la prima nastere s-a folosit forcepsul, acum e mare frumos, sanatos si destept (dar nu vrea inca sa se insoare!) Pene, chiar ai motive de suparare. Cred ca ai procedat bine. Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa se rezolva asa cum vrei tu!
Aici e soare si senin!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 10:48 am

Mare problema cu dintii  No  si la mine (am paradontoza). Mi-aduceti aminte de tinerete cu povestile despre nasteri, eh, ce vremuri !
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 12:39 pm

Ziua buna,azi ma simt mai bine gradinarit pe balcon...
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 3:22 pm

Buna ziua,la noi soare si apoi nori,nu mai vreau ploaie !!!
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 7:47 pm

De la mine pentru voi  cheers 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 8:17 pm

Fetelor,va rog,care stiti sa-mi spuneti de unde pot lua un catarator alb new dawn...am inteles ca-i superb si eu sunt in cautare de un catarator alb,alb-roze,sau alb galbui..vreau sa-mi infloreasca si peste an,nu doar odata primavara,sa fie mirositor,sa aiba floarea mare,bogata si sa fie parfumat.deci daca stiti, astept sa ma indrumati!
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 9:00 pm

na am reusit sa ciumpavesc muscatele astea
in sfirsit incep sa infloreasca begoniile de la cebule cite una cite una
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iun 28, 2014 11:48 pm

@Aura - New Dawn e cam cum zici, dar la mine a crescut foarte mare, o caracatita dupa cativa ani. Al doilea val de inflorire nu e chiar generos. Parfumul e mediu.
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 1:06 am

Buna seara fetele si bine v-am reasit. Am lipsit motivat  Wink  am fost in Cluj la cursul fetiv al nepoatei mele ( fiica surioarei mele mai mari) care termina 3 ani de romana-spaniola. Ne-am intalnit cu toti ai mei , a iesit o mini vacanta pe cinste cu chef, excursii si incarcat baterii cheers .
Am ramas cu toate in urma si cu cititul si cu postatul si cu gradina si cu florile din casa...dar recuperez eu !
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 3:24 am

Bine ai revenit Laura! Sa iti priasca intalnirea cu ai tai si sa iti menti bateriile incarcate cat mai mult posibil. De restul, ai tu timp  cheers
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 7:34 am

Deci asa  Very Happy  Am vazut eu ceva poze pe fb dar nu stiam cine e tanara ca fata ta nu era...
Bine ai revenit!
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 9:04 am

neata morocanoasa ca ma trezi dis de dimineata sa adun mazarea facui un pic de musaca de minatargi desfacui mazarea si acum stau cu pisoii prin casa deci vrednica
na sf Petre azi asa ca la multi ani Petre Petrute si derivate
pisoii mei au facut obsesie cum gasesc un sertar la dulap desfacut scot hainele din ele sa isi faca loc sa intre in seratar ma apuca nervu ca nu stiam cum de ies hainele din sertare afara uite chiar acum pufu sustrage pantaloni si camasile al d-l Pipi din sertar iar Kiki da si ea cu labuta
o sa ii apuc de ciuf sa ii azvril in curte pe bizaiti
Laura felicitari pt nepoata acum inca o tura masteratul
ce repede a trecut anul de cind a terminat si fii-mea
of viata asta
na trebuie si eu sa ma laud sotul gata masterul asa ca acum ma mai linistesc si eu un pic si sa imi revin financiar
distractie maxima si voua ca la noi o sa fie un pic azi mai ales ca aseara d-l Pipi s-a parasutat la Orsova la pescuit cu prietenari azi imi aduce ditamai somnul cica prins azi noapte
i-am zis eu ma smechere cit kilu la pescari
important este ca il aduce
ne vom distra azi ca de miine iar la serviciu
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 9:26 am

Buna dimineata!
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 9:48 am

Buna dimineata. Duminica placuta
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 9:55 am

Buna dimineata !
Geo si sotul meu e plecat in Delta la peste. Diferenta e ca al meu e mare pescar sportiv....prinde pestele, il masoara, il cantareste, face poze si....ii da drumul inapoi in apa dureri de cap dureri de cap dureri de cap . Bine...nici mie nu mi-ar trebui sa-l aduca acasa sa trebuiasca spalat, curatat alea alea. Anul asta l-am rugat doar de icre, dar cred ca nu mai e sezonul .....
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 10:03 am

ma decit sa bea sa fumeze muieri alte alea e bine si asa
na eu ma cert sa puie mina sa imi aduca peste eu sunt mare amatare de peste bine de mincare  monkey da decit carne carne mai bine peste
la noi pe aci prin apropiere ca se ajunge repede pe godeanu la severin pe urma coboara pe dunare pina la bechet ... la anu iau si eu unditele si am duc cu ei ..da e naspa ca mai si injura betie etc de sot e cam naspa ca nu bea el doar de distractie mie imi place sa pescuiesc le fac concurenta
na sa vad mi-oi face si operatiile sa dau buticanu jos si pe urma sa se tina ca ma iau dupa ei cu unditele
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 10:22 am

Aura, cel mai parfumat trandafir grimpant alb rosé e Martine Guillot. Si care sa si remonteze bine. Il are Alina.

In loc de New Dawn eu as lua mai degraba Awakening, e din aceeasi familie si e mai interesant
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 11:01 am

Buna dimineata.
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 11:51 am

Mult curaj, Penelopa! sunt foarte trista sa citesc ce ti se intampla. Bine faceti, impreuna cu sotul, ca sunteti fermi! Pana la urma o sa deschida ochii, tanarul, ca de sex de plictisesti si daca nu-l deranjeaza ca fata merge cu altii, inseamna ca nu e iubirea secolului.
Sus In jos
ella06

ella06

Numarul mesajelor : 481
Localizare : dej jud cluj
Joburi/Distractii : distractii
Data de inscriere : 23/06/2013

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iun 29, 2014 12:37 pm

Pene fff bine procedati ,sa vada cat conteaza ajutorul vostru .O sa se convinga singur .
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 8:32 am

Buna dimineata! O saptamana, usoara, cu sanatate si spor la treaba!
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitimeLun Iun 30, 2014 8:35 am

Multumim si tie la fel!  Very Happy 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi
Sus 
Pagina 9 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: