Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi

In jos 
+19
doinabacau
ghana
Paulyna
stefana
Raluca G.
bubu
penelopa
gabriela60
geodezia
DanaA
Doini
laurabv
popescugp
Dana Caras
Marga
leonor
duduta190578
ella06
Myosotis
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 02, 2014 9:20 am

Neatza ! Cum ma rasucesc, cum ma-nvartesc, vorba lui Geo, tot munca, iar munca.... macar de s-ar vedea ceva in urma (sau in portofel  Very Happy ) .... si timpul asta se tot scurteaza....unde s-o fi ascunzand  Suspect 
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 02, 2014 9:34 am

nici eu nu stiu da nici nu vreau sa aflu...
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 02, 2014 10:20 am

DanaA a scris:

Dana, se apropie momentul, emotia e mare, din nou! Tot pe adresa ta, bine?

Tot pe a mea daca vrei tu! Dar e posibil sa le primim seara daca reuseste Doini sa vrajeasca pe cineva!  Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 421221538 
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 7:02 am

Buna dimineata.Ce bine ca a venit vara macar pe forum.Ce camp frumos de irsi...de ar creste singuri asa ca iarba.M-am saturat de jumulit buruieni.Si dupa ce am udat ieri aproape toata ziua,aseara a inceput sa ploua.N-a durat prea mult insa.La noi nu a plouat zilele astea dar a batut un vant care a uscat tot si a fost racoare.
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 8:12 am

Buna dimineata zi frumoasa la noi dupa ce a plouat toata saptamina trecuta de a stricat toate florile la trandafiri .[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]O zi frumoasa va doresc precum sufletul vostru .
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 8:13 am

Buna dimineata zi frumoasa la noi dupa ce a plouat toata saptamina trecuta de a stricat toate florile la trandafiri .[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]O zi frumoasa va doresc precum sufletul vostru .
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 8:33 am

Buna dimineata! O zi placuta! Aici si soare, si nori! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 10:02 am

Buna dimineata,o zi buna va doresc si eu!
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 10:41 am

Buna dimineata tuturor!
Delicioase prajiturelele Dana! Wink 
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 1:31 pm

salve la mine a plouat ieri
nitel mai mult la stoina unde  a fost rupere de nori si ieri si azi
asa ca aseara am facut concurenta matusii si i-am aratat iar fasolica rasarita rapid intr-o saptamina mai ales ca o uitasem la umflat
aseara am mai aruncat niste fasole la metru si ceva fasole cu bob roz cu alb adus de fii-mea am pus si penultimele rosii si varza plus ca am aruncat in pamint niste cartofi rataciti prin niste plase la care au dat coltii treaba treaba treaba asa ca aseara am picat lata pe la 10 am dormit neintoarsa
azi iar ploaie aici la stoina vreo 30 de minute rupere de nori zise cumnata ca dete si pe la mine un pic deci uda ce am pus aseara uf ma scuti de o munca .trebuie si eu sa fac niste sirop de trandafiri neaparat trebuie sa citesc reteta ..deci pup
Marga frumoasa floarea  parca e hoya multiflora daca retin sa iti creasca mare si frumoasa sa dai si tu lastari si la noi ca e tare frumoasa
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 2:08 pm

In sfarsit, am si eu ocazia sa va spun "Buna ziua"... de la serviciu, ca acasa n-am avut timp nici sa respir  monkey 
Sunt obosita, epuizata fizic si psihic, nu mai fac fata plantelor si m-am incurcat cu 2 pisoiasi, culesi de pe marginea santului
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sunt mici, urati si neajutorati. Veterinarul zice ca mai mult de 10 zile nu aveau cand i-am luat. Le dau, cu seringa, lapte "fabricat" pentru pisoi (l500 ml lape + 1 galbenus crud + 1 lingurita miere + putin gris).
Nu stiu ce-am sa fac cu ei, daca nu gasesc sa-i dau, ca am atatia caini afara, iar in casa imi vor distruge plantele, mai ales muscatele Gommerite, pe pervazul lung al living-ului  pale 
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 2:14 pm

lasa tu Pene ca la mine a fatat catelusa aia pripasita de mi-a fost mila de ea 6 catei grasi frumosi foc ..asa ca facem schimb de mame
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 2:56 pm

Nici la cap. catei nu stau prea bine! Trebuie sa iau si cainele lui fii-miu, un dalmatian batranel (12 ani), de care s-a ocupat fosta soacra pana a murit ea. Acum, sta saracu' inchis numai in casa, ca nu-l lasa chiriasul in curte, pe motiv ca-i strica florile... iar prietena baiatului meu nu suporta caini in casa  No i Insa, baiatul meu, vrea si prietena, vrea si cainele!!! Asa ca, il iau eu, sa impac si capra si varza... si asa, am ajuns sclava cainilor!!!
Ieri am profitat de vreme si am ramas acasa. Trebuia sa mai smulg din iarba mare de pe langa garduri, unde nu-i dau voie sotului s-o tunda, ca am plantat diversi arbusti si pomisori. Am mainile umflate si "taiate" de firele lungi si tari ale pirului, sau mai stiu eu cum naiba se cheama buruiana aia confused  
Tot iarba din asta am smuls si din gradina de aromatice, iar unde n-am putut, am taiat-o ... cu foarfeca  pirat 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 4:08 pm

Pene, saracii de ei, ce amarati sunt  Sad 
Smuls iarba si balarii - la ordinea zilei. Maini negre-maro, foarte la moda  tongue Tot zic sa intind paie, pe post de mulch, intre plante, dar uite nu apuc.
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 6:54 pm

Pai si cand bate vantul nu zboara si paiele?
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMar Iun 03, 2014 8:18 pm

Sa va traiasca sanatosi copilasii, Pene si Geo!
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 7:43 am

na sunt asa frumosi i-am zis matusii sa si-i ia ca sutn facusti cu catelul ei 4 sunt exact ca el iar 2 sunt cafeni precum ea si au si lantisor si medalion la git niste grasuni
i-am spus ca nici nu trebuie sa le faca test adn ca sa vada ca sunt ai catelului ei ca se vede de la o posta asemanarea  Basketball Basketball 
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 7:57 am

Buna dimineata!
Cu atatea ploi si la mine au crescut balariile cat casa! Trebuie sa imi fac curaj (si timp) sa intru la smuls!
Acum, prioritatea nr. 1 e sosirea noilor vande de la Doini! Le-am reorganizat pe cele vechi, am batut cuie pt. cele noi, acum doar sa soseasca!
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 8:07 am

geodezia a scris:
na sunt asa frumosi i-am zis matusii sa si-i ia ca sutn facusti cu catelul ei 4 sunt exact ca el iar 2 sunt cafeni precum ea si au si lantisor si medalion la git niste grasuni
i-am spus ca nici nu trebuie sa le faca test adn ca sa vada ca sunt ai catelului ei ca se vede de la o posta asemanarea  Basketball Basketball 

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2945718842 Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2945718842 Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2945718842 Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2945718842 Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2945718842

Buna dimineata! O zi frumoasa cu sanatate si spor la treaba!
Doini, ai ajuns?
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 8:27 am

Buna dimineata! sunny 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 9:17 am

N-a ajuns Doini, dar se apropie. In jur de 11.30-12 ajunge. Sunt obositi ca n-au dormit de cand au plecat. Inca putin ...
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 9:30 am

pai lasati oamenii in pace sa se odihneasca fratilor va da ea Doini un semn de viata cind o ajunge
ma da neastimparate sunteti va maninca palmutele si ochisorii aveti bit pina vedeti floricelele ajunse
 Razz Razz Razz Razz eu vorbesc ca aveam un bit lung si mare cit un hirlete pina au ajuns plantele de la gommer acasa bine in general asa se intimpla cind iti doresti enorm anumite plante
sa va bucurati de ele si sa puneti poze
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 12:46 pm

Unde sunteti fetelor ? Prea e liniste pe aici...
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 1:38 pm

Ura! Doini a ajuns, florile mele si ale Danei pleaca acusi din Bucuresti, la 21.30 sunt in Iasi.  Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2147529457   E franta de obosita dar vrea sa termine de trimis azi tot ce trebuie. Sper ca pana sambata sa se trezeasca pentru intalnirea voastra!    Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 1239631719 
Multumesc Geo  Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 2422189467 , abia astept sa le primesc  Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 1982394566 . Poze cred ca maine voi pune! In seara asta ma hotarasc ce-i dau Danei,  Laughing  ca doar eu le iau pe toate!  Rolling Eyes
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitimeMier Iun 04, 2014 7:42 pm

Ma bucur pt. voi, aveti floricele noi  cheers  Astept poooooze Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 1992828207 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi
Sus 
Pagina 2 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: