| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 9:02 am | |
| Buna dimineata,e superba brugmasia D-na Marga! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 9:35 am | |
| Exceptionala brugmansia. Ce fel de pamant ai pus Marga ? Ii pui ingrasaminte, ceva ? | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:10 am | |
| Tare frumoasa brugmansia! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:50 am | |
| - Myosotis a scris:
- Exceptionala brugmansia. Ce fel de pamant ai pus Marga ? Ii pui ingrasaminte, ceva ?
Am schimbat pamintul in primavara am cumparat pamint universal de la hombarc 50 de litri 9 lei .Ei de unde ingrasamint la cite flori am m-ar ruina apa multra si soare . . | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 12:57 pm | |
| O zi placuta, va doresc si eu. Aici, innourat dar cald. Frumoasa floarea, Marga! Si noua ne-ar trebui o ploaie buna, s-ar mai racori! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 4:08 pm | |
| - Doini a scris:
- Cochetelor, daca stai in casa si vreti sa va relaxati, va recomand sa va uitati la turul Frantei.
Ha! Eu nu scap nicio etapa cand am timp sa ma uit, tocmai am vazut ca e o vreme de caine in Belgia, e cam tot asa si la Paris... Te-a initiat Frenk cu siguranta, ca olandezii sunt innebuniti dupa ciclism... Asa am patit-o eu cu Max, mi-a transmis microbul si nu te mai poti lasa, e una din placerile inconturnabile ale verii. Insa trebuie sa-ti explice cineva, ca nu e suficient sa te uiti doar dupa peisaje, trebuie sa intelegi subterfugiile sportului, ori nu e asa de simplu, nu e un sport unde toti alearga ca dementii pe o bicicleta. Eu doar ce am descoperit ca e un sport de echipa de fapt, si am cazut in fund. Apoi, cand incepi sa vezi ca e mai strategic si mai inteligent decat sahul, devii dependent | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 4:09 pm | |
| La mine te tampesti de atatea avioane pe cer, e repetitie pentru 14 iulie, o ploaie siroaie si un zgomot infernal de azi-dimineata... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 6:07 pm | |
| M-a corupt in urma cu 10 ani Radu Naum, prieten apropiat. Totul a inceput de la faptul ca imi placea enorm sa-i ascult comentariile impreuna cu colegul lui Radu Banciu... Cu Turul Frantei, ma plimb in fiecare vara prin frumoasa Franta. Nu ma preocupa foarte mult cine castiga, cat ma incanta extrem de mult tot ce vad, tot ce aud.. Eu ma uit la transmisiunea nostra (online) | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 9:41 pm | |
| De-aia nu plec eu niciodata in insule sau aiurea, ca restul lumii pe aici: sunt prea multe de vazut in Franta... Trebuie vazut si pe viu, insa devine din ce in ce mai scump sa traiesti in tara asta si chiar sa fii turist: guvernul a marit taxa turistica pe care o platesti la hotel sau locul de cazare... de la 1 euro maxim la 8 euro maxim. Deci, ca sa stai mai multe nopti in Franta trebuie sa platesti o suma care inainte era neglijabila si acum devine importanta. E de o stupiditate... toata lumea protesteaza, da' cred ca trece legea ca statul are nevoie de bani. | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 9:57 pm | |
| Apropo de vazut Franta,fetele mele vor sa mergem in concediu la Disneyland Paris, insa cand vad preturile ma cam sperie. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:00 pm | |
| Scuze ca ma bag si eu in vorba, dar mi-am dat doctoratul in Disneyland, am fost de 2 ori cu fiica mea | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:03 pm | |
| Astept sa aflu cand e mai bine ,multi zic ca in noiembrie sau martie,concediul nostru incepe la inceputull lui septembrie | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:06 pm | |
| Pai depinde ce intelegi prin bine:in vacanta de vara si vacanta de Craciun e exclus ! Noi am fost o data la inceputul lui mai si a doua oara la sf lui octombrie(desigur nu in acelasi an) Eu as zice ca e foarte bine la inceputul lui septembrie fiindca ei incep scoala la 1 septembrie si e clar mai liber | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:09 pm | |
| Bine,ma refer la aglomeratie. Deci noi probabil in jur de 7 sept o sa ajungem acolo | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:15 pm | |
| Pai stai asa ca nu-nteleg:credeam ca nu esti decisa si acum vad ca pe 7 sept esti deja acolo Ce face copilul din om ! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:30 pm | |
| Pai in cazul asta sa te consilieze Karla, dar eu cred ca Provence e pentru tine (nu am fost da am auzit si eu) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:49 pm | |
| Cu siguranta ii voi cere sfaturi Karlei, dar atunci.. candva.. cand se va intampla! Eu n-am nici masina, dar visez la rulota | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:52 pm | |
| Pai ce mai stai pregateste-te ca incepe meciul si vezi poate ceri o rulota daca castigati | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 10:53 pm | |
| Stati sa fiu mai clara, vrem sa facem cumva un mic tur al Europei, si vom avea trecere prin Paris la intoarcere . | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:03 pm | |
| Inteleg acum Ghana. Si cam cum iti imaginezi trecerea pe la Disneyland? Poate te pot sfatui cu ceva. | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:17 pm | |
| Doua zile ne ajung sa vizitam parcurile? Avand in vedere ca fetele sunt micute si nu se vor da in toate caruselele si ce mai e pe acolo | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:24 pm | |
| Avand in vedere ca sunt micute eu zic ca si o zi e de ajuns. E adevarat ca sunt 2 parcuri dar al doilea parc nu a prezentat niciun interes pentru fiica mea nici la 9 ani nici la 12. Parcul principal e impartit in 5 zone, "tari" si eu cred ca maxim 2 din ele vor prezenta interes pentru fetele tale (a 3 a tara e de shopping si mancat si celelalte 2 sunt de baieti). Deci de dimineata de la 10 cand se deschide pana la 7 parca cand se inchide ar fi minim suficient. Dar e posibil sa fie cazute pe spate si vor vrea sa revina si a doua zi...
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Mier Iul 09, 2014 11:25 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:24 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Pai ce mai stai pregateste-te ca incepe meciul si vezi poate ceri o rulota daca castigati
E, stai asa ca nu-i asa. Are arici in buzunare In seara asta am avut un accident. A spart lavuarul din baie si a trebuit sa faca pe mesterica iar eu pe Gina Gospodina. Ca sa scape de mine, sau de gura mea, s-a intors de la Hornbach cu o cutie plina de flori. A luat doau Nelly, diferite ce-i drept, dar aveam deja una. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|