Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi

In jos 
+19
doinabacau
ghana
Paulyna
stefana
Raluca G.
bubu
penelopa
gabriela60
geodezia
DanaA
Doini
laurabv
popescugp
Dana Caras
Marga
leonor
duduta190578
ella06
Myosotis
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
AutorMesaj
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 9:02 am

Buna dimineata,e superba brugmasia D-na Marga! Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 1059784619 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 9:35 am

Exceptionala brugmansia. Ce fel de pamant ai pus Marga ? Ii pui ingrasaminte, ceva ?
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:10 am

Tare frumoasa brugmansia!
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 11:50 am

Myosotis a scris:
Exceptionala brugmansia. Ce fel de pamant ai pus Marga ? Ii pui ingrasaminte, ceva ?
Am schimbat pamintul in primavara am cumparat pamint universal de la hombarc 50 de litri 9 lei .Ei de unde ingrasamint la cite flori am m-ar ruina apa multra si soare . .
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 12:57 pm

O zi placuta, va doresc si eu. Aici, innourat dar cald.
Frumoasa floarea, Marga! Si noua ne-ar trebui o ploaie buna, s-ar mai racori!
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 2:39 pm

Buna ziua. Aici ploua
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 4:08 pm

Doini a scris:
Cochetelor, daca stai in casa si vreti sa va relaxati, va recomand sa va uitati la turul Frantei.  king

Ha!
Eu nu scap nicio etapa cand am timp sa ma uit, tocmai am vazut ca e o vreme de caine in Belgia, e cam tot asa si la Paris...
Te-a initiat Frenk cu siguranta, ca olandezii sunt innebuniti dupa ciclism...
Asa am patit-o eu cu Max, mi-a transmis microbul si nu te mai poti lasa, e una din placerile inconturnabile ale verii. Insa trebuie sa-ti explice cineva, ca nu e suficient sa te uiti doar dupa peisaje, trebuie sa intelegi subterfugiile sportului, ori nu e asa de simplu, nu e un sport unde toti alearga ca dementii pe o bicicleta. Eu doar ce am descoperit ca e un sport de echipa de fapt, si am cazut in fund. Apoi, cand incepi sa vezi ca e mai strategic si mai inteligent decat sahul, devii dependent Very Happy
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 4:09 pm

La mine te tampesti de atatea avioane pe cer, e repetitie pentru 14 iulie, o ploaie siroaie si un zgomot infernal de azi-dimineata...
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 6:07 pm

M-a corupt in urma cu 10 ani Radu Naum, prieten apropiat.
Totul a inceput de la faptul ca imi placea enorm sa-i ascult comentariile impreuna cu colegul lui Radu Banciu... 
Cu Turul Frantei, ma plimb in fiecare vara prin frumoasa Franta. Nu ma preocupa foarte mult cine castiga, cat ma incanta extrem de mult tot ce vad, tot ce aud.. 
Eu ma uit la transmisiunea nostra (online)
Sus In jos
Karla

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 9:41 pm

De-aia nu plec eu niciodata in insule sau aiurea, ca restul lumii pe aici: sunt prea multe de vazut in Franta...  Very Happy

Trebuie vazut si pe viu, insa devine din ce in ce mai scump sa traiesti in tara asta si chiar sa fii turist: guvernul a marit  taxa turistica  pe care o platesti la hotel sau locul de cazare... de la 1 euro maxim la 8 euro maxim. Deci, ca sa stai mai multe nopti in Franta trebuie sa platesti o suma care inainte era neglijabila si acum devine importanta. E de o stupiditate... toata lumea protesteaza, da' cred ca trece legea ca statul are nevoie de bani.
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 9:57 pm

Apropo de vazut Franta,fetele mele vor sa mergem in concediu la Disneyland Paris, insa cand vad preturile ma cam sperie.
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:00 pm

Scuze ca ma bag si eu in vorba, dar mi-am dat doctoratul in Disneyland, am fost de 2 ori cu fiica mea  Laughing 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:03 pm

Astept sa aflu cand e mai bine ,multi zic ca in noiembrie sau martie,concediul nostru incepe la inceputull lui septembrie
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:06 pm

Pai depinde ce intelegi prin bine:in vacanta de vara si vacanta de Craciun e exclus !
Noi am fost o data la inceputul lui mai si a doua oara la sf lui octombrie(desigur nu in acelasi an)
Eu as zice ca e foarte bine la inceputul lui septembrie fiindca ei incep scoala la 1 septembrie si e clar mai liber
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:09 pm

Bine,ma refer la aglomeratie. Deci noi probabil in jur de 7 sept o sa ajungem acolo
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:15 pm

Pai stai asa ca nu-nteleg:credeam ca nu esti decisa si acum vad ca pe 7 sept esti deja acolo  Shocked 
Ce face copilul din om !  Laughing 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:24 pm

Laughing Laughing Laughing Ce replici ai ma Cora Laughing  geek 

Karla, eu nu renunt la visul meu de a avea o rulota si sa ma plimb eu teleu prin frumoasa Franta.
La Paris am fost si eu de cateva ori, dar eu imi doresc sa vad castele, gradini, crame de vin  drunken  sate vechi si frumoase, etc
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:30 pm

Pai in cazul asta sa te consilieze Karla, dar eu cred ca Provence e pentru tine (nu am fost da am auzit si eu) Very Happy 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:49 pm

Cu siguranta ii voi cere sfaturi Karlei, dar atunci.. candva.. cand se va intampla!
Eu n-am nici masina, dar visez la rulota  clown 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:52 pm

Pai ce mai stai pregateste-te ca incepe meciul si vezi poate ceri o rulota daca castigati  Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 2945718842 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 10:53 pm

Stati sa fiu mai clara, vrem sa facem cumva un mic tur al Europei, si vom avea trecere prin Paris la intoarcere .
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 11:03 pm

Inteleg acum Ghana. Si cam cum iti imaginezi trecerea pe la Disneyland? Poate te pot sfatui cu ceva.
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 11:17 pm

Doua zile ne ajung sa vizitam parcurile? Avand in vedere ca fetele sunt micute si nu se vor da in toate caruselele si ce mai e pe acolo
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 11:24 pm

Avand in vedere ca sunt micute eu zic ca si o zi e de ajuns. E adevarat ca sunt 2 parcuri dar al doilea parc nu a prezentat niciun interes pentru fiica mea nici la 9 ani nici la 12.
Parcul principal e impartit in 5 zone, "tari" si eu cred ca maxim 2 din ele vor prezenta interes pentru fetele tale (a 3 a tara e de shopping si mancat si celelalte 2 sunt de baieti).
Deci de dimineata de la 10 cand se deschide pana la 7 parca cand se inchide ar fi minim suficient.
Dar e posibil sa fie cazute pe spate si vor vrea sa revina si a doua zi...

Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Mier Iul 09, 2014 11:25 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitimeMier Iul 09, 2014 11:24 pm

Cora-Maria a scris:
Pai ce mai stai pregateste-te ca incepe meciul si vezi poate ceri o rulota daca castigati  Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 2945718842 

E, stai asa ca nu-i asa. Are arici in buzunare Laughing 
In seara asta am avut un accident. A spart lavuarul din baie si a trebuit sa faca pe mesterica iar eu pe Gina Gospodina. Ca sa scape de mine, sau de gura mea, s-a intors de la Hornbach cu o cutie plina de flori. 
A luat doau Nelly, diferite ce-i drept, dar aveam deja una.  clown 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi   Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi
Sus 
Pagina 12 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: