| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 14, 2014 12:26 am | |
| - leonor a scris:
- Buna dimineata,de ce mi-a fost frica n-am scapat asa ca voi fi somera...
belea mare | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 14, 2014 7:50 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Imi pare rau Lenor . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 14, 2014 10:03 am | |
| Leonor, esti tanara si ai multa viata in fata! Sigur, vei reusi! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 14, 2014 3:26 pm | |
| Sa dea D-zeu sa rasara si soarele pe strada mea... | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 14, 2014 5:06 pm | |
| Incredere si speranta sunt armele ce le detine un om spre avantajul sau;sa te ajute D-zeu sa reusesti in gasirea unui loc de munca poate mai avantajos;e si proverbul: un sut in f ...... inseamna un pas inainte;poate asa va fi si la tine sa dea D-zeu. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 14, 2014 6:22 pm | |
| Va multumesc frumos pentru incurajari | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 16, 2014 8:34 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Buna dimineata! Leonor ti-am spus ca si eu am fost in situatia ta si uite am iesit la pensie deja aveam 45 de ani .Esti asa tinara incit as vrea sa fiu si eu asa tinara si sa nu am de lucru ca imi fac .Succes iti doresc sa-ti gasesti ceva si mai bun de lucru .O zi buna la toata lumea . | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 16, 2014 9:11 am | |
| Multumesc frumos D-na Marga | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iul 18, 2014 8:19 am | |
| Buna dimineata ,va doresc o zi cat mai frumoasa . | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iul 18, 2014 10:08 am | |
| Buna dimineata. Ploua si astazi, de cateva zile tot ploua | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iul 18, 2014 3:09 pm | |
| Ce liniste e pe aici,ce faceti fetelor ati plecat in concediu ? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iul 19, 2014 9:07 am | |
| eu iar la urgente ..asa ca nu o sa fiu 1 saptamina pe aci | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iul 19, 2014 11:09 pm | |
| Ce ai patit Geo? Sanatate iti doresc. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 20, 2014 7:37 am | |
| Off fetelor, am lipsit doua saptamani ! Diana e in vacanta la bunici si evident a luat si laptopul cu ea...iar eu de la servici nu am acces chiar pe toate site-urile. Azi incerc a recuperez cat de cat, sa vad ce s-a ma intamplat in lipsa mea. Suntem de ieri a mama acasa, suntem rasfatati cu de toate Suntem in negocieri cu Diana , sa vad daca se intoarce cu noi la Brasov sau mai sta o saptamana. Dau fuga la voi in gradini sa vad frumusetile inflorite | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 20, 2014 11:20 am | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 21, 2014 11:44 am | |
| multam piciorongu bata-l vina s-a umflat iar ca baba mita nu a fost cuminte si s-a facut grena asa ca virst in pat cu pastile si doftori pe linga mine arata ca dracu ..na va pup mai intru cind si cind | |
|
| |
Raluca G.
Numarul mesajelor : 504 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : buna Data de inscriere : 20/01/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Iul 21, 2014 11:58 am | |
| d-na geo, multa sanatate d-na laura ati primit msg de la mine ca am platit si eu plantutelke acelea si la mine nu prea merge bine site sunphoto, nu stiu ce naiba are, ca nu mi se deschid albumele | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 24, 2014 6:49 am | |
| Buna dimineata si o zi buna si plina de soare sa aveti.Eu m-am saturat de furtuni care-mi rup florile.Mi-a rupt o begonie mare galbena,adica a dat cu ea jos(cu toate ca era la nivelul aproape al solului si de la greutatea tijelor s-au retezat toate de la bulb.Acuma sa ma invatati ce sa mai fac cu bulbul acela?Sa-l mai las afara si sa-l mai ud sau?Dupa furtuna de aseara si noapte un pic noroc ca am iesit la timp ca-mi mai rupea doua.In fine..asta este.Sa va sp[un ce fericita sunt.Infloreste plumeria Asta o am de la Sica,Dumnezeu s-o odihneasca,are bobocel si eu in fiecare dimineata ma duc la ea sa vad ce face,ii spun ce frumoasa este ea si ii dau si un pupic pe frunze(nu stiu daca m-a vazut inca cineva din vecini).Si era sa uit de cel mai nou membru al familiei noastre care,sa zicem ca l-a adus ploaia ca o alta explicatie uam.Este o broasca testoasa de apa pe care o cheama Fridolina,aici ne-am ciondanit pe nume si a castigat nora mea.Dupa o furtuna din asta ciudata am gasit-o dimineata in curte bagata intr-un ghiveci de flori gol insa de unde nu mai putea sa iasa.Este cat doua palme de ale mele(adica una de a lui Geo cum zice ea).Dar cu asta ce fac la iarna?A mai avut cineva asa animalut de casa? Nu fii trista pentru somaj pentru ca aproape toti(cred) am trtecut prin asta.Linisteste-te,odihneste-te o luna doua si apoi analizeaza ce poti sa faci si sa gasesti.Toate se rezolva daca ai rabdare si nu te panichezi.Intotdeauna exista o alternativa.Si eu as vrea Karla in excursie pe unde povestesti tu caci pare tare frumos.Va pup. | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 24, 2014 9:27 am | |
| Neata, ploua,ploua si iar ploua. Distruge tot. O vara asa ploioasa ca asta parca nu am vazut | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 24, 2014 10:37 am | |
| Buna dimineata, o zi placuta! Aici, innourat. Leonor, va fi si bine! Curaj, viata e frumoasa cu bune si...rele! Geo, multa sanatate! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 27, 2014 8:11 am | |
| Buna dimineata. A mai trecut o saptamana... E am venit asa la mama la tara, Diana se intoarce cu noi acasa, asa ca o sa am si net....o sa intru mai des aici. Voi sunteti bine ? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 27, 2014 8:21 am | |
| Buna dimineata, si eu va doresc o duminica frumoasa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Laura, e loc si de mai bine, dar e bine si asa rau cum e, fereasca Domnul de mai rau! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 27, 2014 8:35 am | |
| Asa e Dana, asa zic si eu mereu. Sa fim sanatosi si sa ne fereasca D-zeu de razboaie...in rest ne descurcam noi. Geo a mai intrat, ce face cu piciorul ei ? | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 27, 2014 3:05 pm | |
| Buna ziua,ce calduraaa la noi,un aer fierbinte irespirabil. Am facut suc de rosii si bulion,acusi vine timpul pentru zacusca si alte minunatii, cata treaba !!! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iul 29, 2014 8:54 am | |
| BUNA LUME N-AM DAT COLTU DA TOT NASPA E VA PUP | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|