| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:26 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:30 pm | |
| Da, arata bine si sunt si diverse si sunt multe ! Acum ce sa mai zici... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:31 pm | |
| Nu mai zic nimic Dar eu imi gasisem o nou rochie | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 09, 2014 11:57 pm | |
| Fetelor cochetelor, am murit de ras cand am dat de poza asta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 7:44 am | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 7:45 am | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 7:55 am | |
| Buna dimineata si o zi insorita, ca asa se anunta.Sper ca astazi o sa fie un aer mai respirabil ca ieri dar nu se stie pentru ca totul este umed si deja soarele fierbe tot.Zilele acestea nu m-am simtit prea bine de la vreme.Afara nu puteai sa respiri parca esti in sauna.Seara sunt niste furtuni de ai impresia ca te zboara si pe tine pe langa pomi si acoperisuri.Iar plantele ploaia cazuta in rafale foarte puternice nu le mai culca intr-o parte sau alta ci pur si simplu le impleteste,le incurca.Asta este.Sa speram ca trece dar Busu nu zice asa.Frumoase flori Doini si buga doamnei Marga este superba. | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 8:38 am | |
| Si la noi parca e un pic mai racoros azi,si cad frunzele din bolta de struguri de zici ca a venit toamna,ce vreme aiurita anul asta !!! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 10:21 am | |
| Oriunde e frumos, Doini.. depinde ce te pasioneaza. Regiunile difera foarte mult intre ele, si ca relief, si ca mod de constructie a caselor si ca istorie, cultura sau agricultura ... la noi e mult mai uniform de la o zona la alta. Singura regiune care mie mi-a placut mai putin e Vendeea, pe coasta atlantica, e o zona de cultura protestanta unde vinul e prost ( de-aia s-a inventat coniacul) si vremea capricioasa. Neaparat trebuie sa alegi un sat situat pe malurile Loirei, unde sa petreci cel putin o zi. E cel mai frumos si mai salbatic fluviu, in plus trandafirii cresc singuri in zona. Noi romanii suntem foarte atasati de Dunarea noastra, insa fluviul asta e diferit, nu seamana cu nimic din ce stim. Castelele de pe valea Loirei sunt pline de lume, luate cu asalt pur si simplu, insa satele sunt aproape pustii si de un farmec de sa cazi pe jos. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 10:22 am | |
| Ah, eu de Disneyland habar n-am, n-am fost niciodata, insa o sa trebuiasca sa ma duc vara asta cu nepoata mea care-mi vine in vizita... | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 11:05 am | |
| - Karla a scris:
- ... insa satele sunt aproape pustii si de un farmec de sa cazi pe jos.
Ooof, ce dor imi este de povestirile tale, despre locurile pe unde ne-ai plimbat Ma uit uneori pe blogul tau si mereu mi se par proaspete impresiile chiar daca dateaza de niste ani. Iar imaginile ... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 11:48 am | |
| Si eu care ma gandeam sa sterg... bine ca mi-ai zis, Stef. Sunt inca tot prinsa cu problemele mele, am muncitori in curte si gradina la abandon (mai si ploua pe deasupra), insa intr-o zi o sa ma reapuc. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 12:06 pm | |
| Cand o sa vina momentul, abia atunci o sa simti ca vrei scrii neaparat. Sunt atatea articole acolo ca e de citit si recitit destul, sa nu cumva sa-l stergi | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 6:27 pm | |
| Exact asa simt si eu, iti trebuie o anumita stare de spirit pe care eu in ca nu o am deocamdata, insa o sa vina. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 10, 2014 6:39 pm | |
| Voiam sa intreb, cunoaste cineva firma romaneasca de mobila care face produsele astea? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Tot uitandu-ma pe net dupa mobila am dat pe site-ul asta (foarte reputat) de o multime de produse made in Romania. Asta nu ma mira, ca stiu ca exista multe firme exportatoare, insa nu stiam ca incep sa faca si mobile stil ancien. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iul 11, 2014 8:24 am | |
| navigind pe sunphoto am dat de urmatoare adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]in cazul in care voi iubitoarele de flori doriti sa ii trimiteti cite o floricica d-lui respectiv va las adresa dinsului care o sa fie bucuros pt orice planta trimisa Florin June Str. Paraului nr 109 Loc. Rapoltu Mare Jud. Hunedoara Cod 337365 | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iul 11, 2014 10:04 am | |
| Am sa i trimit si eu cate ceva :). | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Iul 11, 2014 6:47 pm | |
| buna ideea ta GEO! eu stiu povestea domnului Ninulescu mai din toamna..intradevar un suflet chinuit,dar cu o mare dorinta de a invinge soarta,si un cu mult curaj si incredere a reusit pina la urma! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iul 12, 2014 5:23 pm | |
| Unde sunteti doamnelor ? Ati fugit la mare ? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Sam Iul 12, 2014 5:37 pm | |
| - aura a scris:
- un suflet chinuit,dar cu o mare dorinta de a invinge soarta,si un cu mult curaj si incredere a reusit pina la urma!
Mai degraba un suflet bun intr-un trup chinuit. Imblanzeste soarta si cu ajutorul oamenilor intelegatori care ii sunt aproape virtual | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 13, 2014 8:42 am | |
| Buna dimineata,de ce mi-a fost frica n-am scapat asa ca voi fi somera... | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 13, 2014 9:10 am | |
| | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 13, 2014 11:59 am | |
| Curaj, Leonor... e o incercare grea, insa o sa gasesti sigur altceva... | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 13, 2014 12:35 pm | |
| Multumesc Karla tot nu-mi vine sa cred ca ma dau afara...cum zice cumnatul meu ,ce te dau afara din tara? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Iul 13, 2014 8:08 pm | |
| E adevarat ca nu e sfarsitul lumii, nu e moarte de om; e una din situatiile alea grele in care viitorul e incert, nu stii ce te asteapta si nu te mai simti in siguranta... insa toate trec, e doar un pasaj dificil, in curand o sa iasa si soarele... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|