| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|
+19doinabacau ghana Paulyna stefana Raluca G. bubu penelopa gabriela60 geodezia DanaA Doini laurabv popescugp Dana Caras Marga leonor duduta190578 ella06 Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Iul 29, 2014 9:07 am | |
| Buna dimineata,sa aveti o zi buna!Eu intru mai rar ca stau mai mult la tara si de pe telefon pot intra doar pe facebook! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 30, 2014 7:30 am | |
| Buna dimineata lume.minune de ieri pauza ploaie.Cu toate ca se innorase pe la 18 si mai si bubuia.Acuma am vazut o raza de soare dar a si disparut,Macar sa apuc as spal o masina de rufe si sa se usuce.Noi in Novaci stam in varful dealului deci avem noroc.Asa inundatii nu am vazut de cand eram copil si aveam pana in 10 ani si nu stiu sa fii rupt podul peste Gilort.Vai de bietii oameni la care le-a prins gospodariile. | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 30, 2014 8:56 am | |
| Buna dimineata ! In tara sunt inundatii la noi nu a plouat demultisor,m-am saturat de udat cu furtunul,se innoreaza da doi trei stropi si gata | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Iul 30, 2014 1:50 pm | |
| - geodezia a scris:
- BUNA LUME N-AM DAT COLTU DA TOT NASPA E VA PUP
Si eu la fel, Geo! N-am dat coltu', nu m-am suparat pe nimeni (doar pe viata ), nu m-a suparat nimeni, doar ma simt ca un zombi Sunt coplesita de probleme pe toate poanurile, ma simt stoarsa si epuizata fizic si psihic, nu mai am chef de nimic... nici macar de flori!!! Poate ca, intr-o buna zi, imi voi reveni si veti fi primii care vor afla! ps. Myo are probleme cu Netul!!! I s-a bulit ruterul! Deci, nici ea nu mai intra pe forum din motive intemeiate! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 31, 2014 1:05 am | |
| Si eu am lipsit...nu am avut net acasa, iar de la servici nu pt intra aici. Saptamana viitoare plec la mare | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 31, 2014 8:03 am | |
| Buna dimineata! Sa avem o zi, placuta! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 31, 2014 9:26 am | |
| O zi frumoasa va doresc! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Joi Iul 31, 2014 9:47 am | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 01, 2014 8:07 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Buna dimineata! La noi a plouat ieri si asta noapte toata noaptea totul este fleasca .Sau stricat tot rosiile deja le-am smuls si le-am aruncat .Munca degeaba dar ce sa facem asa a vrut dz .Si viia este compromisa desi am facut stropiri la ea . va urez o zi buna . | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 01, 2014 11:59 am | |
| Si la noi seceta....am noroc ca am facut un mic solar si am rosii slava Domnului ! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Deja am facut bulion si suc de rosii !!! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 01, 2014 12:02 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Aug 03, 2014 12:10 pm | |
| O duminica placuta! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Dum Aug 03, 2014 2:02 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Aug 04, 2014 7:51 am | |
| Buna dimineata.Concedii placute celor care plecati si zile placute celor care ramaneti.Deocamdata soare fara ploaie.Mi-au explodat florile prin curte dar odata cu ele si buruienile carora nu le mai fac fata.Astept musafiri.O zi buna tuturor. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Lun Aug 04, 2014 2:23 pm | |
| Multumim la fel Gabriela | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Aug 05, 2014 7:57 am | |
| Buna dimineata! O zi buna va doresc la toti . | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Aug 05, 2014 8:08 am | |
| Buna dimineata! Asa sa fie Marga, fara ceasuri rele intr-o zi de marti! Aici, parca ar vrea sa ploua, n-ar fi rau! | |
|
| |
Paulyna
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Aug 05, 2014 9:58 am | |
| Aici soare,soare si iar soare,se usuca toate...seceta !!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mar Aug 05, 2014 2:13 pm | |
| Nici aici n-a plouat, desi a fost pe-aproape! E caldura mare! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Mier Aug 06, 2014 9:46 am | |
| CALDURA DE IERI A FOST TERIBILA uit mereu sa scot caps lock azi dete un pic de ploita se mai racori ieri a fost groaznic sunt mai bine voi cum mai stati cu florile ale mele saracele trebuie udat jale mare caldura asta dar le fac eu sa isi revina pe aici lumea in viltoate cu atitea ploi nu au adunat griul si e topenie s-a scuturat si au iesit multe plante in el nu mai e bun de nimik oamenii sunt toti suparati gradinile la pamint na mai bine de mine ca nu am putut munci doar recolta de corcoduse e bine pt tuica in rest viile gata s-au manit rosiile la fel un an tare naspa si la propriu si la figurat az noapte nu am putu dormi deloc acum stau si cucai pe la noi in decurs de 1 luna au murit 10 insi sunt tare cu moralul la pamint cind vad ca mor oameni tineri de boli incurabile -cancer va pup | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 08, 2014 7:56 am | |
| Buna dimineata! O zi cat mai placuta! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 08, 2014 8:23 am | |
| Buna dimineata o zi frumoasa va doresc .La noi ploaie in fiecare zi si astazi e inorat . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Paulyna
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 08, 2014 8:56 am | |
| Buna dimineata ! Trimiteti si la noi putina ploaie ca nu a plouat de o luna si ceva ! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 08, 2014 10:15 am | |
| pai voi sunteti la mare nu vine briza ? | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi Vin Aug 08, 2014 10:49 am | |
| Chiar ziceam decit atita ploie care a stricat tot in gradina mai bine udam . Nu mai sunt rosii nu mai sunt struguri nu mai este nimic .Dz a dat dz. a luat poate la anul . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
| |
|
| |
| Cu firea ei cea arzatoare, Sosit-a vara inapoi | |
|