Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Aventuri prin curte

In jos 
+5
laurabv
Dana Caras
Doini
penelopa
Brindusa
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Brindusa

Brindusa

Numarul mesajelor : 113
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : gradina
Stare de spirit : cu bobocii dupa mine
Data de inscriere : 27/04/2014

Aventuri prin curte - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 7:54 am

Asa este aura, aproape de casa nu sunt deci miros nu este, au boxele lor fiecare rasa! Ale noastre mananca boabe, nimic macinat! Asa am avut un cocosel pitic, nu vroia sa intre in cotet si gata, l-am dresat Laughing  Laughing mergea dupa lumina lanternei pana in cotet si asa nu mai intram la ele seara cand ajungeam acasa!
Oua avem cat cuprinde manaca cainii si pisoii pe saturate, dam la vecini, la cunostinte, la prieteni!
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 8:52 am

Brandusa vreau si eu cateva seminte de rosii portocalii din alea dulci . Foarte putine ca am spatiu doar de 3-4 fire. Si la toamna daca ai de dat, as vrea sa cumpar napi. king 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 9:24 am

laurabv a scris:
Brandusa vreau si eu cateva seminte de rosii portocalii din alea dulci . Foarte putine ca am spatiu doar de 3-4 fire. Si la toamna daca ai de dat, as vrea sa cumpar napi. king 

Laura daca vrei seminte de napi o sa-ti trimit dar mai am doar seminte de napi roz cu alb, trimit si rosii cu cea mai mare placere! Sa-mi trimiti adresa si luni pun plicul!
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 9:37 am

Sarut mana  Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 9:42 am

laurabv a scris:
Sarut mana  Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 

Daca vezi ceva si vrei sa spui si daca este in plus trimit imediat daca nu inmultesc si apoi trimit si asta este valabil pentru toata lumea Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 11:16 am

ce sunt napii si la ce sunt buni???ce faceti cu ei??am mai auzit de napi dar nu stiu ce sunt. scratch 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 8:57 pm

Aura sunt ca niste ridichi mai mari dar alte culori, eu anul asta am plantat galben, rosu si roz cu alb. Au un gust dulce-iute pentru mine asta este gustul napului si-mi place tare mult. Vegetatia e mica 60 de zile de la insamantare pana la recoltare!
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 9:03 pm

Niste oua in plic, trimiti?  Rolling Eyes  Iese placinta mai galbena randul viitor!  Laughing 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 10:09 pm

Dana Caras a scris:
Niste oua in plic, trimiti?  Rolling Eyes  Iese placinta mai galbena randul viitor!  Laughing 

Tritimit si oua la plic daca vrei! Laughing 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 11, 2014 12:00 am

Draga mea , azi m-m plimbat pe la tine si am o grama de intrebari  Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap 
La rosii cand rupi frunzele  ? dupa ce s-au format gogonelele ? si cate frunze lasi ?
Cum uzi prin peturi ? Am vazut ca sunt ingropate la 45 grade. Nu inteleg cum zici ca ai taiat jumatate din fundul petului dureri de cap Cat tine apa in pet ? O data pe saptamana zici ca le uzi...torni apa in cel ingropat ?

Mi-am notat reteta de insecticid bio !Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619
M-am indragostit de florile cu ochi Marie  si  Lautrec

Felicitari !!!!!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 11, 2014 10:27 am

laurabv a scris:
Draga mea , azi m-m plimbat pe la tine si am o grama de intrebari  Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap  dureri de cap 
La rosii cand rupi frunzele  ? dupa ce s-au format gogonelele ? si cate frunze lasi ?
Cum uzi prin peturi ? Am vazut ca sunt ingropate la 45 grade. Nu inteleg cum zici ca ai taiat jumatate din fundul petului  dureri de cap Cat tine apa in pet ? O data pe saptamana zici ca le uzi...torni apa in cel ingropat ?

Mi-am notat reteta de insecticid bio !Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619
M-am indragostit de florile cu ochi Marie  si  Lautrec

Felicitari !!!!!

Ma bucur ca tia-a placut la mine!
Defolierea la rosii o fac dupa ce au inceput sa se formeze gogonelele, dupa primul rand de gogonele rup frunzele de dedesubt, apoi las sa se formeze al doilea rand de gogonele si le rup din nou. Las doar frunzele din varf cred ca ai vazut pe blog cat de chele erau rosiile Laughing Laughing Laughing 

Anul asta peturile au fost puse drepte taiate doar putin in fund si facute mai multe gauri cu sula in ele, am mai pus si ca anul trecut. Laura doar jumatate din fundul petului, cum tii petul in mana si te uiti la fundul lui jumate din fund cel care este zdrentuit. Apa la mine tine cam 12 ore depinde cat de etans este, dopul sticlei trebuie sa fie musai pus ca altfel apa se scurge foarte repede. Odata pe saptamana sambata ca nu am timp mai mult, bag furtunul in pet si-l las pana se umple!

Insecticidul este bun si sa stii ca este si ingrasamant foliar! Eu dau numai cu plante pe plante si pana acum am avut rezultate bune. Laura la rosii mai pun inel de cupru ca sa nu se maneze si sa nu le stropesc.

Marie si Lautrec sunt bibelouri si acum o sa avem boboci la ei!
Multumesc Laura!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 11, 2014 12:18 pm

Laura te rog sa-mi trimiti adresa!
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeDum Mai 11, 2014 5:55 pm

Acum.  Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeLun Mai 12, 2014 9:05 pm

Fetelor sper sa nu va suparati pe mine dar nu am avut cum sa ajung azi la posta, sper sa ajung maine!
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mai 13, 2014 12:14 am

Stai linistita ca n-au intrat zilele-n sac ! Nu ne grabim niciunde !
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mai 13, 2014 10:48 am

laurabv a scris:
Stai linistita ca n-au intrat zilele-n sac ! Nu ne grabim niciunde !

Mersi Laura pentru intelegere!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 9:41 am

Fetelor cu mii de scuze pentru intarziere azi au plecat plicurile spre voi!
Sunt recomandate!
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 4:20 pm

Brandusa, m-am plimbat pe blogul tau si abia acum am realizat ca, la cat de mica esti (ca varsta) dai dovada de multa maturitate si responsabilitate! Le faci pe toate "ca la carte"! Felicitari!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 4:33 pm

penelopa a scris:
Brandusa, m-am plimbat pe blogul tau si abia acum am realizat ca, la cat de mica esti (ca varsta) dai dovada de multa maturitate si responsabilitate! Le faci pe toate "ca la carte"! Felicitari!

Penelopa, multumesc, sincer am ramas muta de uimire citind randurile scrise de tine!  Aventuri prin curte - Pagina 4 1059784619 
Incerc sa le fac ca la carte uneori reusesc alteori nu!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 5:00 pm

Fetelor am intrat in febra hibiscusilor, m-am indragostit de ei dureri de cap dureri de cap dureri de cap dureri de cap 
Am achizitionat vreo 4 , unul din ei a inflorit si arata asa:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Astept si celelalte minuni sa infloreasca! In ultimul timp ma uit numai dupa hibiscusi! Aventuri prin curte - Pagina 4 1317549515 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 10:27 pm

Brindusa sati traiasca hibilicii Aventuri prin curte - Pagina 4 2092491260 Aventuri prin curte - Pagina 4 2092491260 Aventuri prin curte - Pagina 4 2092491260 Aventuri prin curte - Pagina 4 2092491260 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 10:30 pm

Mersi Laura, sa ma anunti cand ajunge plicul te rog!
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 10:51 pm

Sunt cu ochii pe postas  Suspect 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 7:33 pm

La mine a ajuns plicul, multumesc frumos!
Hibiscusii sunt boala grea, dar din pacate, nu prea le dam noi de cap. Daca m-as fi limitat numai la gradina, doamne, cat timp as fi castigat  clown  
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 9:39 pm

Cu multa placere!
Myo noua nu ne ajung 24 de ore, ma gandesc serios sa fac cerere de marire a zilei Very Happy 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Aventuri prin curte
Sus 
Pagina 4 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: