| Clubul gradinarilor Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica ! |
|
| Aventuri prin curte | |
|
+5laurabv Dana Caras Doini penelopa Brindusa 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Lun Mai 19, 2014 11:02 pm | |
| Nici mie nu-mi ajunge o zi pentru tot ce imi propun, si nu am ca voi gradini si bobocei fel de fel. Mie imi plac hibilicii astia doar in poze, ca aftfel nu! Nu imi plac florile care pot inflori in lipsa mea, iar cand ma intorc sa gasesc ce?! Pai mor cu hibilicu de gat Brindusa, astazi am fost in parcul cu multe gaste. Sa sti am ales niste trasee diferite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] poate poate gasesc un cuib | |
| | | laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Lun Mai 19, 2014 11:18 pm | |
| Brandusa azi am primit si eu plicul...deja ma gandeam ca nu mai ajunge la mine, dar se pare ca postasul meu e de treaba ! Multumesc muuult de tot Napii mai pot sa-i pun acum sau e tarziu ? | |
| | | Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mar Mai 20, 2014 1:12 am | |
| - Brindusa a scris:
- Cu multa placere!
Myo noua nu ne ajung 24 de ore, ma gandesc serios sa fac cerere de marire a zilei Unde, unde, ca dau si eu cu subsemnatu ! | |
| | | Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mar Mai 20, 2014 8:53 am | |
| Laura cu multa placere! Eu stiu ca napii merg primavara devreme dar poti incerca cu cateva seminte si acum sa vezi ce se intampla! Doini acum sunt boboci deja, oua doar clocite:)) La cat piunitori avem la ora asta si mai trebuie sa iasa vreo 2 incubatoare sunt de ajuns pentru anul asta:) Myo ma gandeam sa facem cerere la Doamne Doamne poate mareste ziua cu cateva ore!
| |
| | | penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mar Mai 20, 2014 1:10 pm | |
| Da. da... vreti voi ziua dubla, dar in situatia asta, viata vi se va injumatati Haideti, faceti voi acum experiente cu semintele de la Brandusa, ca sa-mi dati si mie din "experienta" voastra la primavara urmatoare Acum am toate locatiile ocupate | |
| | | Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mar Mai 20, 2014 2:45 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aventuri prin curte | |
| |
| | | | Aventuri prin curte | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|