Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Aventuri prin curte

In jos 
+5
laurabv
Dana Caras
Doini
penelopa
Brindusa
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Brindusa

Brindusa

Numarul mesajelor : 113
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : gradina
Stare de spirit : cu bobocii dupa mine
Data de inscriere : 27/04/2014

Aventuri prin curte - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 9:35 am

laurabv a scris:
Sunteti mortale cu ouale voastre   Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 

Pai stau cu incubatoarele in priza de vreo 2 luni si cred ca mai stau 2... oua sa fie, curent este si o sa fie o turma de boboci si pui dureri de cap
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 11:11 am

Ma bag si eu ca musca in lapte, dar oare nu vor suferi pe drum ouale de la zdruncinaturi? Oare nu sunt clocite deja si Doini le intrerupe??? scratch  Mai bine asteptati sa iasa boboceii si apoi ii sterpelesti Doini! Laughing 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 12:59 pm

DanaA a scris:
Ma bag si eu ca musca in lapte, dar oare nu vor suferi pe drum ouale de la zdruncinaturi? Oare nu sunt clocite deja si Doini le intrerupe??? scratch  Mai bine asteptati sa iasa boboceii si apoi ii sterpelesti Doini! Laughing 

DanaA anul trecut am adus 6 oua de sumatra negru de la un prieten, cautam de ceva vreme si nu am gasit. Au fost aduse in buzunar fara nici o protectie vreo 200 de km si au iesit toti. Daca sunt clocite nu mai iasa nimic Very Happy 
De sterpelit nu o sfatuiesc ca daca dai peste o gasca nebuna te alearga aia de te face praf Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 3:22 pm

dureri de cap Ce tampite suntem  lol! 

Ma si vad alergata de cardul de gaste  Aventuri prin curte - Pagina 3 2627208998 avand oua in buzunare si boboci prin poseta  Aventuri prin curte - Pagina 3 2945718842 Iar  "holandezi"" sa ma denunte  Aventuri prin curte - Pagina 3 2627208998  Yhaaa am un fior rece  Aventuri prin curte - Pagina 3 2627208998 

Sti ceva Brindusa, sunt absolut convinsa ca veti avea diverse "holandeze" Porietenia noastra va fi de drum lung, simt eu asta!
Aura stie, imi spune deja mama Omida J.r.  Aventuri prin curte - Pagina 3 2945718842  Nu Aura?

DanaA, pai mie mi-e frica de mor de oua clocite, ca am patit sa mi se sparga unele direct n palme, cand eram copil..  Rolling Eyes  Sti cum pot mirosii??? Mori pe loc!!!  What a Face  affraid  affraid  affraid

Laura, bag un ou si prin "iarba" ta?   Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 Laughing
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 5:08 pm

Portocalii de Corbeanca intrebam daca ai. Daca poti sa-mi trimiti cateva seminte, ca rasadurile de rosii nu stiu daca rezista in pachet si e prea mare bataie de cap. Sunt pe dinafara - vad ca ai locatia in Bucuresti. Acolo e si gradina ?
Doini incalta-te cu saritoarele cand furi ouale gastii, ca nu te mai prinde  Aventuri prin curte - Pagina 3 2945718842 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 8:52 pm

Un ou ? Nu Doini ca nu are cine sa-l cloceasca, doar eu eventual Aventuri prin curte - Pagina 3 2945718842 si daca iese ceva il haleste Thomas !
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 9:12 pm

Nu stiu pe unde am o poza din parc, incaltata cu ghetele kango, sa vedeti ce misto sunt (eu cu ele fireste  Razz  clown )
Dar e o idee chiar foarte buna Myo, ca nu ma poate prinde cineva prea usor Laughing Dar teama mea sa nu mi se sparga vreun ou clocin in mana, este uriasa  affraid  Asa, ca ma duc la nea` vecinu si ii cer oua de rate lesesti Wink

Ai ma Laura, daca va fi o gainusa de balta, o iei cu tine peste tot, si eventual ti-o pui in cap, asa cum am vazut-o eu pe Iulia Albu   jocolor geek Aventuri prin curte - Pagina 3 2945718842 
Stiu ca nu te superi pe mine, ca iti sunt si imi esti draga  Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 9:49 pm

Asa e Doini imi esti tare draga  Aventuri prin curte - Pagina 3 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 3 2422189467  Aventuri prin curte - Pagina 3 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 3 2422189467  Aventuri prin curte - Pagina 3 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 3 2422189467  Aventuri prin curte - Pagina 3 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 3 2422189467  Aventuri prin curte - Pagina 3 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 3 2422189467  Aventuri prin curte - Pagina 3 1059784619 Aventuri prin curte - Pagina 3 2422189467
Un pic sunt suparata ca ai dat de inteles ca Vandana mea e grasa si ca-i trebuie un butoi.....dar te-am iertat  Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 10:06 pm

Pai mai Laura, cine a mai pomenit Vandane in vaze cu picior? :p Si oricum, cate Vandane sunt in Romania incat sa se faca vaze pt ea Laughing

Ma Laura, te rog frumos sa ma crezi, ca Frenk din cand in cand, imi cere sa-i arat albumele voastre cu Vanda, si de unul singur dragutul, citeste cu voce tare mesajele albumelor, desi nu intelege el mare lucru.. Stiti, el indirect ne ajuta foarte mult sa avem aceste nebunii.. Uneori, sta si cate doua ore in parcarea serei..

Apropo, acum este o ocazie buna sa aduc Vandane :p Aurei i-as aduce una cat 10 la un loc Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 Aventuri prin curte - Pagina 3 2627208998 Asa ca sa aibe cumatra la Brasov si sa li se urce dracii pe craci musafirilor  Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 10:37 pm

Myosotis a scris:
Portocalii de Corbeanca intrebam daca ai. Daca poti sa-mi trimiti cateva seminte, ca rasadurile de rosii nu stiu daca rezista in pachet si e prea mare bataie de cap. Sunt pe dinafara - vad ca ai locatia in Bucuresti. Acolo e si gradina ?
Doini incalta-te cu saritoarele cand furi ouale gastii, ca nu te mai prinde  Aventuri prin curte - Pagina 3 2945718842 

Am seminte si rasaduri! Da, locatia este in Corbeanca dar noi muncim in Bucuresti!
Sa-mi spui cand le vrei si rezolvam imediat!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 10:42 pm

Fetelor ouale daca nu sunt clocite pana la capat nu prea miroase deci Doini daca nu ai vazut oua ramase in cuib dupa ce au eclozat puii poti sa le iei linistita ca nu pute Laughing Laughing Laughing 
Ai mare grija la lebede sunt foarte agresive cand au pui si cu o lovitura de aripa pot rupe mana sau piciorul!
Egiptenele nu-ti rup nimic dar te alearga sigur si nu scapi fara cateva vanatai Laughing Laughing Laughing 
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mai 08, 2014 10:50 pm

Citindu-va mi-aduc aminte de copilarie, eram in vacanta la bunici si m-au trimis la un vecin dupa ceva. Numai ca vecinul avea gaste si m-a alergat gascanul si m-a ciupit de fund  Very Happy  .
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 7:00 am

bubu a scris:
Citindu-va mi-aduc aminte de copilarie, eram in vacanta la bunici si m-au trimis la un vecin dupa ceva. Numai ca vecinul avea gaste si m-a alergat gascanul si m-a ciupit de fund  Very Happy  .

Unu' dintre gascanii nostri nu ma suporta clown  si de fiecare data cand sunt singura acasa si trebuie sa le pun mancare si apa intru cu matura la el  Laughing Laughing Laughing  Se bate cu mine parte in parte, eu dau , el da si binenteles ca eu ma aleg cu vanatai Laughing Laughing 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 8:11 am

Nu se poate si gascan pe varza?  Rolling Eyes 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 9:24 am

Nu se poate, perechea de gaste Embdem este preferata sotului  Very Happy 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 11:34 am

Aha, acum am inteles. Eu sunt in Dambovita. In Bucuresti ajung din ce in ce mai rar. Iti trimit adresa sa-mi pui cateva seminte intr-un plic ?
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 11:42 am

Myosotis a scris:
Aha, acum am inteles. Eu sunt in Dambovita. In Bucuresti ajung din ce in ce mai rar. Iti trimit adresa sa-mi pui cateva seminte intr-un plic ?

Da, luni o sa pun plicul, daca mai vrei si alte soiuru de rosii sa-mi spui! Am multe si daca vrei ceva cu cea mai mare placere!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 11:51 am

Multumesc frumos ! Daca ai cumva rosii cu frunza asemanatoare cu a cartofului, as vrea.
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 12:11 pm

Myosotis a scris:
Multumesc frumos ! Daca ai cumva rosii cu frunza asemanatoare cu a cartofului, as vrea.

Da am stupice sunt printre primele zece la gust, din lume! Dar nu sunt mari sunt mai mici!
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 5:54 pm

penelopa a scris:
... da, dar trebuie sa tii cont ca bobocii de rata se transforma in niste rate galagioase care fac multa murdarie prin curte. Din acest motiv, in copilarie, parintii mei au crescut rate doar 2 ani.
 am mai avut eu o exp.de genu...acum 2 ani,trecand cu sotul printr-un targ de pasaret,nu am rezistat si am luat vreo 10 puici de oua si 2 puici brahma si 2 motate olandeze si 2 pui rasa playmut..nestiind cat mananca,cat de mari se fac..si deloc de neglijat cata mizerie fac!nu va mai spun ca oriunde mergeam,cand se insera musai sa ne intoarcem sa inchidem gainile..[ajunsesem de rasul curcii].o nebunie!...la sf/an le-am dus lui nasimea la tara!se bucura nasa de ele si acum!mie nu-mi mai trebuie..asa o mizerie de m-a speriat!!

Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 09, 2014 6:15 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 5:58 pm

Brindusa a scris:
aura a scris:
de dragul ratustelor,...mai ca m-as muta si eu la tara...mi-as umple curtea cu boboci de rata  bounce 

Aura daca vrei un boboc sa-mi spui:)) Avem si rate mute, cuminti si fara galagie Very Happy 
Brandusa mie i-mi sunt dragi de mooor,dar in stadiu de boboc[.as dormi cu ei in pat!]..aa..si soiurile acelea ,mandarin, i-mi plac nespus!daca as avea mai mult pamant...as umple curte cu oratanii ar fi la mine ca'n ARCA LUI NOE!!Toate rasele..
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mai 09, 2014 6:12 pm

Doini a scris:
Pai mai Laura, cine a mai pomenit Vandane in vaze cu picior? :p Si oricum, cate Vandane sunt in Romania incat sa se faca vaze pt ea Laughing

Ma Laura, te rog frumos sa ma crezi, ca Frenk din cand in cand, imi cere sa-i arat albumele voastre cu Vanda, si de unul singur dragutul, citeste cu voce tare mesajele albumelor, desi nu intelege el mare lucru.. Stiti, el indirect ne ajuta foarte mult sa avem aceste nebunii.. Uneori, sta si cate doua ore in parcarea serei..

Apropo, acum este o ocazie buna sa aduc Vandane :p Aurei i-as aduce una cat 10 la un loc  Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207  Aventuri prin curte - Pagina 3 2627208998  Asa ca sa aibe cumatra la Brasov si sa li se urce dracii pe craci musafirilor  Aventuri prin curte - Pagina 3 1992828207 
hahaha hai Doini ca m-ai facut sa rad cu lacrimi!..auzi sa li se urce dracii/craci!,..haha mor de ras..
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 7:17 am

aura a scris:
penelopa a scris:
... da, dar trebuie sa tii cont ca bobocii de rata se transforma in niste rate galagioase care fac multa murdarie prin curte. Din acest motiv, in copilarie, parintii mei au crescut rate doar 2 ani.
 am mai avut eu o exp.de genu...acum 2 ani,trecand cu sotul printr-un targ de pasaret,nu am rezistat si am luat vreo 10 puici de oua si 2 puici brahma si 2 motate olandeze si 2 pui rasa playmut..nestiind cat mananca,cat de mari se fac..si deloc de neglijat cata mizerie fac!nu va mai spun ca oriunde mergeam,cand se insera musai sa ne intoarcem sa inchidem gainile..[ajunsesem de rasul curcii].o nebunie!...la sf/an le-am dus lui nasimea la tara!se bucura nasa de ele si acum!mie nu-mi mai trebuie..asa o mizerie de m-a speriat!!

Pai daca 16 mananca mult vreo 200 cate avem noi sunt termite! Nu trebuie inchise gainile neaparat seara aura! Noi daca plecam dimineata venim seara sau noaptea nu le inchidem numai pe timp de iarna ca sunt probleme cu vulpea! Mizeria lor este ingrasamant pentru gradina, unii platesc bani grei ca sa cumpere gainat sa-l transforme in guano Very Happy 
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 7:19 am

aura a scris:
Brindusa a scris:
aura a scris:
de dragul ratustelor,...mai ca m-as muta si eu la tara...mi-as umple curtea cu boboci de rata  bounce 

Aura daca vrei un boboc sa-mi spui:)) Avem si rate mute, cuminti si fara galagie Very Happy 
Brandusa mie i-mi sunt dragi de mooor,dar in stadiu de boboc[.as dormi cu ei in pat!]..aa..si soiurile acelea ,mandarin, i-mi plac nespus!daca as avea mai mult pamant...as umple curte cu oratanii ar fi la mine ca'n ARCA LUI NOE!!Toate rasele..

Aura avem niste rate pitice, call -duck care la maturitate ratoiul are pana in 950 de grame si ratusca 750 de grame sunt o splendoare si cat sunt boboci si mature Very Happy 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mai 10, 2014 7:40 am

Brindusa a scris:
aura a scris:
penelopa a scris:

Pai daca 16 mananca mult vreo 200 cate avem noi sunt termite! Nu trebuie inchise gainile neaparat seara aura! Noi daca plecam dimineata  venim seara sau noaptea nu le inchidem numai pe timp de iarna ca sunt probleme cu vulpea! Mizeria lor este ingrasamant pentru gradina, unii platesc bani grei ca sa cumpere gainat sa-l transforme in guano Very Happy 
da Brandusa stiu ca-i ingrasamant,dar erau intr-o curte mica inchisa de vreo 30m di spatele casei..curte unde da geamul de la dormitor.ori ele tocau toata ziua ce la dacea sotul tot felul de concentrate,sprot floarea soarelui,uruiala de porumb,grau,si gainatul impreuna cu apa de o varsau din vase,era ceva de speriat,mai ales vara!mirosea ingrozitor!cand e curtea mare si le tii undeva in spate la distanta de casa...e altceva..trebuia sa ajungem seara ,caci unele nu intrau in magazie,si le gaseam pitite te miri pe unde,le cautam noapte cu lanterna ca ne era mila sa le lasam afara chiar si vara,erau asa frumoaseeee..dar tu??200 ???nici nu-mi pot imagina!!eu cu 11 ouatoare aveam cam 5-6 oua zilnic ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aventuri prin curte   Aventuri prin curte - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Aventuri prin curte
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: