| Aventuri prin curte | |
|
+5laurabv Dana Caras Doini penelopa Brindusa 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| |
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 11:11 am | |
| Ma bag si eu ca musca in lapte, dar oare nu vor suferi pe drum ouale de la zdruncinaturi? Oare nu sunt clocite deja si Doini le intrerupe??? Mai bine asteptati sa iasa boboceii si apoi ii sterpelesti Doini! | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 3:22 pm | |
| Ce tampite suntem Ma si vad alergata de cardul de gaste avand oua in buzunare si boboci prin poseta Iar "holandezi"" sa ma denunte Yhaaa am un fior rece Sti ceva Brindusa, sunt absolut convinsa ca veti avea diverse "holandeze" Porietenia noastra va fi de drum lung, simt eu asta! Aura stie, imi spune deja mama Omida J.r. Nu Aura? DanaA, pai mie mi-e frica de mor de oua clocite, ca am patit sa mi se sparga unele direct n palme, cand eram copil.. Sti cum pot mirosii??? Mori pe loc!!! Laura, bag un ou si prin "iarba" ta? | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 5:08 pm | |
| Portocalii de Corbeanca intrebam daca ai. Daca poti sa-mi trimiti cateva seminte, ca rasadurile de rosii nu stiu daca rezista in pachet si e prea mare bataie de cap. Sunt pe dinafara - vad ca ai locatia in Bucuresti. Acolo e si gradina ? Doini incalta-te cu saritoarele cand furi ouale gastii, ca nu te mai prinde | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 8:52 pm | |
| Un ou ? Nu Doini ca nu are cine sa-l cloceasca, doar eu eventual si daca iese ceva il haleste Thomas ! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 9:12 pm | |
| Nu stiu pe unde am o poza din parc, incaltata cu ghetele kango, sa vedeti ce misto sunt (eu cu ele fireste ) Dar e o idee chiar foarte buna Myo, ca nu ma poate prinde cineva prea usor Dar teama mea sa nu mi se sparga vreun ou clocin in mana, este uriasa Asa, ca ma duc la nea` vecinu si ii cer oua de rate lesesti Ai ma Laura, daca va fi o gainusa de balta, o iei cu tine peste tot, si eventual ti-o pui in cap, asa cum am vazut-o eu pe Iulia Albu Stiu ca nu te superi pe mine, ca iti sunt si imi esti draga | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 10:06 pm | |
| Pai mai Laura, cine a mai pomenit Vandane in vaze cu picior? :p Si oricum, cate Vandane sunt in Romania incat sa se faca vaze pt ea Ma Laura, te rog frumos sa ma crezi, ca Frenk din cand in cand, imi cere sa-i arat albumele voastre cu Vanda, si de unul singur dragutul, citeste cu voce tare mesajele albumelor, desi nu intelege el mare lucru.. Stiti, el indirect ne ajuta foarte mult sa avem aceste nebunii.. Uneori, sta si cate doua ore in parcarea serei.. Apropo, acum este o ocazie buna sa aduc Vandane :p Aurei i-as aduce una cat 10 la un loc Asa ca sa aibe cumatra la Brasov si sa li se urce dracii pe craci musafirilor | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 10:37 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Portocalii de Corbeanca intrebam daca ai. Daca poti sa-mi trimiti cateva seminte, ca rasadurile de rosii nu stiu daca rezista in pachet si e prea mare bataie de cap. Sunt pe dinafara - vad ca ai locatia in Bucuresti. Acolo e si gradina ?
Doini incalta-te cu saritoarele cand furi ouale gastii, ca nu te mai prinde Am seminte si rasaduri! Da, locatia este in Corbeanca dar noi muncim in Bucuresti! Sa-mi spui cand le vrei si rezolvam imediat! | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 10:42 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 10:50 pm | |
| Citindu-va mi-aduc aminte de copilarie, eram in vacanta la bunici si m-au trimis la un vecin dupa ceva. Numai ca vecinul avea gaste si m-a alergat gascanul si m-a ciupit de fund . | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 7:00 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 8:11 am | |
| Nu se poate si gascan pe varza? | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 9:24 am | |
| Nu se poate, perechea de gaste Embdem este preferata sotului | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 11:34 am | |
| Aha, acum am inteles. Eu sunt in Dambovita. In Bucuresti ajung din ce in ce mai rar. Iti trimit adresa sa-mi pui cateva seminte intr-un plic ?
| |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 11:42 am | |
| - Myosotis a scris:
- Aha, acum am inteles. Eu sunt in Dambovita. In Bucuresti ajung din ce in ce mai rar. Iti trimit adresa sa-mi pui cateva seminte intr-un plic ?
Da, luni o sa pun plicul, daca mai vrei si alte soiuru de rosii sa-mi spui! Am multe si daca vrei ceva cu cea mai mare placere! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 11:51 am | |
| Multumesc frumos ! Daca ai cumva rosii cu frunza asemanatoare cu a cartofului, as vrea. | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 12:11 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Multumesc frumos ! Daca ai cumva rosii cu frunza asemanatoare cu a cartofului, as vrea.
Da am stupice sunt printre primele zece la gust, din lume! Dar nu sunt mari sunt mai mici! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 5:54 pm | |
| - penelopa a scris:
- ... da, dar trebuie sa tii cont ca bobocii de rata se transforma in niste rate galagioase care fac multa murdarie prin curte. Din acest motiv, in copilarie, parintii mei au crescut rate doar 2 ani.
am mai avut eu o exp.de genu...acum 2 ani,trecand cu sotul printr-un targ de pasaret,nu am rezistat si am luat vreo 10 puici de oua si 2 puici brahma si 2 motate olandeze si 2 pui rasa playmut..nestiind cat mananca,cat de mari se fac..si deloc de neglijat cata mizerie fac!nu va mai spun ca oriunde mergeam,cand se insera musai sa ne intoarcem sa inchidem gainile..[ajunsesem de rasul curcii].o nebunie!...la sf/an le-am dus lui nasimea la tara!se bucura nasa de ele si acum!mie nu-mi mai trebuie..asa o mizerie de m-a speriat!!
Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 09, 2014 6:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
aura
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Vin Mai 09, 2014 6:12 pm | |
| - Doini a scris:
- Pai mai Laura, cine a mai pomenit Vandane in vaze cu picior? :p Si oricum, cate Vandane sunt in Romania incat sa se faca vaze pt ea
Ma Laura, te rog frumos sa ma crezi, ca Frenk din cand in cand, imi cere sa-i arat albumele voastre cu Vanda, si de unul singur dragutul, citeste cu voce tare mesajele albumelor, desi nu intelege el mare lucru.. Stiti, el indirect ne ajuta foarte mult sa avem aceste nebunii.. Uneori, sta si cate doua ore in parcarea serei..
Apropo, acum este o ocazie buna sa aduc Vandane :p Aurei i-as aduce una cat 10 la un loc Asa ca sa aibe cumatra la Brasov si sa li se urce dracii pe craci musafirilor hahaha hai Doini ca m-ai facut sa rad cu lacrimi!..auzi sa li se urce dracii/craci!,..haha mor de ras.. | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Sam Mai 10, 2014 7:17 am | |
| - aura a scris:
- penelopa a scris:
- ... da, dar trebuie sa tii cont ca bobocii de rata se transforma in niste rate galagioase care fac multa murdarie prin curte. Din acest motiv, in copilarie, parintii mei au crescut rate doar 2 ani.
am mai avut eu o exp.de genu...acum 2 ani,trecand cu sotul printr-un targ de pasaret,nu am rezistat si am luat vreo 10 puici de oua si 2 puici brahma si 2 motate olandeze si 2 pui rasa playmut..nestiind cat mananca,cat de mari se fac..si deloc de neglijat cata mizerie fac!nu va mai spun ca oriunde mergeam,cand se insera musai sa ne intoarcem sa inchidem gainile..[ajunsesem de rasul curcii].o nebunie!...la sf/an le-am dus lui nasimea la tara!se bucura nasa de ele si acum!mie nu-mi mai trebuie..asa o mizerie de m-a speriat!! Pai daca 16 mananca mult vreo 200 cate avem noi sunt termite! Nu trebuie inchise gainile neaparat seara aura! Noi daca plecam dimineata venim seara sau noaptea nu le inchidem numai pe timp de iarna ca sunt probleme cu vulpea! Mizeria lor este ingrasamant pentru gradina, unii platesc bani grei ca sa cumpere gainat sa-l transforme in guano | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Sam Mai 10, 2014 7:19 am | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Sam Mai 10, 2014 7:40 am | |
| - Brindusa a scris:
- aura a scris:
- penelopa a scris:
am mai avut eu o exp.de genu...acum 2 ani,trecand cu sotul printr-un targ de pasaret,nu am rezistat si am luat vreo 10 puici de oua si 2 puici brahma si 2 motate olandeze si 2 pui rasa playmut..nestiind cat mananca,cat de mari se fac..si deloc de neglijat cata mizerie fac!nu va mai spun ca oriunde mergeam,cand se insera musai sa ne intoarcem sa inchidem gainile..[ajunsesem de rasul curcii].o nebunie!...la sf/an le-am dus lui nasimea la tara!se bucura nasa de ele si acum!mie nu-mi mai trebuie..asa o mizerie de m-a speriat!! Pai daca 16 mananca mult vreo 200 cate avem noi sunt termite! Nu trebuie inchise gainile neaparat seara aura! Noi daca plecam dimineata venim seara sau noaptea nu le inchidem numai pe timp de iarna ca sunt probleme cu vulpea! Mizeria lor este ingrasamant pentru gradina, unii platesc bani grei ca sa cumpere gainat sa-l transforme in guano
da Brandusa stiu ca-i ingrasamant,dar erau intr-o curte mica inchisa de vreo 30m di spatele casei..curte unde da geamul de la dormitor.ori ele tocau toata ziua ce la dacea sotul tot felul de concentrate,sprot floarea soarelui,uruiala de porumb,grau,si gainatul impreuna cu apa de o varsau din vase,era ceva de speriat,mai ales vara!mirosea ingrozitor!cand e curtea mare si le tii undeva in spate la distanta de casa...e altceva..trebuia sa ajungem seara ,caci unele nu intrau in magazie,si le gaseam pitite te miri pe unde,le cautam noapte cu lanterna ca ne era mila sa le lasam afara chiar si vara,erau asa frumoaseeee..dar tu??200 ???nici nu-mi pot imagina!!eu cu 11 ouatoare aveam cam 5-6 oua zilnic ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aventuri prin curte | |
| |
|
| |
| Aventuri prin curte | |
|