| Aventuri prin curte | |
|
+5laurabv Dana Caras Doini penelopa Brindusa 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 1:03 pm | |
| | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 1:07 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| |
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 1:55 pm | |
| de dragul ratustelor,...mai ca m-as muta si eu la tara...mi-as umple curtea cu boboci de rata | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 2:39 pm | |
| ... da, dar trebuie sa tii cont ca bobocii de rata se transforma in niste rate galagioase care fac multa murdarie prin curte. Din acest motiv, in copilarie, parintii mei au crescut rate doar 2 ani. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 3:02 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Doini s-a intamplat minunea?
Cred ca da te rog sa-mi mai faci pofta si cu rosii din acelea mari si carnoase, cum mancam eu in Delta. Si fireste insotite de telemea de oaie (daca se poate tot din zona mea, Dobrogea ) Sa te ti atunci ce decolteu voi avea Deci Brindusa, te-ai prins, vreau musai sa manac rosiile alea maari, care ajung sa catareaca si 1 kg . Nu stiu cum se numeste soiul.. Mama mama ce pretentii pe capul meu | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 3:05 pm | |
| | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| |
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 3:49 pm | |
| - penelopa a scris:
- ... da, dar trebuie sa tii cont ca bobocii de rata se transforma in niste rate galagioase care fac multa murdarie prin curte. Din acest motiv, in copilarie, parintii mei au crescut rate doar 2 ani.
Daca sunt rate lesesti nu fac galagile si nici mizerie mare, ratele saxoane sunt mult prea lenese ca sa faca mizerie , alergatoarele indiene sunt intr-o miscare continua deci nu au timp de palavre si nici de mizerie, ratele romanesti- aici e problema, ele sunt cele mai murdare dintre toate | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 9:00 pm | |
| Doini daca nu o fi gata pana aterizezi tu pe meleaguri romanesti, fac pachet in vara si te infrupti | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 9:07 pm | |
| Penelopa asa arata napii mei: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Asa arata rosiile acum, o sa infloreasca si nu am timp sa le pun in pamant [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 9:10 pm | |
| Salcamul meu mult iubit: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 10:17 pm | |
| Ca sa nu depasesc masura, acum servesc: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 10:19 pm | |
| Este superb salcamul Mi-l doresc si eu Dar nu pe balcon | |
|
| |
Doini
| |
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 10:30 pm | |
| Eu acum servesc branza cu ceapa verde, prima masa din zi si ultima Doini cu mare placere daca vreodata vrei salcam galben o sa-l ai si sa stii ca nu este departe momentul Pana acum am primit pachete primul cu flori de la tine altele au fost cu gaste, rate, gaini m-am plimbat cu ele prin metrou de se hizlea lumea la mine ca la urs dar ma apuc de facut imediat | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 10:36 pm | |
| Sa va arat si un hibiscus de fapt singurul pana ieri cand am primit unul din partea unei prietene. Nu stiu daca are nume sau nu, fetele care se pricep poate ma descurca si pe mine: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 10:58 pm | |
| Activitate nu gluma, in ograda cu boboci Brandusa, seminte de rosii grasane ai de dat la pofticiosi ? Sau rasaduri poate ai de vanzare ? Cum sprijini rosiile daca zici ca se fac asa mari, nu se rup vrejii ? Ratele mele lesesti sunt aventuroase rau in curtea asta. A trebuit sa le recuperez de pe la vecini in mai multe randuri, pana am rugat un alt vecin, de le-a smuls penele mari de la aripi . Dincolo, unde am stat nu au zburat niciodata in alta curte sau pe strada. | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 11:21 pm | |
| Bine ai venit! Am de dat seminte, rasaduri am si din alea dar depinde de care, daca vrei portocalii de corbeanca am, inima de bou ros si rosie am, Kristinica care este de bulion am, buzau 22 am. Ce anume vrei? Ce gust cauti? Nu am avut probleme cu ruperea vrejilor, le-am legat bine si au fost plantate dupa ce am pus parii in pamant. Rosiile cherry in forma de para(perunele) au avut peste 2 metrii in inaltime si am adunat de pe ele odata 2 kg de mititele:)) Noi nu le smulgem penele le taiem remigele principale(primele 10 pene din aripa) si nu mai vor sa evadeze. Am avut si noi cateva care umblau hai-hui! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Mier Mai 07, 2014 11:36 pm | |
| - Brindusa a scris:
- Eu acum servesc branza cu ceapa verde, prima masa din zi si ultima
Aha, de ceapa verde am uitat ' - Brindusa a scris:
- Doini cu mare placere daca vreodata vrei salcam galben o sa-l ai si sa stii ca nu este departe momentul
Sa te auda Dumnezeu - Brindusa a scris:
- Pana acum am primit pachete primul cu flori de la tine altele au fost cu gaste, rate, gaini m-am plimbat cu ele prin metrou de se hizlea lumea la mine ca la urs dar ma apuc de facut imediat
Uite ce, eu chiar as vrea sa va trimit oua, sau de ce nu, sa va aduc si acum cateva.. numai sa-mi spuneti cum naiba sa fac Ma pot duce in parcul unde am si filmat anul trecut uriasa gasca de gaste [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dar, stiu eu oare, cum sa aleg oul bun de oul clocit? Pai daca mi se saprge oul clocit in mana sau in masina, mai rau printre vande Mi-ar placea sa aveti oua de gaste canadiene. Sunt foarte frumoase, nu? Uite cate Canadience [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai am o idee. Ii spuneam si lui Cosmin ca aici langa mine, este o casa, in curtea careia sunt niste rate mari, de zici ca-s lebede glumesc, dar sunt mari nene Uite: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nenea asta, are si o pereche de rate lesesti, dar nu am apucat eu sa le fac poze.. As putea macar sa intreb daca nu are un ou de dat Ce zici(eti) | |
|
| |
Brindusa
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 6:30 am | |
| Doini gaste canadiene vreau eu ca sa fca imprinting pe boboci, iei oual din cuib si atat nu trebuie ales. De oua de rate lesesti poti sa vorbesti ca as vrea sa am si eu olandeze | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Aventuri prin curte Joi Mai 08, 2014 8:12 am | |
| Sunteti mortale cu ouale voastre | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aventuri prin curte | |
| |
|