| Gradina Karlei | |
|
+16Myosotis Carina stefana DanaA duduta190578 laurabv geodezia Cora-Maria popescugp bubu ghana Doini Paunita Dana Caras penelopa Karla 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Mai 27, 2014 10:31 am | |
| Nici eu n-am crezut pâna nu l-am vazut pe viu, la un targ de plante. A trebuit sa-l comand ca nu-l mai aveau la vanzare... Bujorul arata bine in poza, Laura, insa nu e cine stie ce in masiv. Are mijlocul crem-galbui foarte pal si se tine singur, insa cam atat. Si nici nu e Honey Gold de fapt, acuma am vazut pe net ca ar fi trebuit ca petalele externe sa fie albe... | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Mai 27, 2014 11:44 pm | |
| Acum ca zici, da ai dreptate Honey Gold ar trebui sa fie alb pe margine cu petalele din interior galbui. Dar sa sti ca mie imi place si al tau | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Mai 28, 2014 4:48 pm | |
| Frumos bujorul;eu am alb ,dar cel rosu desi este de 5 ani nu a facut o floare si mai astept peste cativa ani sa vad ce culoare am din o comanda din Polonia de anul trecut;caci au fost trei si doar unul mai este( au fost mici sau prins doi dar am umblat anul axcesta si am scos un trandafir urcator de alaturi anul acesta si cred ca am deranjat unul ,asa ca mi-a ramas sa vad daca din intamplare la anul nu va iesi ceva acolo) | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Mai 28, 2014 6:15 pm | |
| Daca de 5 ani nu a facut o floare, trebuie scos din pamant si divizat la toamna, apoi replantat. Ori nu are soare destul, ori a fost ingropat prea adanc. Trebuie sa fie plantat aproape de suprafata pamantului, la doi centimetri | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 04, 2014 8:02 pm | |
| Bujorii mei, de care nu pot sa profit din cauza ploilor... Solange: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Victoire de la Marne: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Kansas: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 04, 2014 8:09 pm | |
| Goldmine (e chiar galben) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Belle: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Félix Supreme, imposibil de fotografiat, culoarea fosforescenta: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Coral Sunset, care e simplu si dezamagitor dupa 3 ani de asteptare, noroc ca am trandafiri infloriti alaturi: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sarah Bernhardt: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mier Iun 04, 2014 11:20 pm | |
| Waw Karla ce de frumuseti ! E frustrant sa astepti frumosii bujori sa infloreasca si taman in perioada asta sa ploua si sa tot ploua . Goldmine e frumos rau , nu e arbustiv nu ? La Coral Sunset e prima floare ? Poate de asta te-a dezamagit ....nu cred ca a aratat tot ce poate. | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 05, 2014 11:27 am | |
| Nu, Goldmine e un herbaceu insa nu stiu daca e semi-dublu sau dublu, ca florile sunt atacate de ploaie si nu apuca sa se deschida corect. E prima oara cand imi infloreste. Bobocii sunt crem, insa cand se deschide, interiorul e galben. Un galben aparte, ca lamâile cand trec de la verde la galben. La Coral Sunset le fel, e prima oara cand infloreste... mi-a facut doua flori bof.... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 05, 2014 11:33 am | |
| Martine Guillot (Générosa, D. Massad): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Parfum de Honfleur (Tantau): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Bicentenaire de Guillot (Générosa, D. Massad) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 05, 2014 11:38 am | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 05, 2014 1:41 pm | |
| Superbi bujorii, Solange imi place tare mult. Poate se opreste ploaia si ti se deschide Goldmine, ca mor de curioasa . | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Iun 05, 2014 1:50 pm | |
| E cam tarziu, ca are marginile arse de la ploaie si nu stiu daca se mai deschide. O sa-i fac o poza asa cum e. Oricum, e cel putin semi-dublu... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 06, 2014 9:08 am | |
| Cat pot fi de frumoase... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Vin Iun 06, 2014 9:47 pm | |
| Merci Dana. E tare bine ca le am, nu stiu ce m-as face azi fara ele... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Ian 06, 2015 12:55 pm | |
| ...atunci, ieşi de la hibernare, Karla! Hai, că uite-acuşi vine primăvara! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Ian 08, 2015 8:25 am | |
| Hello Pénélope, curat hibernare. N-am facut mai nimic in gradina toamna asta, doar ce am plantat cativa arbusti... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Ian 08, 2015 9:34 am | |
| Nici o problema, Karla, ca si eu intrasem in hibernare inca din vara Doar ca m-am cam grabit sa ies, inainte de a da coltul ierbii ps. Sincer, imi pare rau pentru actul terorist din Paris! E grav ca exista multi oameni pe lumea asta, care n-au simtul umorului si raspunsd cu ... "simtul omorului"! E grav cand la o gluma se raspunde cu razbunare!!! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Ian 08, 2015 11:00 am | |
| Bine-ai revenit Karla! hai ca acum vine primavara si ne arati ceva frumos de prin gradina ta subscriu la tot ce a spus Penelopa despre atentat. da de simt al umorului la islamisti nu am auzit,nu cred ca exista | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Ian 08, 2015 6:05 pm | |
| Merci,
Eu inca n-am avut parte de frig si ger, e o iarna foarte blanda deocamdata. Cat despre cretinii aia, sper din toata inima sa-i neutralizeze car mai repede si fara alte victime. In moment de astea, de barbarie, se vede prin contrast cat de civilizata e lumea noastra ... | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Ian 13, 2015 9:06 am | |
| Nici la noi n-a fost chiar asa rau pana acum! Mai rau e cu extremele astea: o zi temperaturi pozitive, urmatoarea zi aceleasi temperaturi, dar negative Se pare ca, cel mai mult, plantele au de suferit. Am lasat 2 plante de Aucuba neprotejate (le faceam o mica sera rece) si acum le vad frunzele innegrite Nu stiu daca isi mai revin la primavar | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Ian 13, 2015 1:15 pm | |
| Nu stiu nici eu, n-am vaut niciodata aucuba ca cica creste greu. Insa nu cred ca o sa moara... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Ian 19, 2015 10:26 am | |
| Karla draga, nu stiu daca sughiti, caci mereu imi zboara gandul la tine. Cum ies/intru de zeci de ori/ zi din casa, imi pica ochii pe niste trandafiri trimisi de tine si unul - foarte drag mie fiindca e cu putin mov - de la Alina. Sper sa revina si ea odata cu venirea primaverii. Ah si mai am pe langa ei, irisii dungati de la Pene | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Lun Ian 19, 2015 10:57 am | |
| Oh, pai mare bucurie imi faci, bine ca-ti merg Myo. Ai mai avansat cu gradina, ai mai gandit planul? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradina Karlei Mar Ian 20, 2015 10:54 am | |
| Asa, bre, treziti-va la viata! Myo, ia treci si reactiveaza-ti gradina. Parca tu aveai " aucuba afara. Cum se comporta iarna la tine dincolo ? | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Karlei Joi Mai 14, 2015 12:48 pm | |
| Incerc sa pun poze... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Karlei | |
| |
|
| |
| Gradina Karlei | |
|