| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 2:25 pm | |
| Cora este si phalaenopsis sanderiana. Am vazut intamplator, uitandu-ma dupa vanda lui Doini. Este roz si verde. A mea si a Danei e verde. Uita-te aici, nu seamana? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 2:34 pm | |
| Ei ca sa vezi... scuze. Dar nu seamana cu draguta cu pui multi a DaneiA,din care ai si tu. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 2:48 pm | |
| Sunt mai multe poze daca te duci si cauti Phalaenopsis sanderiana. Si cred ca este si ca a noastra. Daca nu-i, nu-i. N-avem sanderiana nici phale, nici vanda! Oricum eu n-am numele notate la niciuna. In albumele voastre le vad numele! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 2:50 pm | |
| O sa mai studiez problema... Si daca tot esti la autocritica,nici nu pui pe flickr toate pozele suficient de repede | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:01 pm | |
| Gata, le-am pus! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:06 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:20 pm | |
| - Dana Caras a scris:
Oricum eu n-am numele notate la niciuna. In albumele voastre le vad numele! Sti ce-mi "place" la mine? Eu caut numele, imi pierd orele de somn facand asta, iar dupa ce le trec in albume, sau la topicul de identificare, uit sa etichetez plantele in sine Asa ca scumpa Dana, de pomana am numele trecute in albume, daca nu le am notate si pe pahare Harcea parcea mai sunt si eu | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:27 pm | |
| Dragele mele, dupa cum am promis ieri, am mai facut poze azi prin gradina si am facut si aromaterapie printre zambile! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:29 pm | |
| E uite, acum te "invidiez" eu Foarte dragute sunt toate! Felicitari mai Danuta-harnicuta noastra | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:33 pm | |
| Ei, acum ma simt mai bine! Ma bucur ca iti plac florile din gradinuta mea! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:44 pm | |
| Asa si trebuie sa te simti, ca ai flori frumoase foc! Asta imi place de mor! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 4:52 pm | |
| Vai si tu ai narcise mai smechere! Tare imi plac | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 9:44 pm | |
| Multumesc Dana, Cora, mai urmeaza si alte soiuri sa-mi infloreasca! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 9:49 pm | |
| Dana A la noi doar cateva zambile,narcise si o lalea;ce inseamna diferenta de timp caci la noi a fost cel mai rece pe zi din tara in ultimul timp. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 10:02 pm | |
| Ce diferenta anul asta fata de anul trecut, de aproape o luna! Asta e din 21 aprilie 2013! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar asta e din 25 martie 2014! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 10:43 pm | |
| Si mie imi place narcisa care-i place lui Doini , ai idee cum se numeste soiul ? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 10:46 pm | |
| Eee, cand le-am cumparat erau cu nume, numai ca nu le mai stiu! Le gasiti pe Atlasplant. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 10:53 pm | |
| Mersi Dana, o sa caut, e deosebita. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 25, 2014 10:56 pm | |
| Si la mine a venit primavara mai repede cu o luna. Sarmanele pasari, sunt totalmente debusolate. Ati vazut pozele cu familia de gaste de Nil.. Sarmanele, au clocit in toiul iernii.. Dar noptile sunt reci, si boboceii noi scosi din oua, mor de frig Imi amintesc ca anul trecut, la sfarsit de martie cand am revenit in Nl, campurile nu erau inflorite, peluzele la fel.. Acum toate au explodat cu o luna inainte de vreme.. Au inflorit pomii, s-au trecut deja narcisele de pe peluze, etc... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 26, 2014 10:09 am | |
| Primavara asta este foarte grabita! As putea spune ca "m-a luat" pe nepregatite La mine au inflorit si lalele, iar pomii (caisi, corcodusi, visini ) deja au inmiresmat aerul cu parfumul specific florilor lor! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Apr 01, 2014 12:16 pm | |
| Au sosit printesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Multumesc draga Doini, fara tine, inima mea nu avea parte de atatea emotii! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Apr 01, 2014 12:21 pm | |
| Le-am vazut, sunt frumoase Dana,sa-ti traiasca ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Apr 01, 2014 12:29 pm | |
| Dana, sa-ti traiasca fericite, le-am vazut pe viu, sunt SUPERBE!!!! La mine, un bobocel cazut. Le-am facut poze dar le pun dupa ce imi pun fetele la facut baita. Doini, MULTUMESC!!!!! Te-ai intrecut in a alege flori pentru noi, sunt deosebite! Iar cu impachetatul, sigur n-ai urmat niste cursuri si pentru asa ceva? Un cuvant inca: Desavarsit, perfect de la inceput pana la sfarsit! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|