| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 4:53 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ei sunt noii mei copilasi! 30 la numar! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 4:55 pm | |
| De la magazinul de pui! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 4:57 pm | |
| Asta iti mai lipsea ca aveai prea mult timp liber! Pai sa-ti traiasca sunt draguti. Da ce intentii de viitor ai cu ei? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 5:00 pm | |
| Multumesc! Pai intentiile cam astea ar fi: supica de pui, fripturica la cuptor, ...... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 5:03 pm | |
| Pai succesuri atunci ! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 5:06 pm | |
| Multumesc! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 7:25 pm | |
| Dana, sa-ti creasca mari copilasii cei noi! Daca tot n-ai gasit orhidee, is buni si puii! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 9:04 pm | |
| Nu vezi pozele cu puiutii ? Ciudat... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 9:10 pm | |
| Nu, nu le vad | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 9:15 pm | |
| Uita-te pe sunphoto | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 9:28 pm | |
| Buna idee Dar am atatea notificari, incat nu stiu pe care sa le deschid mai intai, plus ca nu as vrea sa pierd nimic Am nevoie de o clona | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 18, 2014 11:43 pm | |
| Am reusit sa vad puisorii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sa fie sanatosi draga Dana, si sa ceasca mari si na... Sa ajunga cum vrei tu si unde vrei tu.. In farfurie Glumesc si te pup . | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 8:05 am | |
| Va multumesc si va invit la o fripturica! mai la vara! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 3:12 pm | |
| Mor de nerabdare sa va arat cu ce regine m-am intors acasa! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Astea doua sunt in acelasi ghiveci, ori sunt doua intr-un ghiveci, ori e din aia care isi schimba culoarea pe masura ce floarea se maturizeaza. [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 3:30 pm | |
| Ai ma Dana ce frumuseti ti-ai luat Ultimile doua, imi plac de mor acum! Sa te bucure cu zeci de flori!!! Sunt si parfumate? Dar nici nu mai conteaza la cat sunt de frumoase! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 3:32 pm | |
| Merci! Au un parfum suav si timid! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 3:33 pm | |
| Lasa nu-i nimic, compenseaza cu frumusetea stralucitoare | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 7:32 pm | |
| vai de mine acu am aterizat si eu de la film le vazusem exact la plecare,aoleu ce frumoase sunt! ultimele 2 imi plac si mie foarte foarte mult Sa-ti traiasca !
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Mier Mar 19, 2014 7:37 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 7:36 pm | |
| Aoleu nu pot sa cred,te omor Dana! Tocmai am aflat ca mai aveau o pelorica ca a ta si ai lasat-o acolo in loc s-o cumperi si sa mi-o trimiti mie! Deci sunt foarte suparata! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 7:39 pm | |
| Te omor ! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 7:43 pm | |
| Daca o mai gasesc maine.... ma mai omori? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Mar 19, 2014 7:48 pm | |
| nu desigur dar nu se pune problema s-o mai gasesti... cred ca DanaC a luat-o de mult. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|