| Specii si modele de orhidee parfumate | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Joi Feb 27, 2014 11:22 pm | |
| Eeee, mai, Cora, avatarul e pentru iluzie optica si inducere in eroare Acum, ca m-am deconspirat, nu pot decat sa va multumesc pentru aprecieri si sa va astept, oricand, in ograda mea! DanaC, de munca ma cam ocup eu, in timpul ramas dupa serviciu si in we-uri, cu micul ajutor venit din partea sotului. De cele mai multe ori ma comport ca un robot | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 2:30 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 4:05 pm | |
| Ei Dana draga, eu in raiul Penelopei am avut norocul sa fiu si sa le cunosc personal pe aceste vrednice gradinarese! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 4:10 pm | |
| Poate la topicul asta ne mai ajuta DannyElle, ea e experta la orhideele parfumate! Ia priviti aici o miltonidium pupukea primita in dar de la Danny! [img] DSC_0016 by danaababei, on Flickr[/img] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 4:20 pm | |
| Ce bine arata Ea are toate tijele acelea care se vad ? A ce miroase ? | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 4:24 pm | |
| Da, ale ei sunt toate tijele! Miroase a..... nu stiu ce sa zic, poate ne ajuta Danny! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 5:23 pm | |
| Mai fetelor, dar voi vreti sa o iau razna? Pai nu-i suficient ca vreau toti papucii din lume si toate vandele, acum vreau si miltonidium parfumat cu o padure de tije Bestial arata Dana, daca mai e si parfumat, esti de alergat | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 5:28 pm | |
| Hi, hi! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 5:56 pm | |
| Sti, eu Muc cel Groaznic ma foiam si ma intrebam unde mai vazusem frumusetea asta.. Ehe, acu stiu, ca de cateva zile l-am admirat , am felicitat-o pe Danny pt el si fireste ca l-am adaugat la lista de dorinte | |
|
| |
DannyElle
Numarul mesajelor : 11 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Freelancer all the way Stare de spirit : Happy, happy, joy, joy Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 9:19 pm | |
| Dana ma bucur sa il vad inflorit! Iti place parfumul? e putin ciudat, dar eu il ador, de dimineata in special. Acum tot balconul mirose numai a el Ca o descriere, o sa sune aiurea dar aduce putin a tamaie.. atunci cand e dupa amiaza, dar dimineata e un dulce greoi, dar placut. In fine depinde de gusturi cand o sa pot pune poze o sa impart cu voi parfumatele mele cu nume cu tot si descriere de parfum | |
|
| |
DannyElle
Numarul mesajelor : 11 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Freelancer all the way Stare de spirit : Happy, happy, joy, joy Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Vin Feb 28, 2014 9:21 pm | |
| Apropo Doini, ce geloasa sunt!!! Catt sunt parfumate? deci super! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate Mier Apr 16, 2014 11:27 am | |
| Cymbidium mie astea imi plac si vandele ca nu prea stiam ce si cum da vazui aci hm .. am draci in capatina ..stau potol sa termin cu masterul si bancile ...uf .. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Specii si modele de orhidee parfumate | |
| |
|
| |
| Specii si modele de orhidee parfumate | |
|