| Despre orhideele noastre - discutii | |
|
+16DanaA ghana Tinkerbell doinabacau laurabv aura Doini duduta190578 Myosotis Vernil gabriela60 bubu georgiana stefana Marga penelopa 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Vin Iun 20, 2014 9:25 am | |
| Sa dea Domnul sa-si revina! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Vin Iun 20, 2014 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Vin Iun 20, 2014 4:27 pm | |
| Si Cropmax-ul! | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Vin Iun 27, 2014 8:37 am | |
| Ia uitati ce am gasit eu : More Nutrition with Milk Many people use milk as a fertilizer for their orchids. They do not put it directly on the plant. A good way to apply it is with an empty milk container. It can be a jug or carton that has just been emptied. Place the water for your orchids in the container without rinsing it out. This will give you a slightly milky solution to water the plants with. Better Looking Plants Many people use a product for leaf shine. It will make the plants look a little more vibrant and healthy. This is important if you are going to an orchid show with your plant. However, these products are usually forbidden at shows. You can use milk as a leaf shine. It will make them look good and protect them, at the same time. Summing it up Many people do not realize that milk is good for growing orchids. However, it should be given in moderation. Powdered milk and water is good for insects and fungus. A small amount in the water is good for fertilizer. It can also be used as leaf shine. Am gasit pe cineva de pe facebook care punea lapte la vande si asa am ajuns la articolul asta. O sa pun si eu
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Vin Iun 27, 2014 5:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Vin Iun 27, 2014 3:24 pm | |
| Eu nu m-as aventura cu laptele ca fertilizant. Exista sumedenie de fertilizanti pe piata (unii special pentru orhidee ). La ale mele le pun destul de rar si mai ales primavara. Am vazut pe un topic o discutie despre reinfloriri. Vreau sa va arat o Epilaeliocattleya care a stagnat la mine o vreme destul de indelungata dupa ce am cumparat-o redusa din Hornbach. De curand a facut o floare singuratica, incantatoare si delicata Ar putea fi Charlie Brown, dar eu am cumparat-o fara nume acum vreo 4 ani. Ma gandesc ca daca vreau sa faca flori mai multe ar trebui sa le rasfat cu fertilizant ceva mai des, bineinteles o idee mai diluat. Editez mesajul ca sa va arat cum s-au deschis florile de pe alta tija la phale cu florile grena ca de ceara Asa au fost primele Si asa sunt seria a doua | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Vin Iun 27, 2014 4:30 pm | |
| Patru ani? Cred ca le-as da ingrasamant cu lingurita precum bebelusilor dar nu lapte Glumesc, dar tare nu as vrea sa fiu nevoita sa astept atat de mult o reinflorire. Frumoasa pelotica asta. Ma incanta cum a reinflorit Stiti, eu nu am nicio pelorica. Am doar semi.. Doamna Stefana, de cand ati inceput sa strangeti orhidee? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii | |
| |
|
| |
| Despre orhideele noastre - discutii | |
|