| Despre orhideele noastre - discutii | |
|
+16DanaA ghana Tinkerbell doinabacau laurabv aura Doini duduta190578 Myosotis Vernil gabriela60 bubu georgiana stefana Marga penelopa 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 1:15 pm | |
| Merci Cora. Da, nu e cazul de putrezire, slava Domnului! Pe mine m-a mai ingrijorat ceva, ce mi-a spus Frenk. Cum ca radacinile par arse dupa tratamentul cu Atonik Stiti ceva, astazi, voi face cateva poze ca sa intelegi si mai bine ingrijorarea mea. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 1:17 pm | |
| da neaparat fa-le poze arse de atonik se poate dar doar daca ai depasit concentratia sau ai facut tratament prea des ceea ce nu e cazul | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 1:26 pm | |
| Nu am depasit nici concentratia. Cand ma eliberez, voi face poze si vedem ce am de facut | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:27 pm | |
| Am facut poze Vandelor din discutie: Ieri le-am dusat Iar astazi aveau textura descrisa mai sus. | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:34 pm | |
| Vandele din primele poze nu au nimic in neregula asa arata si ale mele.
| |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:36 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:37 pm | |
| Cora, tu vorbesti serios? Pai imi iei o piatra de pe inima Hai sa vad de spui de urmatoarele. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:41 pm | |
| Cu petele ar trebui sa ai grija, tine-le sub observatie,vezi ce se intampla si mai ales daca se intind Vanda la reducere are cam putine radacini e adevarat dar sunt totusi cateva, vad ca se straduieste sa supravietuiasca,nu-ti pierde speranta. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:48 pm | |
| Bianca a citit anul trecut pe un site despre vande despre 2 tipuri de ingrasamant Peters Profi - BLOSSOM BOOSTER Peters Profi 20-20-20 All Rounder Mi-a recomandat si mie. La mine si-a facut efectul mai greu la ea mai repede dar in final si la mine au aparut radacini noi. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:50 pm | |
| Asa voi face. Sper sa nu se intinda. Ea este Vanduta redusa cu frunze pricajite Sa-i fac un tratament cu CropMax? As turba sa o pierd. Este superba si culoarea si textura florii. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:53 pm | |
| Eu de Cropmax asta nu stiu nimic | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 10:54 pm | |
| Si de unde ati luat ingrasamantul? Am vazut si in filmuletele Danielei un ingrasamant special, dar cred ca doar de pe internet il pot lua. Oricum ceva trebuie sa cumpar, ca nu mai am nimic. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 11:02 pm | |
| l-am luat de la un tip de pe sunphoto Daniela foloseste din cate stiu eu Orchid Focus da e comandat de pe net de pe un site romanesc | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mier Mar 19, 2014 11:04 pm | |
| Bravo, ca imi statea pe limba numele. Merci Cora! Il gasesc pe net si aici. Cred ca voi comanda si eu tot Ochid Focus. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Joi Mar 20, 2014 8:16 am | |
| Doini, te-ai stricat la cap? Arata foarte bine vandele alea! Stai sa vezi ce pricajita am eu! si nu-mi fac atatea probleme. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Joi Mar 20, 2014 10:57 am | |
| Desi ma bucur ca si tu imi spui ca imi fac griji aiurea, mai am totusi mici emotii Nu am cum sa nu compar cu radacinile argintii ale Vandelor mari De ce acelea sunt toate cu tenta maronie, iar astea nu Tind sa cred ca le-am facut eu ceva. Ori cu Atonik-ul, ori dusurile astea zilnice .. Nu vreau sa par Gica Contra | |
|
| |
puffy80
Numarul mesajelor : 13 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : Gradinarit Stare de spirit : :) Data de inscriere : 14/03/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Joi Mar 20, 2014 11:13 am | |
| Si mie mi se pare ca arata bine. Daca radacinile isi schimba culoarea la udat in verzui atunci sunt vii si lucreaza. Petele ot fi si de la ceva manevrari, adica mecanice. Daca nu avanseaza nu e cazul sa iti faci griji. Am si eu pe cateva frunze. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Joi Mar 20, 2014 11:16 am | |
| Te pup Bianca ma bucur ca ai confirmat si tu ca e totul ok cu vandele ei. | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Lun Mar 31, 2014 8:09 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mar Apr 01, 2014 7:10 am | |
| Super, s-au trezit si ele la viata! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mar Apr 01, 2014 8:26 am | |
| Vezi, deci te-ai ingrijorat degeaba. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii Mar Apr 01, 2014 9:11 pm | |
| Ma bucur pentru radacinile tale, la fel de mult ca si pentru ale mele. Poate, poate ne uimesc in continuare! Doame ajuta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre orhideele noastre - discutii | |
| |
|
| |
| Despre orhideele noastre - discutii | |
|