| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 1:57 pm | |
| eu am terminat o serie ,fac alta!la mine se bea sirop de soc ,de muguri de brad de salcam trandafir si de visine,mai mereu. eu usuc soc si am tot anul...iar de restu i-mi pregateste sora an de an.in august ma duc sa le iau. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 3:36 pm | |
| Multumesc frumos, Aura! N-am facut niciodata, acum e prima data. Fac de trandafiri in fiecare an, mie imi place. Si de visine. Cel de muguri de brad stiu ca-i bun pentru tuse, n-am facut dar am baut undeva. Din socul uscat faci ceai?
Cora, am auzit de cutremur. La mine nu s-a simtit. Te-ai speriat, l-ai simtit? Infloreste preferata ta, sunt foarte curioasa daca a ramas la fel. Nu-mi dau seama deocamdata. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 4:55 pm | |
| - aura a scris:
- amarylis primit de la Doini odata cu vandele [url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]]
Dar ce i-ai facut de a si inflorit? Ai mei inca mai au putin, si imi este teama ca vor inflori chiar cand voi pleca Cei mici dau semne bune si ei? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 5:01 pm | |
| De speriat nu m-am speriat dar m-am ingrijorat un pic ca desi nu a fost puternic, a fost foarte lung. Stateam la masa si se misca camera cu mine si nu se oprea. Eu stau la 9 si am resimtit la maxim daca pot spune asa. "Pacat" ca eram in bucatarie si nu in camera, acolo as fi vazut lustra cum se balangane si ar fost fost mai...thriller ! Deci infloreste in sfarsit Dana, de-abia astept ! Foarte frumos amarylisul Aurei | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 5:17 pm | |
| hello!amarylisul are 3 tije cu flori!!!3[.sper ca se vede.].ce sa-i fac Doini???l-am pus in ghiveci de cum l-am primit cu putina apa...si in soare cu el.ceilalti abia acum dau semne,pana ma intorc sper sa vad miscare.. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 6:19 pm | |
| Super fain, 3 tije ca la expozitie Vezi, se vede ca ti l-am dat cu toata inima Dar si tu le cunosti chichitele La cate zile ii uzi cand sunt in plina crestere? Eu o fac cand imi amintesc si astfel pamantul este mai tot timpul uscat. Sper sa reusesti sa-i ingrasi si pe cei mici si sa ne bucuram impreuna de florile lor. Sti, mi-ar placea sa gasesc un fermier si sa campar direct de la el bulbi. Asa, ca sa mai maresc taraba Pai nu? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 7:01 pm | |
| da..musai sa gasesti bulbi la un fermier..trebuie sa ai marfa dvesrsificata/taraba...nu??pt toate gusturile si toate buzunarele...adica ,daca nu are de vande,are de bulbi si tot nu pleaca omul cu mana goala!apa??pai daca sunt afara..nu apuca sa li se usuce pamantul..totul e sa aiba drenaj bun...fara farfurie sub ghivecisi pamant usor,eu pun 3 parti mranita si 1 parte nisip...stii eu pe vremuri aveam produse si pt maruntisul pe care trebuia sa-l dau rest...si multi refuzau restul mai voiau cate ceva ce se incadra...ba de multe ori mai desfaceau portofelul..totul sa se simta bine tot omul..si cel ce are de unde...si cel ce are mai putin.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 8:15 pm | |
| Marfa diversificata, dar exclusivista Si cu numar de produse impus, ca altfel nu este rentabil sa am "taraba" Asa ca din pacate nu ma adresesz decat unora, iar aceia in primul rand trebuie sa perceapa "niste lucruri". Bulbii astia de Amaryllis sunt mare figura, dar sunt scumpi ei deja prin magazine, de acea imi trebuie un fermier. Stiti ce mi-ar placea sa descopar? Un fermier de bujori Hai si irisi pentru Laura | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 9:55 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 10:54 pm | |
| Da, bujori neaparat, ca am o pata pusa si de irisi n-am loc . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 11:02 pm | |
| Laura, sa iti spun ca am descoperit absolut intamplator o sera de muscate? Miercuri dimineata am fost in Rotterdam, si la intoarcere spre Haga am luat-o pe un alt drum, nu pe autostrada si cand colo, ce sa vad, o sera de muscate Ma si gandeam cat te voi umple de muscate toata viata Bubu, am eu o sera de bujori si de Hortensia foarte aproape. Dar din cate pare, sunt specializati pe flori taiate. In primavara cand am fost la campurile de zambile si narcise, am descoperit un lan de bujori Avem timp sa le facem pe toate | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 3:16 pm | |
| Doiniiiii!!!!uite ce amarylis am!! [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] se numeste chery nymf,si e urias! mersi Doini pt.asa un crin frumos!!
Ultima editare efectuata de catre aura in Lun Mai 26, 2014 3:18 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 3:18 pm | |
| aici cumnata-mea indragostita de el... [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 3:32 pm | |
| Ma bucur enorm!!! Este dupa inima ta, absolut superb si cu florile asa de mari !!! Cati ai in total? Ce zici daca te apuci de facut o colectie, dar numai asa mari de expozitie. Apropo, pe asta l-am luat de la expozitie, de la Keukenhof | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 3:42 pm | |
| da.mai vreau dar nu rosii ca am destui...si nici albi ca si dintrastia am.portocalii,roz,verzi,si orice combinatie,de culori.vezi de aceea va inteleg /voi cu orhideele pt ca si eu am slabiciunea mea... vezi ca a plecat documentul catre destinatie.scriu aici si pe m.p.suni tu sau sun eu??maine dupa pranz,intra in posesie.sa fie aproape de telefon. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 4:42 pm | |
| Suna tu te rog Eu ii trimit mail Sa iti dea Dumnezeu sanatate si bucurii dupa miile de ganduri pe care ti le-am transmis de-a lungul acestor zile de cosmar!!! Iti voi trimite toate modele lumii de bulbui de Amarillys, pentru ca mi-am amintit aseara, exact casa fermierului de unde i-am luat pe cei mici (amaratii de ei, ca nu am stiut sa-i ingrijesc) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 5:02 pm | |
| ce frumos e Geodezia si al tau!!l-am admirat si pe sunphoto.frumos ca un fluture! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 26, 2014 7:43 pm | |
| E o frumusete! Are o culoare superba! Si crinii imi plac foarte mult! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 12:25 am | |
| Helloo!!!am reveniiit!gata cu vacanta.. mi-ati lipsit! am selectat cateva fotografii si am facut un album/sun.daca vreti sa vedeti unde am fost,intrati! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre aura in Lun Iun 09, 2014 12:30 am, editata de 2 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 12:27 am | |
| maine dimineata o sa o sun si eu pe Doini ,sa vedem cum facem poate ne vedem! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 8:40 am | |
| - laurabv a scris:
- Bine ai revenit printre noi Aura Frumoase locuri ati vizitat
bine te-am gasit Laura! da,asa este sunt locuri foarte frumoase acolo,insa in acest an am fost puuutin dezamagita,...prea multi romani dornici de fala...cu muzica la maxim in masina si parcate cu tupeu prin centrul statiunii,blocau accesul la tot pasul..unde te uitai erau masini de RO.pe serpentine faceau concursuri de depasiri,la terase erau galaciosi,pe plaja se alergau si tipau cat ai tineau plamanii,se strigau unii pe altii de la distanta...ce mai .insa ignorand acest aspect,insula e de vis!am adus lastari de leandri roz si rosii,ai pun la prins,daca reusesc sa-i prind i-ti dau si tie.tecile cu semintele sa stii ca erau plesnite si goale,unele deja putrede.erau de anul trecut caci anl acesta e prea devreme de seminte.altfel i-ti aduceam cu drag. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 9:57 am | |
| Bine ai venit Aura ne bucuram ca te-ai simtit bine si ca ne-ai tinut la curent cu tot ce faceai pe acolo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|