Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

universul meu

In jos 
+20
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
leonor
costieanuconstantin
georgiana
ghana
Marga
duduta190578
geodezia
penelopa
Paulyna
stefana
bubu
laurabv
Myosotis
Doini
Vernil
popescugp
aura
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

universul meu - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:22 pm

clematitele mele [url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:22 pm

o parte din universul meu [url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:29 pm

Arata super Aura, dar sincer nu-mi imaginez cum te descurci cu toate plantele astea, cu serviciul si restul  Shocked 
Ai toata admiratia mea  applause 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:42 pm

Cora,ce vedeti voi aici sunt o parte din ce am...doar o parte...pai cum sa ma descurc?de 2-3 ori/zi fac o inspectie generala..iar diminetile intre 6-7 sunt ale lor...si inca odata/seara...pt mine e relax..  cheers aici mai multe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 23, 2014 3:43 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:43 pm

Aura, ai o gradina interesanta.Ordonata si probabil adaptata lipsei terenului .Sincer ,te admir pentru modul in care ai gasit solutia asta.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:48 pm

da,Rux,multumesc pt admiratia ta.practic toata gradinita are 80m patrati,foarte multe le tin in ghivece ,mari,mici,pe sus,pe jos,oriunde am un loc gol i-si gaseste loc o floare,bineinteles dupa cerintele ei.pe langa plantele cu flori,am multe si de ornament.plante mari,de apartament pe care vara le scot pe toate in curte...simt acut nevoia de spatiu mai mare...dar,nu-i asa?nu le putem avea chiar/toate,caci mereu ne dorim cate ceva...eu din 500 m patrati atat am putu opri pt flori si curte...restul constructii.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 3:53 pm

[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] tot la mine..inghesuiala mare,mon chery!!!

Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 23, 2014 4:14 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:03 pm

Aura ai flori si pe leagan, sau nu vad eu bine ?
Imi place foarte mult gradinita ta. E de revista poza. Probabil te cam chinui la curatenie cu atatea ghivece, dar merita zic eu.
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:08 pm

Da,da de revista zic si eu !
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:11 pm

haha ,Myosotis ai privirea de vultur,si spiritul de observatie e la locul lui, [url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] da.am si /leagan,caci nu am timp sa stau/el in cursul saptamanii.in we.il eliberez,pt musafiri...da,permanent le curat de frunzele uscate,si apoi cu un pistol conectat la furtun si cu o racleta mare de curte numaidecat spal toata curtea,pana la poarta...vara e o placere... [url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:16 pm

Mi-au cazut ochii pe leagan fiindca ma si imaginam stand in el si admirand florile. Mi-am dorit mereu un balansoar in gradina. Daca nu sub o bolta de trandafiri, macar asa la umbra unui pom sau intr-o "camera" cum e gradinita ta.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:23 pm

[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:24 pm

[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:24 pm

[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] terasa mica..

Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 23, 2014 4:27 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:26 pm

[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] cum va spuneam.peste tot flori..si ar mai fi..  dureri de cap 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:30 pm

Myosotis a scris:
Mi-au cazut ochii pe leagan fiindca ma si imaginam stand in el si admirand florile. Mi-am dorit mereu un balansoar in gradina. Daca nu sub o bolta de trandafiri, macar asa la umbra unui pom sau intr-o "camera" cum e gradinita ta.
sa stii ca asa ma imaginam si eu ,cand l-am cumparat,acum abia daca am timp sa stau in el...si cand am timp prefer sezloong..pe el se "bat"musafirii..
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:34 pm

Aura, felicitari pentru tot ceea ce ai! Superbe toate, un univers de vis! applause applause applause applause applause 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 4:56 pm

Dana Caras a scris:
Aura, felicitari pentru tot ceea ce ai! Superbe toate, un univers de vis! applause applause applause applause applause 
mersi Dana...eeeeii nu de vis,dar e al meu..si ma relaxez in el..am vazut eu...curti de vis.dar i-ti trebuie curte mare sa te desfasori...mie i-mi place foarte mult gazonul..de exemplu...ori eu nu am unde sa pun,de asemenea as pune in pamant peste an toti ficusii,si palmierii,si yucca ,si pomul de dafin...colocaziile..muuulte din ce le tin in ghivece si vase mari le-as pune in pamant primavara si le-as scoate toamna.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 5:12 pm

Ti-ar mai trebui vreo 5 clone sa faci toate astea.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 5:16 pm

Myosotis a scris:
Ti-ar mai trebui vreo 5 clone sa faci toate astea.
in alta viata Myosotis,in alta viata asta voi face...si multi pomi fructiferi si pe sub ei ,boboci de rata...si muuulti fluturi !!!! universul meu - Pagina 38 1070322242 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeVin Mai 23, 2014 5:20 pm

chiar!voi ce v-ati mai dori in plus fata de ce aveti acum, intr=o alta viata?ca sigur vom avea o alta viata!eu vreau o livada cu meri si caisi,piersici si ciresi...si cum am mai spus..multi fluturi[nu la mansarda]ci prin livada,si cu muuuti boboci de rata.aaa si musai un paraias prin mijlocul gradinii!cer mult???
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeSam Mai 24, 2014 12:21 pm

Aura, te rog sa ma ajuti. Am cumparat soc, dar e in punga, scuturat, nu stiu cate flori or fi acolo. Are 300 gr. Acuma, zi-mi cat zahar si cata apa pun? Sau pun cum ma lasa inima? Macar asa orientativ, niste cantitati, te rog. Merci!
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeSam Mai 24, 2014 1:10 pm

Dana, las-o un pic pe Aura sa-si revina ca a fost cutremurata Laughing 
La noi a fost cutremur la 12,30 , nu cred ca s-a simtit si la voi ca e venit din Marea Egee ...
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeSam Mai 24, 2014 1:51 pm

haha...nu am simtit nimic..de fapt de obicei nu se simte la mine acasa..casa e facuta de noi in 1990 si initial am pus fier si beton pt 3 etaje ,dar dupa primul ne-am oprit,asa ca nu am simtit...si-n plus de asta stiti voi ce fac eu acum???sunt /youtube descarc/stik muzica ce-mi place mie sa am pt drum lung...caci asta-mii place cel mai mult dintr-o plimbare...drumul luuung...la volan cu muzica tare!!!!
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitimeSam Mai 24, 2014 1:55 pm

Dana,pt florile care le ai tu,pui into oala apa 1 si 1/2  -2l apa +2kg.zahar la fiert[tb.sa dea in clocot zaharul sa nu se borseasca]adaugi socul +3-4 lamai taiate felii groase cu tot cu coaja.lasi inca vreo 1/2 ora/foc domol.dai deoparte si lasi asa inca vreo 4 zile la racoare.mesteci din cand in cand.apoi strecori si pui la sticle[ideal sa nu fie din plastic,ci sticla de sticla]pastrezi la frigider pana la 6 luni.da-l termini repede garantez.pui exact ca orice sirop cu apa minerala.

Ultima editare efectuata de catre aura in Sam Mai 24, 2014 2:18 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 38 Icon_minitime

Sus In jos

universul meu
Sus 
Pagina 38 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» universul meu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: