| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:22 pm | |
| clematitele mele [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:22 pm | |
| o parte din universul meu [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:29 pm | |
| Arata super Aura, dar sincer nu-mi imaginez cum te descurci cu toate plantele astea, cu serviciul si restul Ai toata admiratia mea | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:42 pm | |
| Cora,ce vedeti voi aici sunt o parte din ce am...doar o parte...pai cum sa ma descurc?de 2-3 ori/zi fac o inspectie generala..iar diminetile intre 6-7 sunt ale lor...si inca odata/seara...pt mine e relax.. aici mai multe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 23, 2014 3:43 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:43 pm | |
| Aura, ai o gradina interesanta.Ordonata si probabil adaptata lipsei terenului .Sincer ,te admir pentru modul in care ai gasit solutia asta. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:48 pm | |
| da,Rux,multumesc pt admiratia ta.practic toata gradinita are 80m patrati,foarte multe le tin in ghivece ,mari,mici,pe sus,pe jos,oriunde am un loc gol i-si gaseste loc o floare,bineinteles dupa cerintele ei.pe langa plantele cu flori,am multe si de ornament.plante mari,de apartament pe care vara le scot pe toate in curte...simt acut nevoia de spatiu mai mare...dar,nu-i asa?nu le putem avea chiar/toate,caci mereu ne dorim cate ceva...eu din 500 m patrati atat am putu opri pt flori si curte...restul constructii. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 3:53 pm | |
| [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] tot la mine..inghesuiala mare,mon chery!!!
Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 23, 2014 4:14 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:03 pm | |
| Aura ai flori si pe leagan, sau nu vad eu bine ? Imi place foarte mult gradinita ta. E de revista poza. Probabil te cam chinui la curatenie cu atatea ghivece, dar merita zic eu. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:08 pm | |
| Da,da de revista zic si eu ! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:11 pm | |
| haha ,Myosotis ai privirea de vultur,si spiritul de observatie e la locul lui, [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] da.am si /leagan,caci nu am timp sa stau/el in cursul saptamanii.in we.il eliberez,pt musafiri...da,permanent le curat de frunzele uscate,si apoi cu un pistol conectat la furtun si cu o racleta mare de curte numaidecat spal toata curtea,pana la poarta...vara e o placere... [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:16 pm | |
| Mi-au cazut ochii pe leagan fiindca ma si imaginam stand in el si admirand florile. Mi-am dorit mereu un balansoar in gradina. Daca nu sub o bolta de trandafiri, macar asa la umbra unui pom sau intr-o "camera" cum e gradinita ta. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:23 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:24 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:24 pm | |
| [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] terasa mica..
Ultima editare efectuata de catre aura in Vin Mai 23, 2014 4:27 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:26 pm | |
| [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] cum va spuneam.peste tot flori..si ar mai fi.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:30 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Mi-au cazut ochii pe leagan fiindca ma si imaginam stand in el si admirand florile. Mi-am dorit mereu un balansoar in gradina. Daca nu sub o bolta de trandafiri, macar asa la umbra unui pom sau intr-o "camera" cum e gradinita ta.
sa stii ca asa ma imaginam si eu ,cand l-am cumparat,acum abia daca am timp sa stau in el...si cand am timp prefer sezloong..pe el se "bat"musafirii.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:34 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 5:12 pm | |
| Ti-ar mai trebui vreo 5 clone sa faci toate astea. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 5:16 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Ti-ar mai trebui vreo 5 clone sa faci toate astea.
in alta viata Myosotis,in alta viata asta voi face...si multi pomi fructiferi si pe sub ei ,boboci de rata...si muuulti fluturi !!!! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Mai 23, 2014 5:20 pm | |
| chiar!voi ce v-ati mai dori in plus fata de ce aveti acum, intr=o alta viata?ca sigur vom avea o alta viata!eu vreau o livada cu meri si caisi,piersici si ciresi...si cum am mai spus..multi fluturi[nu la mansarda]ci prin livada,si cu muuuti boboci de rata.aaa si musai un paraias prin mijlocul gradinii!cer mult??? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 12:21 pm | |
| Aura, te rog sa ma ajuti. Am cumparat soc, dar e in punga, scuturat, nu stiu cate flori or fi acolo. Are 300 gr. Acuma, zi-mi cat zahar si cata apa pun? Sau pun cum ma lasa inima? Macar asa orientativ, niste cantitati, te rog. Merci! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 1:10 pm | |
| Dana, las-o un pic pe Aura sa-si revina ca a fost cutremurata La noi a fost cutremur la 12,30 , nu cred ca s-a simtit si la voi ca e venit din Marea Egee ... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 1:51 pm | |
| haha...nu am simtit nimic..de fapt de obicei nu se simte la mine acasa..casa e facuta de noi in 1990 si initial am pus fier si beton pt 3 etaje ,dar dupa primul ne-am oprit,asa ca nu am simtit...si-n plus de asta stiti voi ce fac eu acum???sunt /youtube descarc/stik muzica ce-mi place mie sa am pt drum lung...caci asta-mii place cel mai mult dintr-o plimbare...drumul luuung...la volan cu muzica tare!!!! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 24, 2014 1:55 pm | |
| Dana,pt florile care le ai tu,pui into oala apa 1 si 1/2 -2l apa +2kg.zahar la fiert[tb.sa dea in clocot zaharul sa nu se borseasca]adaugi socul +3-4 lamai taiate felii groase cu tot cu coaja.lasi inca vreo 1/2 ora/foc domol.dai deoparte si lasi asa inca vreo 4 zile la racoare.mesteci din cand in cand.apoi strecori si pui la sticle[ideal sa nu fie din plastic,ci sticla de sticla]pastrezi la frigider pana la 6 luni.da-l termini repede garantez.pui exact ca orice sirop cu apa minerala.
Ultima editare efectuata de catre aura in Sam Mai 24, 2014 2:18 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|