Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

universul meu

In jos 
+20
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
leonor
costieanuconstantin
georgiana
ghana
Marga
duduta190578
geodezia
penelopa
Paulyna
stefana
bubu
laurabv
Myosotis
Doini
Vernil
popescugp
aura
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

universul meu - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 3:13 pm

da Penelopa,e un cymbidium.  Laughing 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 3:35 pm

Poate mai dureaza o zi, doua pana incepe sa se simta parfumul. Daca-l bate putin soarele se simte si mai tare. Eu am unul galben si are un parfum foarte placut. Sunt mandra ca am reusit sa-l fac sa infloreasca dupa un an in conditiile mele, de apartament. El e dragutul.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 3:37 pm

Imi plac  florile acestui cymbidium al Aurei... si, daca mai e si parfumat  drunken
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 4:07 pm

Si nu te-ar incurca vara in casa. Ii poti tine afara pana toamna tarziu si-i poti scoate primavara devreme.Au niste flori mari cerate si sunt culori diverse, ai avea ce alege.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 4:11 pm

Gata, m-ai convins! Incep aventura mea orhideara cu Cymbidium  universul meu - Pagina 22 2480021943 
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 4:13 pm

Pene, grabeste-te, sezonul lor e pe sfarsite! Ei infloresc numai iarna!
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 4:17 pm

Pai, poate mai prind ceva in we urmator!!!
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 5:36 pm

da Penelopa si nici nu-i asa de scump...deci neaparat tb.sa intru pe sunphoto sa vad acolo poate aveti acolo ceva foto cu voi Dana Caras si Dana A caci credeti-ma ca pana ma obisnuesc..voi face mereu confuzie...eu asocie numele instantaneu cu imagine..dar la voi nu o am si sunt in ceata.deci Dana Caras e minunat si cel galben al tau mai ales ca e la a 2-a reinflorire...si eu mai vreau unul galben...ca deja m-am molipsit.desigur ca tu ai o colectie impresionanta si valoroasa.te felicit pt.daruinta ta si perseverenta  applause   universul meu - Pagina 22 1059784619 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 5:57 pm

Deci cum spuneam DanaC trebuie sa-ti pui o poza personala!
Aura,desi nu sunt experta in cymbi un lucru stiu sigur:sunt cele mai potrivite orhidde pentru a fi crescute la curte caci asa cum spunea si DanaC pot sta efectiv in aer liber pana toamna tarziu (de fapt e obligatoriu sa stea ca sa infloreasca apoi in iarna)  Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Lun Mar 03, 2014 6:09 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 6:03 pm

Aura, pe cel galben, l-am luat anul trecut fara flori. Pana n-a inflorit, n-am stiut ce-am cumparat. Mai am 3 de anul trecut care n-au vrut sa infloreasca.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 6:39 pm

aura a scris:
......caci credeti-ma ca pana ma obisnuesc..voi face mereu confuzie...eu asocie numele instantaneu cu imagine.. 

Aura si in cazul meu?  clown Si in cazul meu cu cine asociezi? Cu mine sau cu personajul pe care il plimb  Laughing ?  universul meu - Pagina 22 2147529457 universul meu - Pagina 22 2945718842 

Fetelor ajutati-ma va rog, ca am un lapsus! Cum se numeste personajul pe care-l plimb cu bicicleta? Mie imi tot vine sa-i zic Yeti, dar ala parca era ceva cu zapada  scratch
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeLun Mar 03, 2014 7:07 pm

pai pe tine te-am tot vazut in foto...si aici si pe sunphoto...pe tine,,,pe Penolpa,..pe Ella ..v-am vazut in albumele/sunphoto.. nu stiu pt .voi cum e...vorbesti...vorbesti...dar parca pana la urma ai vrea sa cunosti persoana...nu??macar asa din fotografii..  Laughing 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:17 pm

asa cum v-am promis va tin la curent cu evolutia florilor ..[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:19 pm

Magnific!
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:20 pm

deci...ce pot sa fac???eu stiu ca nu se mai incadreaza in peisaj...dar ea nu are nici un stress...ea si inca doua ca ea...am dat-o afara si e si mai vesela...[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]

Ultima editare efectuata de catre aura in Mar Mar 04, 2014 3:23 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:22 pm

DanaA a scris:
Magnific!
ma bucur ca-ti place Dana,e primul meu cymbi,si asta dupa 20 ani de cultivare flori...bineinteles datorita voua ,iubitoarelor de orhidee,,m-ati virusat..  Very Happy 
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:24 pm

Ma bucur ca te-ai virusat! Face bine la suflet!
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:26 pm

... ei, vezi, de aia spuneam eu ca ar trebui sa iubim toate plantele, fiindca toate au suflet!!
Fara sa vreau, Aura, am simtit o intepatura in inima, ca atunci cand iti aduci acasa catelusi de rasa si-i dai afara pe maidanezii care ti-au incalzit sufletul pan acum!!!  Sad 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:51 pm

penelopa a scris:
... ei, vezi, de aia spuneam eu ca ar trebui sa iubim toate plantele, fiindca toate au suflet!!
Fara sa vreau, Aura, am simtit o intepatura in inima, ca atunci cand iti aduci acasa catelusi de rasa si-i dai afara pe maidanezii care ti-au incalzit sufletul pan acum!!!  Sad 
HEI!!!!Penelopa !ce-ti imaginezi???poisentia in Spania sunt pomi in toata regula,asta-i temperatura lor...ei chiar ai place...s-a inviorat toata,,eu am scos-o pt un dus ca afara poua si am scos mai multe...dracene..agave...ficus benjamin...dar seara le bag inapoi in hol...am zis ca am 3 ,cum sa le arunc???sunt asa frumoase..de obicei eu le tin de la an la an..se fac pomisori..doar ca nu reusesc sa le fac sa-si inroseasca din nou frunzele,nu mai vorbesc de flori,chiar daca le dau necesarul de intuneric...deci si cea mai amarata floricica are un locsor la mine in casa...daramite ele care au stat la loc de cinste de sarbatori...te rog schimba-ti impresia...nu asta am vrut sa arat ,ci faptul ca este inflorita chiar si dupa 3 luni..  Very Happy 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 3:55 pm

dar chiar si afara e la loc de cinste...chiar in fata usii de la intrare,nu oriunde...deci nu aruncata in vreun colt...si oricum in curand vor sta toate afara,asta nu inseamna ca nu le pretuiesc,doar ca le vine timpul sa fie date afara..  cheers 
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 4:00 pm

Woooow, ce poza sexy ti-ai tras la avatar, Aura!!!! Wink 
Cu poinsettile si eu patesc la fel. Ajung niste pomisori si chiar se inrosesc frunzele, dar mai pe la Paste, asa  Very Happy  In cele din urma le pierd, fiind foarte sensibile la atingere, la mutare si la paduchi lanosi  affraid 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 4:11 pm

pt .paduchii astia lanosi le-am scos si eu la dus,i-mi dau mari batai de cap..astazi la control jumatate dintr-o hoya atrebuit sa tai...au dat iama in ea si nu-i pot tine sub control...saraca cred ca o sa o pierd,chiar daca e mare si frumoasa...sau era..
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 4:13 pm

eu din 2 poisentii am facut 5 de craciun...au fost mari,s-au rupt lastari,si pt ca nu m-am indurat sa-i arunc i-am pus la prins...in final le-am facut cadou...cresc de mama-mama... poza de la avatar...pai da...am zis sa mai dau jos din haine ca m-am saturat de ele...pana la vara cred ca pun in costum de baie...haha..glumesc,desigur.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 4:16 pm

Eu am pierdut o hoya mare din acest motiv  Embarassed  Am curatat-o de 3 ori, la interval de 7 zile, am si stropit-o cu insecticid, dar in final a trebuit s-o arunc  pale 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitimeMar Mar 04, 2014 4:20 pm

penelopa a scris:
Eu am pierdut o hoya mare din acest motiv  Embarassed  Am curatat-o de 3 ori, la interval de 7 zile, am si stropit-o cu insecticid, dar in final a trebuit s-o arunc  pale 
...ma ganesc sa o tund mai de la baza...sa lastareasca din nou..poate va fi mai bine???
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

universul meu
Sus 
Pagina 22 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» universul meu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: