| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Noi 30, 2013 10:15 am | |
| Si se umple asa singura, cand ploua ? Odata eram buna la fizica dar acum nu ma mai duce capul:oops: | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Dec 20, 2013 7:55 am | |
| Am lipsit o perioada , ajung tare tarziu acasa si nu mai am timp de aproape nimic... in fine intre timp am sarabatorit-o pe fiica noasta de 11 ani ( e nascuta chiar in 6 dec ) A fost frumos pt. ca au venit si parintii mei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]La capitolul flori mi-am cumparat cateva colorate, ca sa mai inveselesca casa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Dec 20, 2013 7:59 am | |
| La multi ani,sa fie sanatoasa! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Dec 20, 2013 8:03 am | |
| Multumesc draga mea ! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Dec 20, 2013 8:49 am | |
| La multi ani ! Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de parinti cat mai multi ani ! Ai mei au sarit de 80 si ma rog in fiecare zi sa-i mai tina Dumnezeu aici, chiar daca sunt departe si ii vad foarte rar. Macar sa-i stiu acolo, sa-i mai aud din cand in cand. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Vin Dec 20, 2013 1:59 pm | |
| La multi ani pentru fetita, Laura! Sa-ti traiasca si parintii multi ani sanatosi, dar si orhidutele dragutele | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Dec 22, 2013 11:33 am | |
| Multumesc mult pt urari , tare repede trece timpul... Sa va povestesc de Diana mea....tot timpul comenteaza cand imi cumpar flori...ca-s urate, ca sunt prea intens colorate si ca ii transmit o stare de caldura etc...aseara eram in Bricostore si am vazut o orhidee pe care cineva( din greseala poate ) a scos-o din ghiveci...era cu radacinile goale...Diana a fost impresionata si s-a rugat de mine sa cumparam orhideea ca sa o salvam de la moarte. Fiind o orhidee care seamana cu cea galbena pe care o am deja, nu am vrut sa o cumpar si i-am spus ca o sa aiba grija angajati de ea. Diana nimic si nimic...sa salvam orhideea de la moarte, asa ca si-a cumparat-o din banii ei( primiti de ziua ei ) inclusiv o masca de ghiveci si un pulverizator, toate asortate....m-a lasta fara cuvinte, dar sunt tare mandra de ea ! O sa pun mai tarziu poza cu orhiduta salvata de Diana :) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Joi Dec 26, 2013 9:06 am, editata de 2 ori | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Dec 22, 2013 3:21 pm | |
| Bravo ei si multa sanatate! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Dec 22, 2013 3:31 pm | |
| Diana, este demna de admiratie! M-a bucurat si mi-a placut foarte mult ce am citit. Transmite-i te rog felicitarile mele, sa aibe grija si sa-si iubeasca orhiduta, sa-si urmeze impulsul si intuitia in ingrijirea ei, cu ajutorul tau, fireste Sa nu uiti sa ne-o arati, te rog! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Lun Dec 23, 2013 2:51 pm | |
| ... si, uite-asa, Laura, fetita ta va deveni o mare iubitoare de plante, astfel incat, in curand, va veti "bate" pe locurile din casa in care sa va puneti fiecare florile | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Dec 25, 2013 5:33 pm | |
| Ea zice ca nu ....sa vedem.... Uite orhideea salvata de Diana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sa va arat si ce mi-a adus Mosul cel daranic de Craciun [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]S-a intergrat imediat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mai multe poze aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Dec 25, 2013 6:52 pm | |
| Vai vai vai de mine, cat este de frumos, de mandru si de dorit si de mine Super sa-l gasesc si eu Si orhideea Dianei este frumoasa Sper sa o si ingrijeasca... sa nu fie a ei doar cu numele, iar tu cu restul | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Dec 25, 2013 9:15 pm | |
| Asa-i ca frumos ? Manca-l-ar mama Doini tu sigur il gasesti, la noi aici e mai greu...dar de Craciun visele se indeplinesc ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Dec 25, 2013 9:42 pm | |
| Sa sti ca nu l-am gasit pana acum, desi de multe ori plecam catre magazine plina de sperante si dorinte sa gasesc papuci. Doar in Hornbach au un singur model, cel pe care l-am si luat. Dar, am descoperit o sera de papuci, si cand voi avea iar masina, primul lucru pe care vreau sa-l fac, este sa ma duc sa-mi iau multi papuci Sa ai grija de el, sa-i pui coji de ou in substrat si sa-i gasesti un loc stabil! Te felicit pentru un asa cadou deosebit! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Dec 25, 2013 10:15 pm | |
| Sarut mana. Da ti-am urmat sfatul...am pastrat coaja de la 3 oua, dupa ce se usuca bine o mai maruntesc si o pun in ghiveci. Am o problema cu pozitia papucelului in mod normal stiu ca ar trebui sa il pun cu fata la fereastra, dar atunci eu nu-l mai vad...oare se supara daca il las cu fata spre camera ? Am uitat sa-ti spun ca pare sa mai aiba 2 pui ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Dec 28, 2013 2:46 am | |
| Laura, ai apucat sa-i pui coji de ou, Mandrului? Cred ca m-am cam grabit sa te pun sa faci asta. Acum m-am mai uitat la pozele cu el, si am observat ca are pietricele printre scoarta, ca si al meu, cel nou. Daca nu ai apucat sa-i pui, lasa-l asa inca vreo 2-3 saptamani pana se va acomoda cu noua casa, si apoi, ii poti pune. Imi pare rau daca te-am inebunit de cap. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Dec 28, 2013 9:16 am | |
| Este foarte frumoasa sa aveti parte de ea . | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Dec 28, 2013 9:17 am | |
| - laurabv a scris:
- Am lipsit o perioada , ajung tare tarziu acasa si nu mai am timp de aproape nimic...
in fine intre timp am sarabatorit-o pe fiica noasta de 11 ani ( e nascuta chiar in 6 dec ) A fost frumos pt. ca au venit si parintii mei[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
La capitolul flori mi-am cumparat cateva colorate, ca sa mai inveselesca casa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] La multi ani sa creasca mare e de virsta nepotelului meu . | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Dec 28, 2013 10:25 am | |
| ...fiind nascuta pe 6 dec. , fii convinsa, Laura, ca fetita ta va fi o sagetatoare adevarata, o luptatoare pentru adevar si dreptate ... ti-o spun din proprie experienta | |
|
| |
laurabv
| |
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Dec 28, 2013 1:00 pm | |
| Laura sa-ti traiasca fetita ,sa ie sanatoasa si intreaga familie la fel ca asa aveti grija de mandrete. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 05, 2014 11:40 am | |
| Multumim frumos | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 05, 2014 11:45 am | |
| Zilele astea mi-am mai colorat casa cu cateva orhidee: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt luate de la reduceri, dar sunt ok...im place ca aduc culoare si veselie in casa. In locul unde le-am pus, pana acum avem tot felul de muscate ( in agonie zice Diana ) pt ca neavand lumina , doar una sau doua aveau floare si aia anemca asa ca o sa le inlocuiesc cu orhidee pe perioada iarnii | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 05, 2014 1:42 pm | |
| Foarte frumoase, sa-ti traiasca ! Muscatele poti sa le pui undeva la racoare, sa uiti de ele pana in primavara, dar pamantul sa fie relativ uscat. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Ian 05, 2014 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|