| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 26, 2014 8:59 am | |
| Multumesc bubu. In Brasov am ajuns si eu pe final...se vede ca plantele au stat in magazin ceva timp....mai erau 2 Arabella nu aratau chiar prospete dar nici rau | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 26, 2014 7:37 pm | |
| Laura mi-am luat Arabella, multumesc de pont . Vreau sa o pun pe un bujor, ti-am zis ca de 2 ani o caut, gata e a mea. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 26, 2014 8:05 pm | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 26, 2014 9:54 pm | |
| Laura intr-un cos de rufe???ce idee i-ti veni!dar daca sta bine de ce nu?e si aerisita la radacini...bafta!da,Doini au avut probleme cu situl si au pierdut multe fotografii ale utilizatorilor..si mie mi-au pierdut multe... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 12:17 am | |
| Neinteresant! Pai cine mai are chef acum sa stea sa puna atatea poze sterse?? Numai dintr-un singur album mi-au fost sterse 120 de poze! Sa fie sanatosi ca eu imi strang jucariile si plec pe Flickr ca oricum nu imi place cum se vad pozele pe Sun Photo. Sunt mici, fundalul acela alb este deranjant.. De reclame nici nu mai spun. M-am suparat, se vede? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 7:47 am | |
| - aura a scris:
- Laura intr-un cos de rufe???ce idee i-ti veni!dar daca sta bine de ce nu?e si aerisita la radacini...bafta!da,Doini au avut probleme cu situl si au pierdut multe fotografii ale utilizatorilor..si mie mi-au pierdut multe...
Da cosul asta mi-a sarit in ochi, si deocamdata vad ca e multumita Vandana in el ! Arata rau ? Cand ii fac baie si se inmoaie radacinile o sa o asez un pic mai adanc in cos Si eu am fost notificata de stererea pozelor dar nu am avut timp sa verific, asa o fi ! Trebuie sa studiez si eu Flickr, e complicat de postat poze ? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 7:49 am | |
| - bubu a scris:
- Laura mi-am luat Arabella, multumesc de pont . Vreau sa o pun pe un bujor, ti-am zis ca de 2 ani o caut, gata e a mea.
Ma bucur ca ai gasit-o Eu am pos-o langa un trandafir catarator...nu stiam unde sa o pun, am inteles ca nu se catara clematita asta, asa-i ? Tu cum zici ca vrei sa o pui pe un bujor ?. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 10:01 am | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 10:07 am | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 10:16 am | |
| Sa ma mandresc si eu cu prima mea caldarusa...e obtinuta din seminte Imi place ca e cu codita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 1:08 pm | |
| frumoase flori ai Laura...mie mi-au furat ochii fritilariile...si eu vreau sa pun in gradinita..iar caldarusa asa cu codita parca e o randunica in zbor...asa de gingasa e.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 3:38 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Dum Apr 27, 2014 11:07 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Lun Apr 28, 2014 12:39 pm | |
| Frumoase toate, felicitari. Uite o poza cu ce vreau sa fac cu Arabella : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la topicul cu bujori arbustivi si ierbosi gasesti mai multe detalii, s-a discutat anul trecut parca. Arabella nu se catara, dar o poti lega tu si atunci se catara foarte bine. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 12:33 am | |
| Asa m-am gandit si eu sa o las sa creasa printre bujori si trandfiri ..sa vedem cum evolueaza | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 6:42 am | |
| Bujorul este superb! irisii la fel! Bujorul de unde l-ai luat? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 7:08 am | |
| Multumesc Brandusa . Bujorul e e la Dianadia de pe sun, achizitionat acum primavara asta, nu am stiut ce culoare este, speram sa fie mai roz, pt. ca unul moviu am luat si de la Athensis. Nu-i nimic, oricum unul e la Brasov si unul la Bran Sa va arat in continuare cu ce ma ocup ? Uite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 8:12 am | |
| aquilegia[caldaruse.].???pt anul viitor nu? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 8:18 am | |
| Da da, cum ca mi-a inflorit una din semintele de acum 2 ani, am prins drag de ele ! Si mie taaaare imi place sa experimentez cu seminte ! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 10:29 am | |
| Caldarusele astea sunt cam figurante! Dupa ce le-ai plantat din rasad undeva, unde au si inflorit, in anul urmator ies pe unde vor muschii lor. Eu credeam ca's perene si ies mereu, an de an, in acelasi loc. Dar, de unde?!!! La mine au iesit pe unde nu te gandesti, in general printre irisi, pe sub copaci si arbusti, pe langa marginile aleelor etc. De aceea, cred, ca daca vrei sa ai caldaruse intr-un anumit loc, trebuie sa le aduni semintele si sa faci rasad ... ca tine, laura. | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 11:48 am | |
| La mine tufele plantate sunt la locul lor, in schimb au iesit puzderie de puiuti peste tot, desi nu le-am lasat sa faca seminte.
| |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 12:47 pm | |
| mie imi plac da greu am parte de ele na da si cind s-or face toate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 4:11 pm | |
| Intaresant este ca florile plantutelor an de an isi schimba culorile si combinatiile desi acolo unde au fost apar mereu noi uimiri. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 30, 2014 11:44 pm | |
| Nu v-am aratat cu ce m-am muncit duminica. Am schimbat ghivecele la 26 de leandrii. Aici sunt cei mai maricei..... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Oare daca pun in ghivecele cu leandrii cate 1-2 seminte de Condurul Doamnei (Nasturium) din cei care se lungesc s-ar inpaca unii cu altii ? | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Mai 01, 2014 1:23 pm | |
| M-am plimbat prin toata gradina ta, Laura (adica prin toate trei). pfiu ce mai muncesti! pe rupte... bravo tie!
La leandri visez si eu, o sa-mi iau o caruta de "Harriet Newding", e preferatul meu... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|