| Gradina Laurabv | |
|
+21Paunita Cora-Maria Dana Caras geodezia Marga Karla Tinkerbell Carina bubu leonor popescugp penelopa Vernil Paulyna ghana Myosotis ella06 stefana duduta190578 Doini laurabv 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 05, 2014 11:06 am | |
| Arata super Laura | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 05, 2014 11:16 am | |
| Zilnic altfel de culori dar la fel de minunata, mereu! Splendida! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 05, 2014 1:09 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 05, 2014 4:30 pm | |
| Hai Doini nu rade de mine...cu copacul... Azi am fost in Hornbach sa-mi caut un acvariu sa pun si eu pe Vandana, si ce crezi ca am gasit ? Evident nu...doamna de acolo nu intelegea de ce nu sunt multumita cu ce imi arata ea, niste vaze destul de maricele...intr-un final i-am marturisit pt. ce imi trebuie si a ramas foarte mirata....mi-a aratat o vanda care o aveau la vanzare la 146 lei...ce crezi ? nu era nici un sfert din Vandana mea ...asa ca tot spanzurata a ramas deocamdata.... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 05, 2014 5:41 pm | |
| Hai ma Laura, ca nu musai versurile cat colajul cu copaci imi place si mai mult Ce mai.. Se potriveste Ma mananca asa de tare limba sa spun ceva de spanzurata, dar ma abtin cu greu Mie spanzurate imi place sa le tin. Dar si pentru asta trebuie o atentie mai mare radacinilor. Zilnic le fac dus, la 3 zile baie. Grrrr Abia am terminat de facut asta De dimineata pana acum, am udat orhideele. Saracii agarici.. Afara e superb si ei stau in casa printre orhidee Asa zici, nu ai gasit acvariu? Ma voi duce la gradinaria de langa mine, si voi poza acvariul care mi-a sarit in ochi.. Dar tu cred ca ai nevoie de o piscina | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 05, 2014 8:45 pm | |
| Pai da, ca piscina o mai pot folosi si altii! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 4:54 pm | |
| Am reusit sa le fac si eu azi cateva poze poze ... astea trebuia sa fie una galbena si una portocalie, din comanda de la Cebule din toamna...cred ca vor fi aceeasi culoare , dar asta e ...sunt frumoase [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 5:52 pm | |
| Hopa topa si mandrul langa mandrul bujor Laura, pozele sunt facute in gradina de pe camp sau de la socrela? Nu v-am spus, pentru ca nu am apucat sa fac si poze, dar, atunci cand am fost sa vad campurile de zambilele, am trecut pe langa o plantatie de bujori . Imi plac si mie enorm de mult, si ce credeti? Am si eu unul normal, in ghiveci | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 5:56 pm | |
| Pozele sunt facute in gradina din fata blocului....ca de la cele 3 pervazuri disponibile din apartament am trecut la 3 gradini. Uite aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Doar ca la noi a nins azi de dimineata, si gradinuta mea nu era chiar in forma cand am facut pozele | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 7:35 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 7:53 pm | |
| Laura frumoase, nu par afectate de zapada . Doini eu nu ma mir ca ai bujor in ghiveci, dar sunt curioasa de care este, ierbos sau arbustiv ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 7:58 pm | |
| Ma Laura dar tu esti tare harnicuta Cand te mai duci pe camp, poate mai faci poze. Sunt tare nerabdatoare sa vad cum mai arata. Bubule, voi deja ma cunoasteti ca pe o carte deschisa Aura ma simte cand sunt necajita, tu nu te miri ca am bujori in ghivece Bujorul meu ierbos Apropo, am reusit sa trec cu brio peste iarna cele doua ghivece cu leustean dar nu si Passiflorele. Din 5, mai am doar una. | |
|
| |
laurabv
| |
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 10:18 pm | |
| Pe mine m-a cam speriat vestea cu ninsul pe la voi, dar nici ploile de la noi nu sunt mai breze Lalelele voastre ninse arata mai bine decat ale mele plouate | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 12, 2014 10:20 pm | |
| Esti mortala ! Adevarul este ca si eu stateam tot pe geam si nu-mi venea sa cred ca ninge....bine ca nu -a depus in oras. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Mier Apr 23, 2014 11:45 pm | |
| In sfrsit m-am strans si eu pe acasa...la Brasov. Am fost tot plecata....si mi-a fost dor de voi , un pic De pe dealurile copilariei am venit cu cateva plantute pt. gradina din fata blocului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Tata mi-a dat si el o floricica draguta...tot in fata blocului am pus-o deocamdata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Azi am reusit sa merg si in gradina din camp...am stopit pomii, dar mai am o groaza de treaba acolo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]A inceput si nucul sa creasca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si unul din cei patru mesteceni de la tata da semne de viata...ii astept si pe ceilalti trei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt tare incantata de bijorul arbustiv de la Dianadia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va mai arat cateva flori din gradina din fata blocului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Joi Apr 24, 2014 7:55 am, editata de 1 ori | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Apr 24, 2014 12:00 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Apr 24, 2014 7:24 am | |
| Sa-ti fie de bine Pastele si vizita la parinti. Si tu, ne-ai lipsit Frumoase floricelele, sa se prinda acolo unde le vei pune. Felicitari pentru reusite! La toamna sa ne arati recolta de fructe! Vanda, splendida! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Apr 24, 2014 8:01 am | |
| Multumesc Dana | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Apr 24, 2014 8:58 am | |
| Floricelele alea albe sunt extraordinare! Iar "narcisa" albastra p[are ireala! Sigur nu e din plastic? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Joi Apr 24, 2014 7:02 pm | |
| Care "narcisa" ? Vorbesti de Vanda mea sau de gentiana mica ? Ambele am o culoare incredibila | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 26, 2014 12:55 am | |
| Azi m-am luat din Lidl ( m-am dus sa iau mancare cu bonurile de masa ) o clematita Arabella. Oare in cat timp creste si la mine asa ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am intees ca e grupa 3, deci o tai in toamana scurt la 40 cm ? Care va pricepeti ?
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Apr 26, 2014 8:57 am, editata de 1 ori | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Laurabv Sam Apr 26, 2014 1:08 am | |
| Nu toamna, primavara. E o minunatie, sa o stapanesti sanatoasa. Pe vremea cand vroiam doar clematite cu flori mari am cumparat-o pentru o prietena. Cand am vazut cum infloreste toata vara, pana in octombrie-noiembrie, cu toata canicula din Bucuresti am zis ca vreau si eu, dar de 2 ani nu o mai gasesc. Maine ma duc la Lidl, daca nu tip dupa ajutor . Cam in 3 ani creste asa, sa-mi aduci aminte sa pun o poza cu cea a prietenei mele, mai la vara. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Laurabv | |
| |
|
| |
| Gradina Laurabv | |
|